onkyo 876 με panasonic BD65 ρυθμιση

takis1964

Senior Member
8 October 2007
596
Eχω τον onkyo 876 με 7.1 ηχεια και εχω μπλεξει με τις ρυθμισεις με το καινουργιο μου BD65 της panasonic

Το εχω σε bitstream και sec audio off αλλα σε bluray δεν περνω τα καινουργια φορμα ηχου
αποτι διαβασα οι ποιο πολυ που αναφερουν το ιδιο προβλημα εχουν το ps3 οποτε δεν βρηκα λυσεις

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Εχεις δηλώσει σαν audio output -> HDMI?

Μήπως είναι ενεργοποιημένη η ψηφιακή (digital) έξοδος ήχου στο player?

Επίσης, κοίταξε στον ενισχυτή αν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη (auto) επιλογή ήχου ανάλογα με το εισερχόμενο σήμα.

Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.

Tελικα εκανα reset και στον ενισχυτη και στον player ,τα ξαναρυθμισα απο την αρχη και ως δια μαγειας το HD MASTER AUDIO εμφανιστηκε στο μπροστινο πανελ του Onkyo :award:
Eυχαριστω για την βοηθεια !

η αλλη απορια που εχω ειναι η εξης
στην εξοδο του ενισχυτη θελω να κανω upscaling το σημα σε 1080p
η πηγη μου ομως δεν εχει επιλογη αλλη εκτος απο αυτοματο και τις σχετικες αναλυσεις ως 1080p
οταν βαλω αυτοματο στην πηγη και through στον ενισχυτη το αποτελεσμα ειναι 1080p ακομα και σε DVD που σημαινει οτι κανει αυτοματα το upscaling στο bd65
τωρα εγω που θελω το upcaling να το κανει ο onkyo τι επιλογη να κανω αφου δεν βλεπω παραπανω ρυθμισεις
προφανως στο αυτοματο πρηγειται η πηγη και δεν υπαρχει αποτι καταλαβαινω ξεχωριστη ρυθμιση για dvd και bd ετσι ωστε σε dvd να δινει native αναλυση και την κατεργασια να την κανει ο ενισχυτης σε αντιθεση με το bd που εκει δεν χρειαζεται

Last edited: