Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απίστευτο....39 χρονών....Να είσαι αμέριμνος στην δουλειά σου (πόσο ρίσκο να έχεις πωλητής σε κατάστημα κινητών; ) και το μεσημέρι νεκρός. Που να το πεις και ποιός να το πιστέψει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ζώα σαν τον 72χρονο. Και φυλακή να τον βάλεις μέχρι να πεθάνει και τι έγινε.....

Αν ξεραμε ποσοι τρελλοι υπαρχουν εξω (του γιατρου τωρα οχι απλα χαριτολογωντας) θα εκπλησσομασταν.

Δυστυχως ειναι πολλοι περισσοτεροι απο οσο πιστευουμε. Και οι μοναδικες συνθηκες που ζουμε ξερετε δεν ειναι οτι καλυτερο για αυτους τους ανθρωπους....

Απίστευτο....39 χρονών....Να είσαι αμέριμνος στην δουλειά σου (πόσο ρίσκο να έχεις πωλητής σε κατάστημα κινητών; ) και το μεσημέρι νεκρός. Που να το πεις και ποιός να το πιστέψει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ζώα σαν τον 72χρονο. Και φυλακή να τον βάλεις μέχρι να πεθάνει και τι έγινε.....

Άν τον βάλεις φυλακή, δεν έγινε τίποτε για το θύμα και τους δικούς του.

Πρέπει να τον βάλουν φυλακή και να πετάξουν το κλειδί πάντως γιατί μπορεί να το κάνει και σε άλλον.

Φρίκη...

Καμία εντύπωση. Εις τους αιώνες των αιώνων στις κρίσεις/πολέμους/καταστροφές κλπ οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Βαλε και κανα αρθρο για τους γαλαζοαιματους ρε συ.....ανεβηκε η λιμπιντο μου με αυτο που διαβασα για τους κροισους .💄
Κάτσε να μου μπουν τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας που έχουν καθυστερήσει δυο-τρεις μέρες να ανέβω και γω και θα βάλω για τους γαλαζοαιματους.. :)

Κάτσε να μου μπουν τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας που έχουν καθυστερήσει δυο-τρεις μέρες να ανέβω και γω και θα βάλω για τους γαλαζοαιματους.. :)
Ευχομαι συντομα να βρεις δουλεια Σπυρο και σε ενα χρονο να σε καμαρωνουμε στην λιστα forbes και να λεμε να βρε ενα μελος του Avclub στην λιστα!!!!!

Tυχερος εισαι. Τα δικα μας 534€ / μήνα τα παιρνουμε ανα διμηνο και αυτα με παρακάλια (κλαδικά)

Ευχομαι συντομα να βρεις δουλεια Σπυρο και σε ενα χρονο να σε καμαρωνουμε στην λιστα forbes και να λεμε να βρε ενα μελος του Avclub στην λιστα!!!!!
Ευχαριστώ για το πρώτο σκέλος..Το δεύτερο το απεύχομαι..Που να πατάς τώρα επί πτωμάτων στα 47..Αυτά είναι για τους εκκολαπτόμενους καριεριστες.

Tυχερος εισαι. Τα δικα μας 534€ / μήνα τα παιρνουμε ανα διμηνο και αυτα με παρακάλια (κλαδικά)
Μην αγχώνεσαι θα φτιάξουν τα πράγματα..Κάτι άκουσα για το 2026..Πέντε χρονακια δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα.

Αν το πιστεύετε ακόμα περιμένω στον θάλαμο. Νομίζω τα λόγια είναι περιττά και αν ειπωθούν θα παραβιάσουν πολλούς κανονισμούς. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Σωκ..

Υπομονή Νικόλα μου και όλα θα πάνε καλά!

Θα το δεις αυτό που σου συνέβη, σε καλό θα βγει... να αλλάξεις λίγο πορεία αδερφέ!
Τα λέω να τα ακούω και εγώ, με ξέρεις καλά.

Χρήστο αγαπημένε μου φίλε, μπορεί να είναι όπως τα λες.. Το ότι με έχουν στο περίμενε 4 ημέρες για μια στεφανειογραφία όντας επείγον περιστατικό, είναι εγκληματικό και ίσως και ποινικά κολάσιμο. Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Να υπογράψω να φύγω και να ψάχνω δανεικά για ιδιωτικό που θέλει 1500 ευρώ; Ή να μπουκάρω στο γραφείο των γιατρών με το φακελακι στο χέρι;;

Η αιτία είναι ΟΛΟΙ μας που καθόμαστε και ταΐζουμε αυτό το μπουρδέλο που μας τα παίρνουν εισφορές μια ζωη με λογιστική ακρίβεια και αναγκαζόμαστε και από πάνω (όσοι μπορούν) να πληρώνουμε και ιδιωτικές ασφάλειες για να έχουμε το δεδομένο.

Ειλικρινά υποκλίνομαι σε όποιον είχε τα @ρχιδι@ να σηκωθεί να φύγει.

• Like
Reactions: kosmous
Status
Not open for further replies.