Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η εμπειρία από τα προηγούμενα λοκντάουν δείχνει ξεκάθαρα ότι τελικά χρειαζόμαστε ένα λοκντάουν.

Αλήθεια, σε πόσες χώρες της Ευρώπης υπάρχει το αρρωστημένο σύστημα με το να στέλνεις SMS για να περπατήσεις;

Αλήθεια, πόσες χώρες της Ευρώπης έχουν τόσο χαμηλούς θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού από την έναρξη της πανδημίας; Η απάντηση εδώ. Οπότε βεβαίως και χρειαζόμαστε το 'αρρωστημένο' σύστημα. Εκτός φυσικά αν δε σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή, όπου αυτό έγκειται στις προσωπικές απόψεις του καθενός.

ΟΚ. Θα περιμένουμε τα έξυπνα μέτρα από τους τύπους που όταν είχαμε αύξηση κρουσμάτων έκλεισαν τα περίπτερα. Λολ.

Μπορείς να γελάς όσο θες, αλλά βεβαίως και από αυτούς θα τα περιμένουμε τα μέτρα, έξυπνα ή χαζά. Αυτό έλειπε να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και να διαμορφώνει τις δικές του υγειονομικές πολιτικές. Το να διαφωνείς δικαίωμά σου, το να μην τις τηρείς όχι.

ΟΚ. Θα περιμένουμε τα έξυπνα μέτρα από τους τύπους που όταν είχαμε αύξηση κρουσμάτων έκλεισαν τα περίπτερα. Λολ.

Ποια ειναι τα σωστα μετρα που θα επρεπε να παρθουν κατα την γνωμη σου; Ωστε να τα συγκρίνουμε με τα ισχυοντα καθως και το μορφωτικό σου και επαγγελματικό σου επίπεδο ωστε παλι να το συγκρινουμε με τους τυπους
(Λαμβανοντας υποψιν σου και σε ποιο λαο καλείσαι να τα εφαρμόσεις)

Αφήνω αυτό για ενημέρωση και προβληματισμό. Τα λέει όλα.

https://www.tovima.gr/2021/03/02/op...i-metra-pou-opisthokrotoun-stin-pandimia/amp/

ο κοσμος για καποιο περιεργο λογο δεν φοβαται πια , θυμισου το πρωτο lockdown ειμασταν μεσα στα σπιτια μας οι περισσοτεροι και δεν κουνιοτανε φυλλο .....Ουτε στο μπαλκονι δεν βγαιναμε και ολοι μερα πλεναμε χερια καθως και οτι εμπαινε μεσα στο σπιτι
Τωρα με τις ιδιες παραμετρους το 3ο Lockdown ειναι yolo και πανω τουρλα...Οποιος θελει παει οπου θελει.... τα χαρτια της εργανη φειφολαν δωσε και σε μενα μπαρμπα αστυνομευση και ελεγχοι πουθενα
Γιατι; Εγω πιστευω υπαρχει μια σιωπηρη χαλαροτητα για να μην αγανακτησει ο κοσμος

Οι μοναδικοί που προσέχουν Τάσο είναι όσοι απ’τους Έλληνες δεν ειναι «μάγκες».
Το ποσοστό βάλτο μόνος σου.

Αυτοί που το πέρασαν πάντως είναι λογικό και αναμενόμενο να είναι κάπως πιο χαλαρά και λογικά δεν είναι και λίγοι. Όπως και οι εμβολιασμένοι. Είναι μια πραγματικότητα αυτό.

Οι μοναδικοί που προσέχουν Τάσο είναι όσοι απ’τους Έλληνες δεν ειναι «μάγκες».
Το ποσοστό βάλτο μόνος σου.

Ρε συ Μπαμπη ξερεις πιο ειναι το moto της εποχης; Ελα ρε να πιουμε ενα κρασι και κατσε μεχρι της 10 και θα σου δωσω ΕΡΓΑΝΗ οτι πας ταξιδι στα Γιαννενα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ρε συ Μπαμπη ξερεις πιο ειναι το moto της εποχης; Ελα ρε να πιουμε ενα κρασι και κατσε μεχρι της 10 και θα σου δωσω ΕΡΓΑΝΗ οτι πας ταξιδι στα Γιαννενα

Δυστυχώς.
Ανέκαθεν σ´αυτή τη χώρα τη πληρώνουν οι υπεύθυνοι και οι συνεπείς. Το ίδιο το κράτος σαπορτάρει τα λαμόγια.
Κι όταν, μια στις τόσες, κάποιος πάει να κάνει κάτι την πατάει γιατί οι «μάγκες» και οι «πονηροί» μεταμφιέζονται σε «αγανακτισμένους».

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δυστυχώς.
Ανέκαθεν σ´αυτή τη χώρα τη πληρώνουν οι υπεύθυνοι και οι συνεπείς. Το ίδιο το κράτος σαπορτάρει τα λαμόγια.
Κι όταν, μια στις τόσες, κάποιος πάει να κάνει κάτι την πατάει γιατί οι «μάγκες» και οι «πονηροί» μεταμφιέζονται σε «αγανακτισμένους».

+1000

Αφήνω αυτό για ενημέρωση και προβληματισμό. Τα λέει όλα.

https://www.tovima.gr/2021/03/02/op...i-metra-pou-opisthokrotoun-stin-pandimia/amp/
Όντως σοβαρός, ο προβληματισμός της εφημερίδας "Το Βήμα" σε αυτό το άρθρο. Είναι σύντομη μελέτη και όχι απλά δημοσιογραφικό άρθρο, όπως δείχνει και ο τίτλος: Κορωνοϊός : Μηχανιστικές προσεγγίσεις και μέτρα που οπισθοκροτούν στην πανδημία.

Αστεία-αστεία, η τέχνη είναι... προφητική!

Σε αυτή την παλιά ελληνική κωμωδία ο πρωταγωνιστής (Νίκος Σταυρίδης) πάσχοντας από μικροβιοφοβία κάνει όσα κάνουμε σήμερα λόγω πανδημίας! :laugh:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στις 7 Νοεμβρίου είχαμε 2.554 κρούσματα και πήγαμε σε lockdown.

Στις 10 Φεβρουαρίου με 1.482 κρουσματα πήγαμε σε αυστηρό lockdown.

Στις 3 Μαρτίου έχουμε 2.702 κρούσματα κ πάμε σε έξυπνο lockdown.

To be continued...#lockdown

Στις 7 Νοεμβρίου είχαμε 2.554 κρούσματα και πήγαμε σε lockdown.

Στις 10 Φεβρουαρίου με 1.482 κρουσματα πήγαμε σε αυστηρό lockdown.

Στις 3 Μαρτίου έχουμε 2.702 κρούσματα κ πάμε σε έξυπνο lockdown.

To be continued...#lockdown

Καλα εσυ μπερδεψες τα σωβρακα με τις γραβατες...

Άτσα μας!!
https://www.news247.gr/kosmos/george-r-r-martin-nea-seira-etoimazei-o-syggrafeas-toy-game-of-thrones-me-tin-hbo.9160158.html

"Όπως ενημέρωσε το «The A.V. Club», τα σχέδια του συγγραφέα της σειράς «A Song of Ice and Fire» στην οποία βασίστηκε το δημοφιλές GoT αφορούν τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Roadmarks» του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Roger Zelazny, φίλου του Martin από τα παλιά."

Άτσα μας!!
https://www.news247.gr/kosmos/george-r-r-martin-nea-seira-etoimazei-o-syggrafeas-toy-game-of-thrones-me-tin-hbo.9160158.html

"Όπως ενημέρωσε το «The A.V. Club», τα σχέδια του συγγραφέα της σειράς «A Song of Ice and Fire» στην οποία βασίστηκε το δημοφιλές GoT αφορούν τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Roadmarks» του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Roger Zelazny, φίλου του Martin από τα παλιά."

το the A.V.Club ειναι παρακλαδι μας στο Λονδινο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Καλα εσυ μπερδεψες τα σωβρακα με τις γραβατες...
Να μετράτε βήματα όταν βγείτε από το σπίτι. Υπολογίστε το κάθε βήμα σας πόσο είναι. Π.χ. 80 εκατοστά. Κάντε τις πράξεις ώστε να ξέρετε αν ξεπεράσατε το όριο. Αν το ξεπεράσατε παραδοθείτε μόνοι σας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Σήμερα μου συνέβει το εξής περιστατικό, αστείο μεν, ενδεικτικό όμως μιας ηλίθιας νοοτροπίας.
Διασκευή από το γνωστό ανέκδοτο.

Στο φαρμακείο της γειτονιάς μου, το μεσημέρι πήγα τον πατέρα μου για προγραμματισμένη ένεση.
Στον άλλο γκισέ, ένας λεβέντης 70άρης (με μάσκα ευτυχώς) και ύφος ανέμελο ρωτά την φαρμακοποιό:
-Εμβόλια, κάνουν εμβόλια;
-Βεβαίως του απαντά.
-Εγώ δεν κάνω, είμαι 70 χρονών δεν έχω απολύτως τίποτα, γιατί να κάνω;
-Για σας μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, οι άλλοι όμως δεν φταίνε, του απαντά σαφώς εκνευρισμένη
-Παραμύθια κοπελιά, η απάντησή του.

Δεν άντεξα, και κλείνοντάς της το μάτι της λέω, έλα δώσε μου γρήγορα τα παυσίπονα να φύγω γιατί έχω πυρετό και κακώς έσπασα την καραντίνα και βγήκα έξω....

Έπρεπε να τον δείτε για πότε εξαφανίστηκε!!
Ο μ@λ@κας..!!!

Status
Not open for further replies.