onkyo 707 η marantz 5004.

FABIAWRC

AVClub Enthusiast
10 October 2007
883
το διλημα μου ειναι αναμεσα σε αυτους τους 2 ενισχυτες.τα οφελη του marantz ειναι.
1:7.1 input
2:εγγυηση ελληνικης αντιπρωσωπειας.
3:περιπου ιδια τιμη με τον onkyo 707 γερμανιας.
4:ποιο ομορφος εξωτερικα.
5:ολα τα νεα φορμα και prologig iiz αλλα χωρις dsx.

onkyo
1:εχει περισοτερα hdmi
2:περισοτερα watt.
3:dsx

το θεμα ειναι οτι ο av που θα παρω αργοτερα θα ειναι προενισχυτης γιατι σκεφτομαι να φτιαξω τρικαναλο τελικο με τα modules της hypex.γιατι με τους av ενισχυτες αυτης της κατηγοριας μουσικη δεν παιζουν.ελεγα να παρω τον 807 αλλα παλι δεν λεει.καλυτερα να κρατησω χρηματα για να φτιαξω hypex.

εχω τα martin logan aerius που ειναι στα 4om οποτε τον marantz τον ξεχναω?αυτα κατεβαινουν και μεχρι 2om....αρα λογικα θα εχω προβλημα?

Μιας και είμαι fun της ΟΝΚΥΟ θα σου έλεγα για 707, αλλα αφου σου αρέσει περισσότερο ο ΜΑΡΑΝΤΖ πηγαινε σε αυτόν! Ειναι μεγαλη υπόθεση να αγορασεις κάτι μονο και μονο επειδή καποιοι σαν εμάς στο πρότειναν, και να μην σου αρέσει εμφανισιακά!

Καλός ο Μarantz αλλά όχι για τα Martin Logan, αφού και η εταιρεία συνιστά σύνδεση με ηχεία ονομαστικής αντίστασης > 6Ω.
Οπότε αναγκαστικά κοιτάζεις προς ONKYO. Αν και νομίζω ότι τέτοια ηχεία μόνο ο TX-NR5007 (άντε και ο ΝR3007) μπορεί να οδηγήσει.
Αφού βέβαια θα προσθέσεις αργότερα τελικό δεν τίθεται θέμα.

Τα Martin Logan δεν παιζουν με ενισχυτές τυπου AV ουτε ΟΝΚΥΟ ουτε Marantz, θελουν τελικούς με ρευματα για να παίξουν οπότε δες ποιος ειναι πρακτικα καλυτερος ως προενισχυτής!
Και εγω εχω το Request αλλα ουτε να το σκεφτομαι να το οδηγήσει ο 906 !!!(Θα ψηθει απ'ακρη σε ακρή !!!)

χρηστο το ξερω.αλλα το budget μου ειναι περιορισμενο.βεβαια μεχρι τωρα δεν μπορουσα να παιξω σε μεγαλες εντασεις γιατι μενω σε πολυκατοικια.

τωρα ομως που θα παω το home cinema μου σε υπογειο εκει αλλαζει τρομερα το θεμα ενισχυσης!!οποτε νομιζω τα hypex ειναι η απολυτη λυση.το μονο που μενει ειναι να τα ακουσω πρωτα.

Καλημέρα , δεν γνωρίζω καθόλου τα Hypex αλλα καλό θα ήταν να τα ακουσεις με τα ML για να δεις πως & εαν παιζουν στα 2ohm or < !!!

πηγαινε www.hypex.nl

διαλεγεις διακοπτικο τροφοδοτικο,και μετα αναλογα τι τελικο(dual mono,monoblock,5καλανλο) θες να φτιαξεις προσθετεις τα Amplifier modules.αναλογα ποσα καναλια θες και την ποιοτητα και watt το καθε καναλι.

εδω http://www.gearslutz.com/board/mast...teq-studio-700-monoblock-power-amp-hypex.html

για τις αναγκες ενος studio πηραρε 2 monoblock που περιεχουν τα 700watt/4ωμ για να οδησουν τα αδηφαγα nautiloys 800.τα 400αρια hxr πρεπει να κανουν το aerius πριονιδι..https://www.hypexshop.com/shop/shop.jsp?groupID=116