chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Αυτό που κάνεις είναι σωστό, αλλά...
να προσπαθείς να μην προβάλεις τα δικά σου χαρακτηριστικά ωσάν να αφορούν (να τα έχουν ) και τους άλλους.
Είναι το λάθος της μέθεξης και είναι αυτό στο οποίο πέφτουμε (πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο) όλοι μας.
Εγώ το κάνω, αν και συνειδητά προσπαθώ να το αποφεύγω.
Δύσκολο αλλά πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς ειδάλλως θα μείνουμε στο γνώριμο, αφομοιωμένο, το βολικό και αυτό θα είναι τρομερό.
Μην υποθέτεις λοιπόν ότι η δική σου πρακτική και αλήθεια είναι σύνηθης ή προφανής.
Δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει τελικά αυτό που πραγματικά συμβαίνει.. έξω από τις υποθέσεις μας.
Η πραγματικότητα, την οποία στην τελική δεν την αφορούμε και ιδιαίτερα.
Ο πολυς κοσμος δεν ξερω, αλλα οσον με αφορα, σχηματιζω γνωμη απο τα λεγομενα αυτων που εχουν την γνωση. Ιατρων, καθηγητων, ερευνητων κλπ.
Δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου. Οπως οι περισσοτεροι νομιζω. Ακουνε το ταδε ανακοινωθεν ακουνε το δινα, και μετα ψαχνονται...
Αυτό που κάνεις είναι σωστό, αλλά...
να προσπαθείς να μην προβάλεις τα δικά σου χαρακτηριστικά ωσάν να αφορούν (να τα έχουν ) και τους άλλους.
Είναι το λάθος της μέθεξης και είναι αυτό στο οποίο πέφτουμε (πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο) όλοι μας.
Εγώ το κάνω, αν και συνειδητά προσπαθώ να το αποφεύγω.
Δύσκολο αλλά πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς ειδάλλως θα μείνουμε στο γνώριμο, αφομοιωμένο, το βολικό και αυτό θα είναι τρομερό.
Μην υποθέτεις λοιπόν ότι η δική σου πρακτική και αλήθεια είναι σύνηθης ή προφανής.
Δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει τελικά αυτό που πραγματικά συμβαίνει.. έξω από τις υποθέσεις μας.
Η πραγματικότητα, την οποία στην τελική δεν την αφορούμε και ιδιαίτερα.