Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ξέρετε όσοι κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο πότε παίρνουν σειρά; συγγενικο μου πρόσωπο στη Λάρισα, άνω των 80, έχει λέει ραντεβού για τις 27 Απριλίου.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άργησε πολύ!

Η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς λειτουργεί με βάση τις ηλικιακές ομάδες.
Δηλαδή αν πάω εγώ, δεν με βάζει καν μέσα ώστε να κλείσω ραντεβού.

Η ηλικιακή ομάδα του συγγεννή σου ήταν πολύ νωρίς.
Προφανώς δεν έκλεισε ραντεβού τότε που έπρεπε.
Εν τω μεταξύ όμως, τελειώσανε τα εμβόλια της pfizer που κάνανε σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.
Τα εμβόλια που έχουν τώρα είναι τα Astra Zeneca τα οποία κάνουν σε ηλικίες κάτω των 65 ετών.

Προφανώς προγραμματίσανε τον εμβολιασμό του συγγενή σου με βάση το πότε θα έρθει η καινούρια παρτίδα από την pfizer.

Στην πλατφόρμα πάντως έχει και διαδικασία -εύκολη- να κάνει ένσταση αν θεωρεί ότι πρέπει να εμβολιαστεί άμεσα.

Προφανώς προγραμματίσανε τον εμβολιασμό του συγγενή σου με βάση το πότε θα έρθει η καινούρια παρτίδα από την pfizer.
.

Ετσι φαινεται.

Να δουμε και ποτε θα ερθει και εκεινο της J&J να ξελασπωσουμε.

Η μανα μου (77) εκανε την 1η δοση του εμβολιου της moderna την περασμενη Τρίτη . Υπαρχουν εμβολια. Μαλλον αργησε να κανει αιτηση. Ή υπαρχει επιπλεον καθυστερηση στο κεντρο της περιοχης.

Η μανα μου (77) εκανε την 1η δοση του εμβολιου της moderna την περασμενη Τρίτη . Υπαρχουν εμβολια. Μαλλον αργησε να κανει αιτηση. Ή υπαρχει επιπλεον καθυστερηση στο κεντρο της περιοχης.

Δεν άργησε! Κανονικά πήγε τώρα είναι η ηλικία 75-79.

Ναι. Για το συγγενη του Ζαγγογιαννη λεω οτι αργησε μαλλον. Τη μανα μου την "εφτιαξαν" απο το Φαρμακειο της. Ουτε που ασχοληθηκα. Γενικα τα φαρμακεια το χειριστηκαν πολυ καλα το θεμα εμβολιασμου εδω θεσσαλονικη. Και αλλος μου το ειπε οτι του εκαναν τη διαδικασια απο εκεί.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οι αμοιβαδες τα ασπονδυλα τα μικρόβια και γενικα ολα τα ζωα που δεν εχουν εγκεφαλο δεν πίπτουν στις διατάξεις του lockdown εξαιρούνται τα κατοικίδια για τα οποία ευθύνη έχει ο κηδεμόνας τους

Το πρόβλημα δεν είναι τα μέτρα είναι η επίβλεψη τήρησης αυτών.. Αν κάνανε ελέγχους συνέχεια δεν θα υπήρχε πρόβλημα
Το μεγάλο θέμα είναι επίσης στις εταιρείες που στις περισσότερες γίνεται ο κακός χαμός. Κανονικά ήθελε εφόδους από σεπε με βοήθεια της αστυνομίας για τήρηση των μέτρων και επιβολή σκληρών προστίμων στους παραβάτες.
Αν υπήρχε θέληση δεν θα κυκλοφορούσε κανείς έξω παρά μόνο για τα αναγκαία
Η σωματική άσκηση εν μέσω πανδημίας πρέπει να κοπεί άμεσα. Δεν θα πάθει και κανείς τίποτα αν δεν «αθληθεί» με τον καφέ στο χέρι για 2-3 εβδομάδες
Ελπιζω έστω την τελευταία στιγμή να πάρουν στα σοβαρά την επιτήρηση των μέτρων.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως αν κλείνανε τα πάντα μα τα πάντα εκτός από σούπερ-φαρμακεία (ούτε καν εταιρείες) για 2 εβδομάδες στην αρχή, και δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η σωματική άσκηση εν μέσω πανδημίας πρέπει να κοπεί άμεσα. Δεν θα πάθει και κανείς τίποτα αν δεν «αθληθεί» με τον καφέ στο χέρι για 2-3 εβδομάδες

Αυτο οντως εχει μπει στο ματι των επιτροπων και μαλλον θα το επιβαλλουν μονον με τα ποδια ( να μην παιζει δηλαδη αθληση/ασκηση με μετακινηση με οχημα)

Πιθανον και με χρονικο ή αριθμητικο οριο.

Η εμπειρία από τα προηγούμενα λοκντάουν δείχνει ξεκάθαρα ότι τελικά χρειαζόμαστε ένα λοκντάουν.

Αλήθεια, σε πόσες χώρες της Ευρώπης υπάρχει το αρρωστημένο σύστημα με το να στέλνεις SMS για να περπατήσεις;

Η εμπειρία από τα προηγούμενα λοκντάουν δείχνει ξεκάθαρα ότι τελικά χρειαζόμαστε ένα λοκντάουν.

Αλήθεια, σε πόσες χώρες της Ευρώπης υπάρχει το αρρωστημένο σύστημα με το να στέλνεις SMS για να περπατήσεις;
Αρρωστημένο ?
https://www.government.nl/latest/ne...s-situation-remains-serious-lockdown-extended
Στην Ολλανδία έχουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 μέχρι τις 04.30 το πρωί. Όσοι κυκλοφορούν έξω εκείνες τις ώρες πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη φόρμα.

Ετσι ειναι αμα διαβαζεις αμφιβολου ποιοτητας και προθεσεων πηγες μπορει και να πιστευεις οτι το sms ειναι βγαλμενο απο το 1984 του Οργουελ τελικα

Ο CR εδω δεν μας ελεγε οτι περσι τετοια εποχη τους αφηναν να βγουν μονον 10 μετρα εξω απο το σπιτι τους (για να βγαλουν τα σκουπιδια προφανως) σε καποιες περιοχες των Παρισίων ?

Ακριβως για να μην αρρωστησουν κι αλλοι.

ΟΚ. Θα περιμένουμε τα έξυπνα μέτρα από τους τύπους που όταν είχαμε αύξηση κρουσμάτων έκλεισαν τα περίπτερα. Λολ.

Status
Not open for further replies.