Δεν έχω δει, αλλά με τα σημερινά bandwith το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να έχει εικόνα ανώτερη του vhs. Άσε που θα υπάρχει και καθυστέρηση στην αλλαγή καναλιού.
Άσχημα τα πράγματα για την ON και κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω απο το να μπαίνει σε μια σελίδα και να διαβάζει ένα mail!
Δηλαδη:
α) ΔΕΝ επιτρέπει port forwarding! Ξεχνάτε p2p, ftp / web κτλ servers ,game servers και οτιδήποτε γενικά απαιτεί να ανοίξεις tcp/udp πόρτες.
b) Η εικόνα ειναι χειρότερη και απο VHS.
c) Το PIRELLI (χαχα, sorry αλλα είναι πολύ αστειο) router είναι τόσο ασφαλής για τον χρήστη, όσο και το σουρωτήρι για το νερό απο το μακαρόνια. Κοινώς, μπάτε σκύλοι αλέστε! Ενεργοποιημένο wifi, access στο config μεσω wifi, μοίρασμα internet απο default , secure passwords (username: on password: on) κτλ!
d) η ταχύτητα download είναι τραγικά μικρή (~1mbit), παρά την διαφημιζόμενη 8MBIT!
κρίμα...
(α, για τους internet hoovers,νομίζω οτι το πακέτο είναι τελικά μονο Zisto! Αργεί λίγο η ενεργοποίηση αλλα αξίζει μετά τα 400-430kb/sec σταθερά!)
Για ρώτα πόσοι πελάτες ξέρουν τι είναι wep και πως κλειδώνουν τα mac address!! (που και πάλι ο ρουτερ της ΟΝ δεν σε αφήνει)
(α, για τους internet hoovers,νομίζω οτι το πακέτο είναι τελικά μονο Zisto! Αργεί λίγο η ενεργοποίηση αλλα αξίζει μετά τα 400-430kb/sec σταθερά!)
το να λέμε η Τελλάς με τα 4 Μbit είναι η λύση για τους internet hoovers είναι τουλάχιστον ειρωνία!!! Πήγαινε πες το στους χιλιάδες που ακύρωσαν τις αιτήσεις τους για Ζίστο μετά από τόσους μήνες αναμονής που η Τελλάς τους κορόϊδευε.
??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.