Onkyo 608 ή Pioneer 920?

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
ΓΙα βοηθήστε βρε παιδιά.... Τον θέλω κυρίως για Home cinema αλλα δεν μπορώ να έχω ξεχωριστό και για την μουσική μου οπότε θα ακούω και τα κομμάτια μου εδω.

Σημ. Η λύση του Onkyo 508 ή Pioneer 820 θα είχε πολύ διαφορά στην ένταση και στην μουσική?

έχω τον onkyo και είναι μια χαρά.
Δεν μπορώ να σου πω συγκριτικά με τον pioneer πάντως και σε review ξένα που διάβαζα για τον onkyo έπαιρνε εγκωμιαστικά σχόλια.

Δεν τους έχω ακούσει και τους δύο μαζί παρά μόνο ξεχωριστά.Οι πρώτες ακουστικές εντυπώσεις μόνο σε ταινίες αφού δεν κατάφερα να τους ακμούσω σε μουσική δεν μου έδωσαν μεγάλες διαφορές πράγμα που άλωστε και περίμενα.
Λίγο ακλαύτερα με περισσότερο όγκο και διαχωρισμό ιδίως στα περιφερειεκά, ξεχώρισα τον ΟNKYO.

και μενα με ενδιαφερει ο 608 και ψηνομαι ιδιατερα,οπως και ο pioneer 920 με ψηνει...
εχω τον yami 663 προς το παρον,θα δω διαφορα με καποιον απο τους 2 παραπανω?
σορρυ που μπλεκω τον yami στο thread,αλλα να μην ανοιγω καινουργιο:a0210:

Η ευρωπαϊκή του έκδοση πρέπει να έχει ethernet. Τη διαφορά την έχω επισημάνει εδώ όπου έχω και κάποια Link του αμερικάνικου και του ευρωπαϊκού μοντέλου, αν και δεν μου απάντησε κάποιος με σιγουριά ότι έτσι είναι.

Αλήθεια ξέρεις κανείς αν το internet radio που έχει σημαίνει πως μπορεί να πιάσει οποιονδήποτε ελληνικό σταθμό εκπέμπει διαδικτυακά ή πρέπει να ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις??

Ειμαι στο τσακ να αγορασω τον 608 και τον προτιμησα απο τον 920 κυριως για το audyssee dsx και eq και απο review που ελεγαν οτι ο ηχος του ειναι πιο καλος. Πρατω σωστα κατα την γνωμη σας?
Το Audyssey DSX αξιζει?

by the way,ο 920 εχει ethernet???
αλλου διαβαζω ναι,αλλο οχι,τι γινεται...

ο 920 ευρωπαίος εχει ethernet για internet radio αλλα και remote app για iphone για να τον ελεγχεις. Βεβαια με το internet radio δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπορουσέ καποιος να βάζει τον αγαπημένο του σταθμό.?!?!

Last edited:
μαλλον παω για τον 920 τοτε,αρκει να τον δω καπου για το ethernet,αλλα μηπως και τον ακουσω κιολας...
τον εχει δει κανεις πουθενα???

o 920 εχει επεξεργαστή εικονας της Marvell οπως τα μεγαλυτερα μοντελα ή φοραει αλλον?
γιατι δεν το βλεπω στα χαρακτηριστικα

Ο VSX-920 έχει τσιπ της Anchor Bay όπως και όλοι οι περσινοί Pioneer.

"1080p Upscaling from Any Source
Anchor Bay® and PureCinema video processing lets you upscale your picture to digital 1080p from virtually any source, including analog. PureCinema's extra processing of 3D noise reduction and Y/C color separation ensures you'll get the best picture possible from anything you've got."

http://www.pioneerelectronics.com/P...-Receivers/PioneerReceivers/ci.VSX-920-K.Kuro

καμια οικονομικη λύση σε 5.1 ηχεία (περι τα 200 ) για τον 920 έχει κανείς υπόψιν του;

Εχω τον 920 στο σπίτι και κάθεται. Περιμενώ σήμερα να συνδέσω τα καλώδια με τα ηχεια και να δώ τι γίνεται με το enthernet και το internet radio.

Παιδια αυτό που δεν ξέρω αν κάνει και δεν μπορώ να βρω αν το αναφέρει πουθενά είναι αν περνάει στο σήμα HDMI οταν είναι κλειστός από την είσοδο στην εξοδο για να βλέπεις tv αν ας πούμε οταν δεν θέλεις να ακούς απο τα ηχεία.
Και επίσης αν κάνει το ίδιο απο τις αναλογικές εισόδοους εικόνες στην αντίστοιχη έξοδο. δηλ απο την composite στην composite εννοείται οτι εκεί δεν θα κάνει upscale στην HDMI αφου θα είναι κλειστός.
Αν θυμάμαι καλά ο Onkyo το κάνει