Ομογενής προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί-θαύμα

Αυτό το "παιδί - θαύμα" κάτι μου θυμίζει. Δεν είχε αποδειχθεί ότι ήταν μούφα; Κάτι έχει γραφτεί και εδώ μέσα.

Αυτό το "παιδί - θαύμα" κάτι μου θυμίζει. Δεν είχε αποδειχθεί ότι ήταν μούφα; Κάτι έχει γραφτεί και εδώ μέσα.

Δεν ξέρω αν είναι παιδί θαύμα ή όχι, αλλά ήταν καθοδηγούμενη σε ένα θέμα θρησκείας....με χριστιανούς και σφαγές, κλπ κλπ.....

Μάλλον κάποιος το πήρε στα σοβαρά και δεν ενημερώθηκε για την αλήθεια....

Απάντηση: Re: Ομογενής προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί-θαύμα

Εχω γράψει προσωπικά..

Καθοδηγούμενο απο τον ''Δαυλό'' ήταν..

Και γι´αυτό οσοι τσίμπησαν στην αρχή μετά σώπασαν..

Αλλά μερικές ''ειδήσεις'' ειναι σαν κάτι ''άλλες'' όπου ''μπερδεύονται'' τά φύλλα κόκκας μέ την κοκαϊνη (βλέπε συκοφάντηση Μοράλες στην Βολιβία)..

Βέβαια πρωτος -πρώτος ''τσιμπησε '' τοτε ο πολύς Τάκης Μιχας(βρήκε ευκαρία το κολλητάρι τού Ανδριανόπουλου,αλλά του βγήκε μούφα) αλλά μετά μαζευτηκε..:flipout::flipout:

Εννοείται οτι λυπάμαι ιδιαίτερα αν έπεσε θύμα επιθεσης η μητέρας της .

Last edited:
«Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες. Τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απωτάτου παρελθόντος από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημά του, η ελληνική γλώσσα μας που χρειάσθηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη φυσικά με τον ελληνικό πολιτισμό που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμησή του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και την ονόμασε Γη του Φωτός. Γιατί Ελ σημαίνει Φως και Λας σημαίνει Πέτρα, Έδαφος, Γη. Κι από αυτή την Γη του Φωτός, την πρώτη που αντίκρισε το φως του Ήλιου γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες. Και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη.''

......................................................................................................

Πάρτε και την αρχή τής ομιλιας πού αναφέρεται στούς Ελ και άλλα πού αποδεικνύουν οτι η μικρά έλεγε τρίχες κατσαρές εντελώς φυλετικές...Μάλλον Λιακόπουλο διάβαζε..

Η ''κριτική '' της στον Χριστιανισμό ήταν καθαρά απο τήν πλευρά αυτών πού θεωρούν οτι συνδεόμεθα άμεσα και γονιδιακά μέ τούς Αρχαιους Ελληνες..Οπως επίσης και η κριτική της στον Χριστιανισμό προέρχεται απο την φασιστική σκοπιά οτι ο Χριστός ήταν Εβραίος..:flipout::flipout::flipout:
Δηλαδή μέ ποιους Αρχαιους??

Την Panthalassa τού Miles Davis..

Aντε γειά....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Και μετά έστελνε ευχαριστίες στόν ''Δαυλό'' ..:BDGBGDB55:

Εχει καί άλλα ωραια η αρχή τής ομιλιας:

''Επί 115 εκατομ. χρόνια αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκρυζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε. Εις αυτή την νησίδα για 80 εκατομ. έτη πριν ακόμα αρθούν άλλες οροσειρές, άρχιζε η διαδικασία των νέων μορφών της γενέσεως όντων. Πριν 35 εκατομ. χρόνια, δηλαδή 105 εκατομ. έτη μετά την άνοδο της πελαγονικής οροσειράς στην επιφάνεια, αναδύονται ως άλλα νησιά οι ορεινοί όγκοι όπως η Πίνδος, οι Δειναρικές Άλπεις, τα Πυρηναία και τα Ιμαλάϊα. Η λογική λέει, λοιπόν, παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή κι αν εμφανίσθηκε στην γη αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο. Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μια περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτή γης να σχηματίζει γλώσσα αργότερα απ’ ό,τι οι άλλοι άνθρωποι που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομ. έτη. Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτιζαν την πανάρχαια ελληνική γλώσσα η οποία και εδάνεισε τις λέξεις του πολιτισμού της εις όλους τους άλλους λαούς.''

Nαί,ναί ολομοναχη η Ελληνική Πανθάλασσα...:flipout::flipout::flipout:

Και ο πρώτος άνθρωπος στον Ολυμπο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Εκεί πού σήμερα κάτι δήθεν Δωδεκαθεϊστές πάν και κάνουν τελετές...:firstprize:

''Αγαπητέ κι αξιοσέβαστε «Δαυλέ»! Πολυαγαπημένοι Έλληνες!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας στην υπεράσπιση της Ελλάδας σαν έθνους, σαν μιας αιώνιας ιδέας.

Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε για τις σπουδές μου. Παρακαλώ, ησυχάστε και ευτυχείτε. Είμαι σίγουρη, πως η Δικαιοσύνη ποτέ δεν κοιμάται. Όλα θα πάνε καλά με εμένα. Ακόμα κι αν μου έλεγαν «μην ξαναμιλήσεις και θα είσαι εντάξει», σίγουρα θα ξαναμιλούσα. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου, ότι Εργασία είναι η δραστηριότητά μου εκείνη, που πρέπει να προάγει το ήθος και την ανθρωπιά μου, τα δικά μου κι εκείνα του έθνους μου κι εκείνα όλης της Ανθρωπότητας. Ζω, για να υπηρετώ και δεν έχω κάνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό που εσείς κάνετε κάθε ημέρα της ζωής σας, μέσα στην παλλόμενη καρδιά του «Δαυλού».

Με αδιάπτωτο σεβασμό και αγάπη σε όλους σας.''

:guitarist::BDGBGDB55::flipout:

Παιδί-θαύμα,,ένας στην Ελλάδα δικαιούται να λέγεται και αυτός είναι ξενόφερτος...ο Γιωργακης Παπανδρέου ο junior....Διάβασα σήμερα στην προ-τελευταία σελίδα της "Ε" πως, διευθυντής τράπεζας στο εξωτερικό.φαίνεται πως είπε ότι μάλλον παίρνουν ναρκωτικά οι κυβερνώντες εν Ελλάδι όταν ισχυρίζονται πως θέλουν να σώσουν την χώρα...

Το είπε και το κανε ο άνθρωπος....τώρα καπνίζει φούντα από το μεγαλύτερο στέλεχος της κυβέρνησης,μέχρι το τελευταιο σκουλήκι που αναπαράγει την σαπίλα τους,,στα ερτζιανά και στα ψηφιακά τους στέκια ...