Ναι..Και να κάνω τις πιο ρομαντικές διακοπές 6 αστέρων
Ο λόγος κρούσματα/αριθμό τεστ τι δείχνει?
Έκανε κανείς τσεκ?
14,5%.Ο λόγος κρούσματα/αριθμό τεστ τι δείχνει?
Έκανε κανείς τσεκ?
Χρήστο, έχουμε thread για αυτά. Τσάμπα τα ενημερώνω κάθε μέρα?Τις προηγούμενες ημέρες?
Χρήστο, έχουμε thread για αυτά. Τσάμπα τα ενημερώνω κάθε μέρα?
https://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1058585444
11372. Δεν μπορώ να διορθώσω.Μείωση στα κρούσματα. Τεράστια επιτυχία. Μικρή λεπτομέρεια πως σήμερα έγιναν 7203 τεστ. Ας μην αφήνουμε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάνε το όμορφο κλίμα.
Μείωση στα κρούσματα. Τεράστια επιτυχία. Μικρή λεπτομέρεια πως σήμερα έγιναν 7203 τεστ. Ας μην αφήνουμε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάνε το όμορφο κλίμα.
Ας ανακοινώνουν καθημερινά κρούσματα / τεστ, ώστε να μην μπορούμε να διαφωνούμε για τα γνωστά "ειδησεογραφικά".Από τον Ιούνιο κιόλας κάθε Δευτέρα ανακοινώνονται λιγότερα τεστ, επειδή ο κόσμος τα ΣΚ δεν πάει στα νοσοκομεία παρά μόνο όταν νιώθει τελείως χάλια.
Φυσικά, κάθε Δευτέρα στα γνωστά "ειδησεογραφικά" sites ανακοινώνεται "σκάνδαλο" επειδή γίνονται λιγότερα τεστ.
Κλασσικά εικονογραφημένα.
Ας ανακοινώνουν καθημερινά κρούσματα / τεστ, ώστε να μην μπορούμε να διαφωνούμε για τα γνωστά "ειδησεογραφικά".
Τι εννοείς; Να στα φέρνουν σπίτι συστημένα; Γιατί μια χαρά τα ανακοινώνουν στο site του ΕΟΔΥ. Kαθημερινά. Εδώ και πολλούς μήνες.
Ο κόσμος ενημερώνεται κατά 90% από ΜΜΕ που μπατάρουν. Δεν το γνωρίζεις;Τι εννοείς; Να στα φέρνουν σπίτι συστημένα; Γιατί μια χαρά τα ανακοινώνουν στο site του ΕΟΔΥ. Kαθημερινά. Εδώ και πολλούς μήνες.
Οταν λες "Ας ανακοινωνουν" αναφερεσαι αμεσα στον ΕΟΔΥΑς ανακοινώνουν καθημερινά κρούσματα / τεστ, ώστε να μην μπορούμε να διαφωνούμε για τα γνωστά "ειδησεογραφικά".
Ο κόσμος ενημερώνεται κατά 90% από ΜΜΕ που μπατάρουν. Δεν το γνωρίζεις;
Φαντάζομαι, μου επιτρέπεις να γράφω εδώ τη γνώμη μου.Την παραπληροφόρηση ας την αφήνουμε για όσους έχουν συμφέρον απ'αυτήν, άρα όχι εδώ μέσα.
Φαντάζομαι, μου επιτρέπεις να γράφω εδώ τη γνώμη μου.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ελέγχου Νοσημάτων, από 1/12 θα ανακοινώνει μόνο εβδομαδιαία στοιχεία, γιατί με τα καθημερινά δημιουργείται πολύ "στατιστικός" θόρυβος. Επειδή τα παρακολουθώ συστηματικά, καθημερινά γίνονται διορθώσεις στα στοιχεία των προηγούμενων ημερών από πολλές χώρες η περνάνε ξαφνικά πολύ μεγαλύτερα νούμερα απ' ' ότι συνήθως. (Η Ελλάδα το έχει κάνει 2 φορές με τεστ).Δηλαδή τα ΣΚ δεν πάει ο κόσμος να κάνει τεστ και τις καθημερινές με τις δουλειές πετάγονται να κάνουν και ένα...Σαν κάτι δεν πάει καλά
Στις άλλες χώρες γίνεται κάτι αντίστοιχο η είναι ελληνικό γνώρισμα;
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.