ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!

Βαγγέλη αυτό αφορά την ιριδολογία.Υποτίθεται ότι μελετώντας τήν ίριδα τού ματιού,μπορείς να διαγνώσεις διάφορες παθήσεις.Αυτά ξεπερνούν τίς δικές μου αντοχές.

στα γερμανικά δεν ξέρω, πάντως συνήθως πηγαίνει πλάι στα Ταρώ στις υπόλοιπες γλώσσες...¨
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

νομίζω "ιριδολογία" πρέπει να λέγεται και στηρίζεται στην άποψη ότι η κατάσταση των ζωτικών οργάνων αντανακλάται στην ίριδα....

εκτός και εάν εννοείς τπτ υπνωτισμούς, εκεί πάσο...

μάλλον αυτό είναι, και να πω ότι είχα την κακή μοίρα να ταξιδεύω με μία τέτοια "ιριδολόγο" (τουλάχιστον έτσι μου συστήθηκε) Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη (δρομολόγιο ΚΤΕΛ) το 1993. Πω πω, μου έπρηξε τα συκώτια, γλώσσα δεν είχε βάλει μέσα όλο το ταξίδι!
Πάντως μου απέπνεε περισσότερο την αίσθηση της καφετζούς παρά της ιατρού, πρέπει να πω.

Η ιριδολογία δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική,και όσοι ασχολούνται με αυτήν κατά απόλυτη πλειοψηφία ουδεμίαν σχέση έχουν επίσης με την ιατρική.

Πήγε η μητέρα μου και είδε έναν από δαύτους. Μετά της εξήγησα γιατί μία προς μία οι κουβέντες του ήταν μπαρούφες. Επίσης έψαξα στο 'net και βρήκα να μιλάνε για μελέτες όπου ιριδολόγοι με δικά τους όργανα έκαναν διαγνώσεις σε ασθενείς με συγκεκριμένες παθήσεις. Όπως φαντάζεστε, ο καθένας διέγνωσε τα δικά του (αφού υπάρχουν πολλοί "χάρτες"), με επιτυχία ακριβώς όση προβλέπει η πιθανοθεωρία για τυχαία πρόβλεψη.

Egw gnwrizw enan pou prospathei na ferei tin iridologia sthn Ellada.. major kopanos! A, kai asxetos me tin iatrikh.
An kai den to exw melethsei dieksodika to pragma, krinontas ap auton sumperainw pws prokeitai gia apath me megala perithwria kerdous!..

H ιριοδολογια ειναι μια αλλη επιστημη και οχι η Ιατρικη,ειναι μια καθαρα διαγνωστικη μεθοδος που πρεπει να εφαρμοζεται απο πραγματικους γνωστες.Ποσοι ειναι αυτοι στη Ελλαδα?Οσον αφορα τα ομοιοπαθητικα ουτε για το καλαθι των αχρηστων ειναι ,αλλα ουτε και πανακεια,αφηνουν ομως αρκετα μεγαλυτερο κερδος τοσο στος εισαγωγεις-παρασκευαστες,οσο και στους φαρμακοποιους.Ας μην ξεχνουμε οτι η φαρμακοβιομηχανια στη χωρα μας ειναι ενας απο τους υγιεστερους κλαδους,με τεραστιες εξαγωγες σε ολο το κοσμο και βεβαια δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει πλαφον εξαγωγων

Ναι, είναι μία επιστημονική μέθοδος που κάνει πολύ επιτυχείς διαγνώσεις σε περιπτώσεις χρόνιας ευπιστίας. Δυστυχώς, δεν συνταγογραφεί φάρμακα για την πάθηση αυτή... -bye-

Για την ομοιοπαθητική μπορούμε να συμφωνήσουμε: η αναλογία κόστος προς αποτέλεσμα είναι τεραστια. Μήπως πρέπει το θέμα να πάει στη Hi-End; ;)

Το οτι καποιοι στη Ελλαδα εκμεταλευονται μια επιστημη,δεν αποτελει και αναιρεση της,οσο για ευπιστους υπαρχουν σε ολους τους χωρους.Υπ οψιν οτι δεν εχω καμμια σχεση με κανενα ιριδολογο για να τον υπερασπιζομαι

Lepton said:
Ναι, είναι μία επιστημονική μέθοδος που κάνει πολύ επιτυχείς διαγνώσεις σε περιπτώσεις χρόνιας ευπιστίας. Δυστυχώς, δεν συνταγογραφεί φάρμακα για την πάθηση αυτή... -bye-

Για την ομοιοπαθητική μπορούμε να συμφωνήσουμε: η αναλογία κόστος προς αποτέλεσμα είναι τεραστια. Μήπως πρέπει το θέμα να πάει στη Hi-End; ;)

Η ιριδολογία ειναι επιστήμη όσο και η επιστήμη του Λεφάκη.
Προσυπογράφω το ευφυές κείμενο σου Λευτέρη.!!!!!!