onkyo 875 απο Γερμανια η PIONEER LX-70 απο ελλαδα?

GABX9

Established Member
29 October 2007
134
1.εχουν το ιδιο κοστος 2.ο ονκυο ειναι ανωτερος σε εικονα κ ηχο.αλλα τοσο οσο να αξιζει ωστε να ρισκαρεις αγορα απο γερμανια?εχω τον επσονα τον 700 κ παιζω απο PS3 αν βαλω το REON του ΟΝΚΥΟ ως scaler θα δω δραματικη διαφορα απο τον scaler του PS3?ιδιως οταν παιζω dvd η dvd χαμηλοτερης αναλυσης?ο lx70 δεν κανει upscaling απο hdmi σε hdmi,αλλα στην τελικη χρειαζεται εφοσον εχουν

κ ο επσονας κ ο πρωτοπορος scaler?κ τα ρευματα του ονκυο ειναι πιο ποιοτικα ειναι κ THX ULTRA ενω o LX-70 THX SELECT αλλα ποσο αξιζουν ολα αυτα για να κανω αγορα απο γερμανια (απο Ελλαδα δεν το συζηταμε)δεδομενου του ρισκου αγορας απο εξωτερικο λογω εγγυησεως σε συνδιασμο με εμπειριες συνφορουμιτων απο ελλατωματικα μοντελα?εχει ψωνισει κανεις πιο προσφατα απο γερμανια τον 875 να μας πει νεα?

στο HITECH ειχαν γραψει οτι ο REON υπαρχει μονο σε πολυ ακριβες υλοποιησεις προβολεων αλλα sto site της εταιριας που βγαζει το REON υπαρχει σε παρα πολλες υλοποιησεις οπως πχ στον BENQ5000, σε καποιους επσονες τουλαχιστον στις αμερικανικες εκδοσεις,καποιος φιλος εδω ειχε πει οτι τον χρησιμοποιει κ το PS3 στο τμημα bluray,αν κ δεν νομιζω να ισχυει αυτο.HELP συνφορουμιτες θελω γνωμες.

Σιγουρα ο Ονκυο αξιζει το κατι παραπανω σε σχεση με τον Pioneer, και μάλιστα απο τη στιγμή που έχουν την ίδια τιμή!

Από την άλλη, το ρίσκο αγοράς από Γερμανία είναι μεγάλο, σε περίπτωση που σου τύχει ελατωματικό μοντέλο.....

Τι να σου πω??? Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα που λενε! :twoguns:

Αν σε βοηθάει, και εγώ ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημα, και τελικά αφού τα ζύγισα όλα και παιδευτηκα αρκετά στο να βγαλω συμπερασμα, αποφασισα να παρω τον Pioneer απο Ελλάδα, που είναι εξαιρετικός στο θεμα του ήχου, και απο κει και πέρα, να αγοράσω αργότερα εναν καλό εξωτερικό επαγγελματικό scaller σαν τον Lumagen ή τον Crystalio για την εικόνα....

Αλλά και πάλι ΔΕΝ έχω αποφασίσει 100%....

Μετρησε τα όλα, δες τη χρηση που θα κανεις, και πραξε αναλογα.....

Παντως αν ειχα τη δυνατότητα να πάρω τον ΟΝΚΥΟ στα ίδια λεφτα με τον Pioneer και με εγγγύηση που να ισχύει ΚΑΙ στην Ελλάδα, θα διάλεγα με κλειστά μάτια ΟΝΚΥΟ!!!!!!!!!!! :ernaehrung004:

ακομα κ προβληματικος να ναι ο ονκυο απο την Γερμανια η εδω αντιπροσωπεια δεχεται να κανει επισκευη μετ αμοιβης βεβαια κ αποκλειεται να θελει 800e που ναι η διαφορα τιμης στις δυο χωρες,(εκτος αν θελει να σε εκδικηθει που ψωνισες εξω)χαχα,παντως ειναι απιστευτο ο 905 ειναι πιο φτηνος στην Γερμανια απο τον 875 εδω

Εγω βρηκα τον TX-NR9005 1599 +μεταφορικα 49 Euro +22 αντικαταβολη 1670ολα μαζι για ελλαδα το ειπαμε και το ξαναλεμε ΦΩΝΑΧΤΑ!!!ΕΞΩ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!ασ ψαξουνε αλλου για μα++++κες

απο που ?..

Εγω βρηκα τον TX-NR9005 1599 +μεταφορικα 49 Euro +22 αντικαταβολη 1670ολα μαζι για ελλαδα το ειπαμε και το ξαναλεμε ΦΩΝΑΧΤΑ!!!ΕΞΩ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!ασ ψαξουνε αλλου για μα++++κες

Θα μας πεις διευθυνση secabox?H αντικαταβολη ειναι ενα συν οταν αγοραζουμε απο εξωτερικο

Απάντηση: Re: onkyo 875 απο Γερμανια η PIONEER LX-70 απο ελλαδα?

Θα παρακαλούσα να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί στους χαρακτηρισμούς μας...οι υπερβολές ποτέ δεν βοηθούν.Μόνο κέρδος θα το'χουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ...

ναι αλλά σε μαύρο καλά κρατεί, 1776 απ το ίδιο κατάστημα..

Σήμερα παρέλαβα, δεν με πρόλαβες :2thumb22sup:

Οι προσφορές ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα που στόκαραν τα μαγαζιά και ξεκίνησε η παραγγελία μου... το συγκεκριμένο μαγαζί βλέπω στέλνει εκτός Γερμανίας με έμβασμα.

Πάω να το στήσω να δω αν άξιζαν τα 1800!