On ear!! Senn. HD 25 Aluminum, Beyer DT 1350, T51p, Focal Spirit Pro, ...??

Έχω ακούσει για λίγη ώρα τα Senn HD 25 alu και λίγο περισσότερο τα 1350 και θα πήγαινα καρφωτός για τα πρώτα αλλά εδώ που τα λέμε είναι λίγο ακριβά... Κοντεύεις να φτάσεις περιοχές μεγαλύτερων και καλύτερων ακουστικών αλλά εσύ ξέρεις... Μεταξύ των δύο τα πρώτα του σκοτωμού... Τα Focal δεν τα ξέρω.

Για το γούστο σου (μας) σ' αυτες τις κατηγορίες AKG 240, η αναφορά και σε ακριβώτερα.

Κύριε Θέμη ψάχνω για φορητό ακουστικό... Για αυτό και on-ear!

Όσον αφορά τα 240 δε, κάποια στιγμή τα είχα για καμία 15αρια μέρες άλλα δεν μου έκαναν κλικ, (Τα αντικατέστησα με τα 701, τα οποία πλέον δεν έχω) .. Τόσο που πιθανολογώ, από ότι διαβάζω γενικά για τα 240, ότι μπορεί να είχα πέσει σε ελαττωματικό ζευγάρι ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και να συμπληρώσω πως με το Sansa (Rockboxed) τα HD25 1-ΙΙ παίζουν απίστευτα. Τα έχει και τα δύο ο αδερφός μου.
Ίσως ο ορισμός του "in your face" αλλά γενικώς αυτό προσωπικά μου αρέσει...

Δεν πρόσεξα στο αρχικό σου thread και δεν έχω ακούσει τα Τ51p . Πιθανόν να είναι πολύ καλά και καλύτερα από τα senn. Κάπου διάβασα ότι παρότι μικρά έδιναν την εντύπωση ότι πλησίαζαν τον ήχο των HIFIMAN HE-400 και αν αυτό είναι αλήθεια τότε η επιλογή σου είναι δύσκολη γιατί τα ΗΕ-400 είναι σπουδαία ακουστικά....

Θέλω παρά πολύ να ακούσω τα δύο beyerdynamic αλλά δεν ξέρω αν είναι πουθενά διαθέσιμα...
Από όσα διαβάζω ναι μεν κάποια χαρακτηριστικά τους μου αρέσουν αλλά συνολικά τείνω στο τέλος να καταλήγω στα hd25alu (και από άποψη τιμής βέβαια)

Καλημερα Μιχαλη (γραφω απο ταμπλετα οποτε λιγα λογια κ χωρις τονους)

Οταν εψαχνα κ εγω ειχα αποφασισει να παω για τα beyer dt 1350 αλλα πως τα εφερε η ζωη κ κατεληξα τελικα με τα focal spirit classic & τα senn hd alum.

Τα spirit classic τα οποια θεωριτικα εχουν πιο lay back κουρδισμα σε σχεση με τα προ, στα αυτια μου ακουγονται πολυ (εως παρα πολυ) αναλυτικα/φλατ/μονιτορ πες το οπως θες. Αυτο το χαρακτηριστικο με εχει τραβηξει στα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα τα pro ισως να παραειναι αναλυτικα/φλατ/μονιτορ πες το οπως θες.
Ειτε τα classic ειτε τα pro παντως ειναι over ear και δεν τα λες portable με την καμια. Το κουτι μεταφορας τους καμια σχεση με το να το βαλεις πχ σε κανα day pack για την πλατη και αν τα φορας στο δρομο 100% θα εχεις τα ματια στραμενα πανω σου. Σε ξεγελανε οι φωτο, ειναι μεγαλα σε μεγεθος.

Τα hd τωρα κ σε συγκριση με τα κλασικ, εχουν λιγο αφρατο μπασακι, προβολικες μεσσαιες κ στρογγυλεμενα υψηλα. Στο κεφαλι μου εφαρμοζουν ενα κλικ καλυτερα απο τα focal κ μου ζεστενουν κ λιγοτερο τα αυτια. Τελος μεταφερονται πιο ευκολα.

Γενικα τα focal εχουν την ταση να με βαζουν σε κατασταση ακροασης, να κλεινω τα ματια κ να προσπαθω να συνθεσω στο μυαλο μου την εικονα τον οσων γινονται στο studio η στην σκηνη ενω με τα senn ακουω μουσικη λιγο πιο χαλαρα (εως κ πιο διασκεδαστικα καποιες φορες) στο σπιτι, στο γραφειο, στο ταξιδι, στην παραλια.

Ειμαι χαρουμενος που εχω κ τα 2. Αν επρεπε να ειχα ενα, το πιθανοτερο ειναι να ρισκαρα για τα 1350.

Φιλικα

Last edited:
Εχοντας κατι ψειρες της beyer νομιζω θα δοκιμαζα την τυχη μου με τα Τ51p..

Βρε για κοίτα να δείς...

Time to Rethink Beats, the Solo2 is Excellent

Beats_Solo2_Photo_Main.jpg

$199.95

Ακριβώς απο κάτω...

All that said, the response overall is very smooth and even. Once used to the slightly excessive warm tilt, these become a very forgiving and listenable headphone. Contemporary music with lots of bass punches hard, and though slightly thick, doesn't get murky or loose. The treble is likewise well behaved—though a little low in level, upper-treble details are articulated accurately without harshness or grain, it's performance elsewhere in the treble and upper-mids is very nicely coherent and smooth.

Αν μη τι άλλο, αξίζουν να τα ακροαστεί κανείς ΙΜΗΟ.

Απάντηση: Re: On ear!!
Senn. HD 25 Aluminum, Beyer DT 1350, T51p, Focal Spirit Pro, .

+3DB απο κατω και μεχρι τα 500 hz. Πολυ μπασο βρε παιζι. Παραμενει hype ακουστικο.

Ξέρω κόσμο που θα έδινε χέρι και πόδι γι´αυτή την καμπύλη στα χαμηλά.:flipout:
Και όχι αποκλειστικά σε ακουστικά...

Μην ακουγονται λεπτοηχα φοβαμαι. Ποιος τα φερνει; ασε που με τετοιο λογοτυπο θα νομιζουν οι γυρω οτι ειναι δανεικα απο τα ανηψια χεχε

Δεν αναφέρει κάπου στο review του για λεπτόηχα... απο την άλλη, αν δεν τα βάλεις στο κεφαλάκι σου, να ακουμπήσουν στ' αυτάκια σου... :ears: