ON TELECOMS

για να μην γεμίζουμε και τις σελίδες με επιχειρήματα που στο τέλος-τέλος δεν ενδιαφέρουν και κανέναν άλλον, η δική μου τοποθέτηση είναι η εξής:
αν είσαι ο λεγόμενος "Kotsovolos user" που θες κάτι τελείως plug n' play μένεις με το Pirelli και τα 10 mbit και είσαι ΟΚ. Αν ζητάς πιο προχωρημένα πράγματα βάζεις ένα άλλο ρούτερ και πάλι κάνεις την δουλειά σου. Οι παρεμβάσεις που αντιγράφει o sfortis απο τους Όρους Σύμβασης αναφέρονται σε παρεμβάσεις στις ρυθμίσεις του Pirelli και έχουν μπει για λογους πειρατίας της Nova και του VOD. ΔΕΝ αναφέρονται σε αντικατάσταση router, που η ίδια η ΟΝ είπε ότι είναι ΟΚ αλλά δεν τα καλύπτει με τεχνική υποστήριξη (δλδ να σου πουν πώς να τα ρυθμίσεις για να έχεις ON REC, live streaming κλπ).
Εξάλλου η εταιρεία δεν έχει κλείσει καλά-καλά 1 μήνα λειτουργίας, κάποια προβλήματα είναι λογικά. Όχι όμως και ότι είναι γελοία ως εταιρεία. Μακάρι τις επενδύσεις που έχει κάνει η ΟΝ να τις έκαναν στο μισό οι υπόλοιποι από τους ανεξάρτητους.

Anyway, επειδή δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνούμε σε όλα, γι 'αυτό υπάρχουν και διάφοροι πάροχοι στην αγορά, για να μας καλύπτουν όλους. Όπως μας καλύπτουν όλοι μέχρι τώρα τέλος πάντων...Εξάλλου εγω Vivodi διάλεξα (ξανά, κι ας με έχουν τσαντίσει κατ' επανάληψη)

Last edited:
Θοδωρή πάνω κάτω καλά τα λες για τις εταιρίες, αλλά το σημείο πηγαίνετε στο adslgr να δείτε τι παίζει δεν το δέχομαι. Μπορεί εγώ που δεν μπαίνω εκεί να ξέρω πιο πολλά από αυτούς. Να πάω εκεί να το γράψω δηλαδή? Και να μου απαντήσουν εκεί γιατί αυτό είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ site για adsl? Ελεύθερος είμαι να γράψω όπου θέλω αυτά που ξέρω με την ανέχεια πάντα αυτών που με φιλοξενούν και εφόσον αυτά που γράφω δεν είναι σε άσχετη ενότητα από αυτές που έχουν οι διαχειριστές για να γράφουμε.
Εγώ είμαι εναντίον των ξερών links σαν κανόνας. Μπορεί να μου δώσεις εσύ σήμερα μασημένη τροφή, αύριο θα σου δώσω εγώ και αύριο κάποιος άλλος. Ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών να γλυτώσουμε όλοι κόπο και χρόνο. Αλλιώς μπαίνω στο google και ψάχνω και τελειώνει η υπόθεση. Να μην μου λένε κιόλας ότι μου τα δίνουν έτοιμα.

Ευτυχώς λοιπόν που δεν είμαι ο Κωτσόβολος user και ξερω 5 πράγματα παραπάνω απο πολλούς άλλους και επίσης περιμένω για να δω και να αγοράσω!!

Συμφωνώ απόλυτα με τον Nectar επίσης!!

Θοδωρή το λές και μόνος σου, έβαλες VIvodi παρόλο που σε τσάντισε, αυτό απο μόνο του σημαίνει πολλά....

Υ.Γ Και εγώ VIvodi έχω, εδώ και 2 χρόνια είδα 1 disconnect και ταχύτητα 20-30% πάντα πάνω απο αυτό που οι άλλοι πιάνανε σε άλλες εταιρίες!!!

Μερικες φορες μας αρεσει να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη.

Κλεινουμε το wlan του router της ON, βαζουμε ενα ωραιοτατο access point και το σεταρουμε και κλειδωνουμε οπως θελουμε.

Παντως σχετικα με τις ταχυτητες, ακουσα πως το ADSL Max των 8+ Mbit χρειάζεται περιπου 10 ημερες για να συγχρονιστει με τη γραμμη σε σταθερη ταχύτητα.

Ετσι, η ταχυτητα "παιζει" πολύ για αρκετες μερες, οποτε οτιδηποτε βλέπετε στις μετρησεις τις πρώτες 10-15 μερες, μονο αξιόπιστο δεν ειναι.

Οι παραπανω πληροφοριες προέρχονται απο την ΒΤ, που είναι ο αντίστοιχος (νταβατζης) ΟΤΕ, εδω στην Αγγλία...

Παντως σχετικα με τις ταχυτητες, ακουσα πως το ADSL Max των 8+ Mbit χρειάζεται περιπου 10 ημερες για να συγχρονιστει με τη γραμμη σε σταθερη ταχύτητα.

Ετσι, η ταχυτητα "παιζει" πολύ για αρκετες μερες, οποτε οτιδηποτε βλέπετε στις μετρησεις τις πρώτες 10-15 μερες, μονο αξιόπιστο δεν ειναι.

Οι παραπανω πληροφοριες προέρχονται απο την ΒΤ, που είναι ο αντίστοιχος (νταβατζης) ΟΤΕ, εδω στην Αγγλία...

Δεν υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο φίλε μου. Τα 8,10 mbit παίζουν με ADSL2+(ITU G.992.5)

. Αυτό περί συγχρονισμού είναι μεγάλο παραμύθι, το ADSL modem συγχρονίζει σε δευτερόλεπτα.