Μου το είπαν οι μαστόροι! "Έναν Λάζαρο τι τον έχεις"? "Απο το avclub" τους λέω; "Όχι, από την Γαλιλαία" μου λένε!Πήρα τηλέφωνο και καθάρισα
Μπορει να μην έχει άμεση σχέση, αλλά η καραντίνα, οι περιορισμοί και όλα αυτά σίγουρα οξύνουν υπάρχουσες καταστάσεις. Δες το σαν υποκείμενο ψυχικό νόσημα. Φαντάζομαι το ίδιο είναι και με τον άλλον που σκότωσε τον άνθρωπο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος του αναπνευστήρα.Αυτού του είδους η "τρέλα" δεν έχει καμία σχέση με τον κορωνοϊό.
Έχει σχέση με εγωπάθεια και στενομυαλιά.
Σίχαμα!
Ελπίζω να τον κλείσουν μέσα τον κ@λόγερο και να πετάξουν το κλειδί.
Εσύ αναφέρεσαι σε συναλλαγές μεταξύ φυσιολογικών ανθρώπων..Πάνω στα νεύρα σου θα μαλώσεις. Άλλο το μαλώνω και άλλο το σκοτώνω εν ψυχρώ κάποιον υπάλληλο επειδή θεωρώ πως αδικήθηκα στον λογαριασμό...Τίποτα ο γέρος είναι για τα σίδερα ,τον κλειδώνεις και πετάς τα κλειδιά τόσο απλά..Αλλά τώρα είναι αργά,το κακό έγινε.Σπύρο πρίν δύο χρόνια γνωστός μου πού έμεινε άνεργος ήθελε νά κάνει διακοπή συμβολαίου χωρίς πέναλτυ καί μάλωσε λεκτικά καί μέ τήν cosmote καί μέ τόν Γερμανό πού πήγε γιατί ήταν άνένδοτοι καί σίγουρα τού είπαν ότι πρέπει νά πληρώσει άκόμη καί σέ έποικοινωνία στό 13888.
Πήρα στό 13888 καί έτυχε μιά "φωτισμένη" κοπέλλα πού μέ είπε νά στείλω γραπτό μήνυμα πού νά γράψω τούς λόγους τού αιτήματος (δέν θυμάμαι άκριβώς)καί αυτοί θά έπικοινωνήσουνε...πράγματι μέ πήρανε σέ μερικές μέρες καί τό θέμα έληξε καί δέν χρειάστηκε τίποτε άλλο.Είναι πρός τιμή τής cosmote πού έκαναν έξαίρεση κατόπιν
Τώρα γιά τό ειδεχθές έγκλημα τί νά πείς ό άνθρωπος είχε πρόβλημα καί άπορώ πώς καί δέν έκανε όλα αυτά τά χρόνια κάτι άνάλογο.
Πολύ κρίμα γιά τό κακό πού βρήκε τόν νέο άνθρωπο καί τήν οικογένεια του.
Πρέπει νά προσέχουμε καί νά υπολογίζουμε όλες τίς έπαφές μέ τόν κόσμο πού συναντάμε γιατί πολλές φορές μιλάνε τά όπλα καί ή "τρέλλα" πού τώρα μέ τόν κορωνοιό καί τίς έπιπτώσεις του χτύπησε κόκκινο.
Γιώργος ΠαξινόςΣυμφωνώ μέ τόν συλλογισμό σου καί μέ τό πόστ τού Χρήστου άλλά είναι τόσα πολλά πού γίνονται σέ όλο τόν κόσμο πού σέ λίγο θά άρχίσουμε νά πιστεύουμε στά λεγόμενα τής Αποκάλυψης γιά τούς έσχατους χρόνους πού οί περισσότεροι Ανθρωποι ξέφυγαν έντελώς άπό τήν λογική.
Πιστεύω έπίσης ότι τό εγώ καί ή άπληστία μάς όδήγησε καί πρέπει κάτι νά γίνει πρίν γίνουμε είδος πρός έξαφάνηση.
Ενδιαφέρον γιά τό πώς βλέπει ή έπιστήμη τόν άνθρώπινο έγκέφαλο πού είναι άχαρτογράφητος
Εσύ αναφέρεσαι σε συναλλαγές μεταξύ φυσιολογικών ανθρώπων..Πάνω στα νεύρα σου θα μαλώσεις. Άλλο το μαλώνω και άλλο το σκοτώνω εν ψυχρώ κάποιον υπάλληλο επειδή θεωρώ πως αδικήθηκα στον λογαριασμό...Τίποτα ο γέρος είναι για τα σίδερα ,τον κλειδώνεις και πετάς τα κλειδιά τόσο απλά..Αλλά τώρα είναι αργά,το κακό έγινε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.