onkyo 875 απο Γερμανια η PIONEER LX-70 απο ελλαδα?

Απάντηση: Re: onkyo 875 απο Γερμανια η PIONEER LX-70 απο ελλαδα?

Σήμερα παρέλαβα, δεν με πρόλαβες :2thumb22sup:

Οι προσφορές ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα που στόκαραν τα μαγαζιά και ξεκίνησε η παραγγελία μου... το συγκεκριμένο μαγαζί βλέπω στέλνει εκτός Γερμανίας με έμβασμα.

Πάω να το στήσω να δω αν άξιζαν τα 1800!

Γρήγορα στήσιμο και μετά εντυπώσεις εδω!!!

εντυπωσεις παρακαλω!ο 905 εχει τοροειδη μετασχηματιστη ο 875 ξερουμε?

Απάντηση: Re: onkyo 875 απο Γερμανια η PIONEER LX-70 απο ελλαδα?

Σήμερα παρέλαβα, δεν με πρόλαβες :2thumb22sup:

Οι προσφορές ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα που στόκαραν τα μαγαζιά και ξεκίνησε η παραγγελία μου... το συγκεκριμένο μαγαζί βλέπω στέλνει εκτός Γερμανίας με έμβασμα.

Πάω να το στήσω να δω αν άξιζαν τα 1800!

Καλωρίζικο φίλε μου το ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!! :music-smiley-005:

Την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω κι εγώ. Μέχρι τότε περιμένω με αγωνία τις δικές σου εντυπώσεις!!! :award:

Δεν σας ξέχασα! Δυστυχώς είχα μια καθυστέρηση σε κάτι μερεμέτια στο σαλόνι και δεν μπορώ να τοποθετήσω τον ενισχυτή ακόμα στη θέση του.

Απ το λίγο που τον άκουσα μουσικά ήταν καταπληκτικός. Λαμπρός και αναλυτκός. Αύριο που θα τοποθετηθεί θα τον συγκρίνω σε 2κάναλο με τον alchemist forsetti προ-τελικό [καμμία σχέση με av σε ποιότητα ήχου αλλά just in case].

Για home cinema θα ενημερώσω το σκ.

Με ταλαιπώρησε πάντως [ήδη] λίγο. Το σχεδιαγραμμα και οι οδηγίες για bi-amping δεν είναι σωστά και το ηχείο έπαιζε ψόφιο. Λέει να συνδέσεις το tweeter με το zone 2 κανάλι και το woofer με το surround back κανάλι. Υποψιάζομαι πως το tweeter συνδέεται με το front κανάλι κανονικά και το εγχειρίδιο λέει μπούρδες. Θα το ελέγξω και θα σας πω [φυσικά είχα δώσει τα μπροστινά ηχεία bi-amped στο μενού]. Προς το παρόν με γεφυρωμένο το ηχείο παίζει μια χαρά.

Δεν σας ξέχασα! Δυστυχώς είχα μια καθυστέρηση σε κάτι μερεμέτια στο σαλόνι και δεν μπορώ να τοποθετήσω τον ενισχυτή ακόμα στη θέση του.

Απ το λίγο που τον άκουσα μουσικά ήταν καταπληκτικός. Λαμπρός και αναλυτκός. Αύριο που θα τοποθετηθεί θα τον συγκρίνω σε 2κάναλο με τον alchemist forsetti προ-τελικό [καμμία σχέση με av σε ποιότητα ήχου αλλά just in case].

Για home cinema θα ενημερώσω το σκ.

Με ταλαιπώρησε πάντως [ήδη] λίγο. Το σχεδιαγραμμα και οι οδηγίες για bi-amping δεν είναι σωστά και το ηχείο έπαιζε ψόφιο. Λέει να συνδέσεις το tweeter με το zone 2 κανάλι και το woofer με το surround back κανάλι. Υποψιάζομαι πως το tweeter συνδέεται με το front κανάλι κανονικά και το εγχειρίδιο λέει μπούρδες. Θα το ελέγξω και θα σας πω [φυσικά είχα δώσει τα μπροστινά ηχεία bi-amped στο μενού]. Προς το παρόν με γεφυρωμένο το ηχείο παίζει μια χαρά.

σε onkyo το biamping γινεται οπως λες εσυ... το tweeter στο front και το woofer στο surround back...
Αυτο απο το manual του 875 που εχω...

energy μου φαινεται οτι πρεπει να ανοιξεις κ συ ενα thread για τον 875 για σχολια, εντυπωσεις, φωτο, οταν εχεις χρονο ,θα βοηθησεις πολλους συνφορουμιτες,αλλωστε φαινεται απο τα posts οτι υπαρχει πολυ ενδιαφερον για τον 875-905.Υπαρχει manual του 875 στα ελληνικα?