ON telecoms??

Tellas έκανα αίτηση αρχές του μήνα και απο χθές είμαι στα 12mbit :music-smiley-005::drummer:

Τι να πω κι εγώ που έχω κανει αίτηση για 2 play Forthnet από 29/9 και ακόμα τίποτα !!!

ΟΤΕ :hanged: γα...σε !!!

Last edited:
εγω απο τις 06/10/07 εκανα την αιτηση(καινουργια συνδεση + νουμερο) και ακομα τιποτα......η πλακα πια ειναι: εστειλαν αμεσως τον εξοπλισμο και φυσικα πληρωσα τα 90 ευρωπουλα......μην κανετε το λαθος να παρετε τηλ 13801 ή mail.....τιποτα....εαν το σηκωσει στην ωρα επανω κανενα κοριτσακι, φυσικα δεν γνωριζει τιποτα.......δεν ξερω τι να κανω.......

το γέλιο είναι, οτι έχω κάνει αίτηση στην ΟΝ από τα μέσα του προηγούμενου μήνα κι εν τω μεταξύ με έχουν πάρει δύο φορές τηλέφωνο για να με πείσουν να γίνω συνδρομητής...

Σεραφείμ, όπως και σε όλες τις εταιρίες, υπάρχουν εξωτερικοί dealers που δεν έχουν την πελατειακή βάση της ON. Γιαυτό μην σε παραξενεύει!

τρεις φορές μου είπαν ότι δεν εγκρίνει ο ΟΤΕ την αποδέσμευση από το δίκτυό του - μετά από δικές μου κρούσεις στο cc της ΟΝ, που σημαίνει πολλές ώρες αναμονής για να πιάσω στο τηλέφωνο, μια και δε με ειδοποίησε κανείς από δαύτους - λόγω λάθους στα στοιχεία. τρεις φορές έδωσα τα στοιχεία - περιττό να πω ότι και τις τρεις φορές τα στοιχεία ήταν σωστά:flipout:- και τώρα περιμένω ειδοποίηση για 4η φορά περί σύνδεσης. μ'αυτά που βλέπω και ακούω όμως, έτοιμος είμαι να τους στείλω από κει που'ρθαν και να ψάξω αλλού την τύχη μου.

κι ένα άσχετο ευτράπελο: μέχρι τώρα είμαι συνδρομητής στην ΟΤΕΝΕΤ με το on dsl kit / 2mbps. ένα μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνο και μια πιτσιρίκα μου λέει: "βλέπουμε στο λογαριασμό σας του ΟΤΕ ότι πληρώνετε ακριβά τη σύνδεσή σας στο internet, θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές έχουν μειωθεί, οπότε να γίνετε συνδρομητής στην εταιρεία μας". "από ποια εταιρεία είστε;" ρωτώ εγώ. "από την ΟΤΕΝΕΤ", μου λέει η μικρά. "μα, εκεί έχω τη συνδρομή την ακριβή που λέτε" της απαντώ! "σας ευχαριστώ πολύ, καλησπέρα σας" η απάντηση της δεσποινίδας ...:flipout:

Σημερα μου ηρθε sms απο On οπου με ενημερωνε οσον αφορα την ημερομηνια ενεργοποιησης.Θα ειναι μεσα στην επομενη εβδομαδα,δηλαδη σε λιγοτερο απο 1 μηνα απο την ημερομηνια εγγραφης μου.
Μεχρι στιγμης ,δηλαδη, καλα τα παει! Αντε να δουμε και πως θα τα παει στη συνεχεια!

στις 17 ενεργοποιούμαι κι εγώ - 3 μήνες κοντά από την αίτηση ...
να ευχαριστήσω δημόσια ένα φίλο που από τη στιγμή που ανέλαβε να βοηθήσει - και ως δια μαγείας - λύθηκαν τα προβλήματα ...

Πριν 2 μερες ενεργοποιηθηκε η δικη μου συνδεση,δηλαδη σε λιγοτερο απο 1 μηνα! Η ταχυτητα ειναι στα 12mbit με περιπτωση για ακομα καλυτερη ταχυτητα σε 2 μερες οπου και ολοκληρωνονται καποιες αναβαθμισεις.
Εντυπωση μου εκανε το ON-VIDEO BOX οπου περα απο τις απλες εξοδους scart εχει και ψηφιακη εξοδο ηχου,component,HDMI(!)

ενεργοποιήθηκα τη Δευτέρα που μας πέρασε. ταχύτητα κάτω από 3 mbps, που σημαίνει αντίο τηλεόραση, βίντεο, δορυφορικά. χάλια η γραμμή, λέει το πόρισμα ... πού θα βρω δίκιο τώρα που πληρώνω τσάμπα εξοπλισμό και πάγιο; δε νομίζω ο ΟΤΕ να φτιάξει την κατάσταση. εντύπωση μου προξενεί το γεγονός ότι με τα πρώην 2 mbps της ΟΤΕΝΕΤ η σύνδεση ήταν πολύ πιο πιο γρήγορη - downloads - σε σχέση με τα 3 της ΟΝ. λέτε να πρόκειται για βουντού; επίσης, σε ασύρματη σύνδεση - 2 laptops και ps3 - υπάρχουν απανωτές αποσυνδέσεις από το δίκτυο, που δεν υπήρχαν με την ΟΤΕΝΕΤ. να υποθέσω ότι το pirelli είναι προβληματικό σε σχέση με το sagem της ΟΤΕΝΕΤ; βλέπω στο pirelli 78% ποιότητα σήματος, το sagem δεν έπεφτε κάτω από 95%. και είναι τοποθετημένο στην ίδια θέση. μάλλον θα περάσω τις ρυθμίσεις του pirelli στο sagem, να δω τι γίνεται ...

σε κάθε περίπτωση, οφείλω θερμές ευχαριστίες στο φίλο που έτρεξε πολύ ώστε να έχω αυτή την έστω προβληματική σύνδεση, γιατί, αν περίμενα από την κανονική διαδικασία, μάλλον δε θα συνδεόμουν ποτέ ....

Re: Απάντηση: ON telecoms??

ενεργοποιήθηκα τη Δευτέρα που μας πέρασε. ταχύτητα κάτω από 3 mbps, που σημαίνει αντίο τηλεόραση, βίντεο, δορυφορικά. χάλια η γραμμή, λέει το πόρισμα ... πού θα βρω δίκιο τώρα που πληρώνω τσάμπα εξοπλισμό και πάγιο; δε νομίζω ο ΟΤΕ να φτιάξει την κατάσταση. εντύπωση μου προξενεί το γεγονός ότι με τα πρώην 2 mbps της ΟΤΕΝΕΤ η σύνδεση ήταν πολύ πιο πιο γρήγορη - downloads - σε σχέση με τα 3 της ΟΝ. λέτε να πρόκειται για βουντού; επίσης, σε ασύρματη σύνδεση - 2 laptops και ps3 - υπάρχουν απανωτές αποσυνδέσεις από το δίκτυο, που δεν υπήρχαν με την ΟΤΕΝΕΤ. να υποθέσω ότι το pirelli είναι προβληματικό σε σχέση με το sagem της ΟΤΕΝΕΤ; βλέπω στο pirelli 78% ποιότητα σήματος, το sagem δεν έπεφτε κάτω από 95%. και είναι τοποθετημένο στην ίδια θέση. μάλλον θα περάσω τις ρυθμίσεις του pirelli στο sagem, να δω τι γίνεται ...

σε κάθε περίπτωση, οφείλω θερμές ευχαριστίες στο φίλο που έτρεξε πολύ ώστε να έχω αυτή την έστω προβληματική σύνδεση, γιατί, αν περίμενα από την κανονική διαδικασία, μάλλον δε θα συνδεόμουν ποτέ ....

Φανταζομαι οτι δεν εκανες test μετρησης ταχυτητας ενω συγχρονως κατεβαζες καποιο αρχειο,torrent κτλπ...επισης φανταζομαι(οταν εκανες το test) δεν ειχες ανοιχτο το video-box ουτε ειχες συνδεσει αλλες συσκευες wifi.
Αν τιποτα απο αυτα δεν εχουν συμβει τοτε απλα παρτους ενα τηλεφωνο και ζητα να σου αυξησουν την ταχυτητα! -bye-

Μετά από την μη επαγγελματική αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον HOL έκανα αίτηση στην ΟΝ και είμαι σε αναμονή. Λόγω εορτών πιστεύω θα τον φάμε όλο τον Ιανουάριο. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ON telecoms??

Φανταζομαι οτι δεν εκανες test μετρησης ταχυτητας ενω συγχρονως κατεβαζες καποιο αρχειο,torrent κτλπ...επισης φανταζομαι(οταν εκανες το test) δεν ειχες ανοιχτο το video-box ουτε ειχες συνδεσει αλλες συσκευες wifi.
Αν τιποτα απο αυτα δεν εχουν συμβει τοτε απλα παρτους ενα τηλεφωνο και ζητα να σου αυξησουν την ταχυτητα! -bye-

με την αύξηση της ταχύτητας στα 5 και στα 4 mbps, δε συγχρονίζει καθόλου το adsl. όλη την ώρα - ή μάλλον, όλες τις πρώτες 5 ώρες σχεδόν - τις πέρασα με το τηλέφωνο στο χέρι παρέα με το φίλο που βοήθησε την κατάσταση, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. μέχρι 3 mbps αντέχει η σύνδεση, αλλιώς ξεκινάνε απανωτά disconnects. τα δε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο παραμένουν ...

για να συνεχιστούν τα παράδοξα, στον πρώτο όροφο - από κάτω - είναι δύο ακόμη συγγενείς με ΟΝ. το καλώδιο ΟΤΕ που έρχεται στην οικοδομή - περσινό, λόγω καινούριου κτίσματος - είναι το ίδιο. ο ένας συγχρονίζει στα 5 mbps, σφαίρα internet, αλλά ο δέκτης παίρνει μόνο την ώρα (ούτε ρυθμίσεις δέχεται). ο άλλος στα 6 mbps, πάλι σφαίρα internet, ο δέκτης δέχεται ρυθμίσεις, κατεβάζει κανάλια, αλλά εικόνα τίποτα ... είμαι στη χειρότερη θέση απ'όλους, παρά τον ίδιο καινούριο χαλκό (για 20 μέτρα μιλάμε, η σύνδεση έγινε με καλώδιο 40ετίας στη γωνία του δρόμου ...)

Last edited:
Monitoring Index:

ADSL Status Information:
Status
Data Rate Information
Defect/Failure Indication
Statistics

Status:

Configured
Current

Line Status
---
SHOWTIME

Link Type
Automatic
G.992.5 (ADSL2+) / Fast Path

[Go Top]

Data Rate:
Stream Type
Actual Data Rate

Up Stream
767 (Kbps.)

Down Stream
2972 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:
Operation Data
Upstream
Downstream

Noise Margin
11 dB
16 dB

Attenuation
16 dB
32 dB

Indicator Name
Near End Indicator
Far End Indicator

Fast Path FEC Correction
0
0

Interleaved Path FEC Correction
0
64421

Fast Path CRC Error
0
0

Interleaved Path CRC Error
0
529

Loss of Signal Defect
0
---

Fast Path HEC Error
0
0

Interleaved Path HEC Error
0
0

[Go Top]

Statistics:
Received Cells
87

Transmitted Cells
148

[Go Top]

Runtime Code Version: 1.21.1S-O (Jul 13 2007 21:33:45)