ON TELECOMS

Δεν έχω δει, αλλά με τα σημερινά bandwith το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να έχει εικόνα ανώτερη του vhs. Άσε που θα υπάρχει και καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιού.

Δεν έχω δει, αλλά με τα σημερινά bandwith το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να έχει εικόνα ανώτερη του vhs. Άσε που θα υπάρχει και καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιού.

ρωταω γιατι στην περιοχη μου εχω προβλημα ληψης και θα βολευε πολυ μια εικονα ανεκτη εστω και στην ποιοτητα του nova..

εχει ολοκληρη κατηγορια κατηγορια για την on telecoms στο adslgr.com εδω αν και τα πρωτα μηνυματα δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικα αλλα βεβαια η εταιρια ειναι σε βρεφικο σταδιο. Βεβαια μετα την ανακοινωση του ΟΤΕ οτι μεχρι τον Μαιο θα ειναι διαθεσιμα 4 και 8 mbps σε ιδιωτες ειμαι ιδιαιτερα επιφυλακτικος για μακροχρονιες δεσμευσεις με μια εταιρια..

Μολις τελειωσα την εγκατασταση της εν λογω σε μια φιλη .

Μετα απο ενα μισαωρακι θεασης. το μονο που μπορω να σου πω οτι η ποιοτητα της εικονας ειναι εφαμιλη της tv με λιγοτερο sharpness ισως.

Εντυπωση μου εκανε επισης οτι δεν εκανε σπασιματα η κολληματα κατα την θεαση, ακομα κι οταν κοιταγα στοιχει προγραμματος η αλλα στοιχεια καναλιων.

Μεχρι εκει ομως. Απο καναλια , καποια απο τα γνωστα και τιποτα παραπανω. Το προγραμμα της on επισης δινει και καποιες ταινιες που μπορεις να δεις με χρεωση 1.90 στο λογαριασμο σου.

Overall, δεν μου ειπε τιποτα ουτε η tv ουτε η ταχυτητα της συνδεσης....

Με το θεμα του κλειδωμενου port forwarding οπου δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις (οχι με σοαβρες ταχυτητες τουλαχιστον) προγραμματα P2P, και με το κλειδωμενο username/password που ειναι κοινο για ολη την Ελλαδα, ξερουμε τιποτα νεοτερο?

Άσχημα τα πράγματα για την ON και κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω απο το να μπαίνει σε μια σελίδα και να διαβάζει ένα mail!

Δηλαδη:
α) ΔΕΝ επιτρέπει port forwarding! Ξεχνάτε p2p, ftp / web κτλ servers ,game servers και οτιδήποτε γενικά απαιτεί να ανοίξεις tcp/udp πόρτες.
b) Η εικόνα ειναι χειρότερη και απο VHS.
c) Το PIRELLI (χαχα, sorry αλλα είναι πολύ αστειο) router είναι τόσο ασφαλής για τον χρήστη, όσο και το σουρωτήρι για το νερό απο το μακαρόνια. Κοινώς, μπάτε σκύλοι αλέστε! Ενεργοποιημένο wifi, access στο config μεσω wifi, μοίρασμα internet απο default , secure passwords (username: on password: on) κτλ!
d) η ταχύτητα download είναι τραγικά μικρή (~1mbit), παρά την διαφημιζόμενη 8MBIT!

κρίμα...

(α, για τους internet hoovers,νομίζω οτι το πακέτο είναι τελικά μονο Zisto! Αργεί λίγο η ενεργοποίηση αλλα αξίζει μετά τα 400-430kb/sec σταθερά!)

Last edited:
Απάντηση: Re: ON TELECOMS

Άσχημα τα πράγματα για την ON και κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω απο το να μπαίνει σε μια σελίδα και να διαβάζει ένα mail!

Δηλαδη:
α) ΔΕΝ επιτρέπει port forwarding! Ξεχνάτε p2p, ftp / web κτλ servers ,game servers και οτιδήποτε γενικά απαιτεί να ανοίξεις tcp/udp πόρτες.
b) Η εικόνα ειναι χειρότερη και απο VHS.
c) Το PIRELLI (χαχα, sorry αλλα είναι πολύ αστειο) router είναι τόσο ασφαλής για τον χρήστη, όσο και το σουρωτήρι για το νερό απο το μακαρόνια. Κοινώς, μπάτε σκύλοι αλέστε! Ενεργοποιημένο wifi, access στο config μεσω wifi, μοίρασμα internet απο default , secure passwords (username: on password: on) κτλ!
d) η ταχύτητα download είναι τραγικά μικρή (~1mbit), παρά την διαφημιζόμενη 8MBIT!

κρίμα...

(α, για τους internet hoovers,νομίζω οτι το πακέτο είναι τελικά μονο Zisto! Αργεί λίγο η ενεργοποίηση αλλα αξίζει μετά τα 400-430kb/sec σταθερά!)

Μαλιστα.
Δεν μας ειπε ομως , πως θα πεσεις πανω στο ρουτερ αν εχει ενεργοποιημενο wep και πως αν επιτρεπεις μονο σε συγκεκριμενα mac address να εχουν access !!

Για ρώτα πόσοι πελάτες ξέρουν τι είναι wep και πως κλειδώνουν τα mac address!! (που και πάλι ο ρουτερ της ΟΝ δεν σε αφήνει)

Για ρώτα πόσοι πελάτες ξέρουν τι είναι wep και πως κλειδώνουν τα mac address!! (που και πάλι ο ρουτερ της ΟΝ δεν σε αφήνει)

mac address lock οντως δεν εχει. Wep εχει !

Σήμερα που η Vivodi, η Forthnet και η ΟΝ (και σύντομα και η ΟΝΕ και ο ΟΤΕ) δίνουν από 10-20 Μbit με εξαιρετικά μικρές αποκλίσεις της πραγματικής από την ονομαστική ταχύτητα και φθηνότερες χρεώσεις από το Ζίστο, το να λέμε η Τελλάς με τα 4 Μbit είναι η λύση για τους internet hoovers είναι τουλάχιστον ειρωνία!!! Πήγαινε πες το στους χιλιάδες που ακύρωσαν τις αιτήσεις τους για Ζίστο μετά από τόσους μήνες αναμονής που η Τελλάς τους κορόϊδευε.
Προς απόδειξη των παραπάνω διάβασε τα σχετικά κομμάτια του adslgr.com.

Χίλια προβλήματα έχει ακόμα η ΟΝ, αλλά οι προθεσμίες σύνδεσης τηρήθηκαν καλύτερα από κάθε άλλον εναλλακτικό και οι ταχύτητες είναι πολύ κοντά σε αυτά που υπόσχεται. Το 1 Mbit που αναφέρεις παραπάνω από που προέκυψε??

Re: Απάντηση: Re: ON TELECOMS

το να λέμε η Τελλάς με τα 4 Μbit είναι η λύση για τους internet hoovers είναι τουλάχιστον ειρωνία!!! Πήγαινε πες το στους χιλιάδες που ακύρωσαν τις αιτήσεις τους για Ζίστο μετά από τόσους μήνες αναμονής που η Τελλάς τους κορόϊδευε.
??

κωμωδια τουλαχιστον ηταν η κινηση της Τρελλας.........τωρα που αγορασε καΙ την ΤΙΜ το αφεντικο σιγα μην ασχοληθει με το νετ....οποιος την πατησε ,την πατησε......

Πάντως ένας φίλος ζήτησε χτες ακύρωση της συνδρομής στην ΟΝ, μετά από περίπου 1,5 μήνα που το έχει. Μεγάλη δυσκολία με τα τηλέφωνα, πολύ λίγοι μπορούν να τον καλέσουν, internet με Μ.Ο. 2 mbps χωρίς p2p αν και συνεχώς του λένε πως έχει βρεθεί λύση και θα τον καλέσει ο τεχνικός να του πει τον τρόπο (αυτό συνεχίζεται 10 μέρες!), απαράδεκτη εικόνα tv, με πολλά σπασίματα, κατώτερη του vhs. Προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν...

Μετά από 3 μήνες επιτέλους παρέδοσε ο ΠΟΤΕ τη γραμμή μου στη Vivodi (τεράστια αναμονή και πολλά σπασμένα νεύρα) από τότε έχω 4Mbit γραμμή (400 με 450 Kbps download) με δικά μου modem - router κάνω ο,τι θέλω και το voip σαν να καλεις δίπλα ενώ το κατεβαστηρι λειτουργει. Να σημειωθεί οτι ειμαι και σε σχετικα μπουκωμένο κεντρο (Αμπελοκηποι)

Προσωπικά ζήτησα για το νέο μου σπίτι νέα αριθμοδότηση (για να μην περιμένω τον ΟΤΕ και τος καθυστερήσεις του) από vivodi στο telefonet+, που με 35 ευρώ έχεις 10mbit και απεριόριστα αστικά-υπεραστικά. Είμαι 4 χρόνια συνδρομητής vivodi, οι ταχύτητες είναι πράγματι αυτές που λεεί και πρέπει να είναι. 2-3 φορές έχω μπλέξει με το μπου**λο που έχουν για λογιστήριο και τρόμαξα να ξεμπερδέψω, αλλά το κόστος της ταλαιπωρίας σε αυτή την περίπτωση, αν και σημαντικό, είναι μικρότερο σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει.