Πάνο εγώ δοκίμασα ps3 και pc. Στα 24 άφαντος ο Ονκυο!Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό για τα 24Hz κατά 50%. Το ίδιο συμβαίνει και με το Dvico. Είχα δηλώσει να δίνει εικόνα στα 1080p/24 και συνειδητοποίησα ότι τα ρυθμιστικά της εικόνας του Onkyo δεν λειτουργούσαν. Μόλις έδωσα από το Dvico εικόνα απλά στα 1080p, τότε ενεργοποιήθηκαν ξανά.
Παραπάνω είπα ότι το επιβεβαιώνω κατά 50%, πολύ απλά γιατί από το Bluray player Panasonic BD30 που του δίνω έξοδο στα 24p, δουλεύουν κανονικά τα ρυθμιστικά του Onkyo! :7707:
Kαλή ιδέα. Γιατί όταν έκανα τις δοκιμές τα είχα όλα default...Το "edge enhancement" το έχεις πειράξει καθόλου? Πείραξε το λίγο να δεις πόσο θα αλλάξει η ευκρίνεια της εικόνας σου![]()
Φίλε Πάνο το edge enhancement δεν έχει σχέση με τον scaler.Το "edge enhancement" το έχεις πειράξει καθόλου? Πείραξε το λίγο να δεις πόσο θα αλλάξει η ευκρίνεια της εικόνας σου![]()
Φίλε Πάνο το edge enhancement δεν έχει σχέση με τον scaler.
Δηλ. εφαρμόζεται όταν το resolution είναι και στο "through" και στο "1080p" και οπουδήποτε...
Πάντως επιμένω ότι αν αφήσουμε το ps3 να κάνει όλο το upscaling (ο ονκυο στο through) έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος για το τσιπάκι reon. Δηλ. που αλλού μπορεί να φανεί χρήσιμο;
Δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι το reon επεμβαίνει μόνο ως scaler. Πάντως πολλές από τις επιλογές στο σχετικό μενού υπάρχουν ήδη στα μέσα προβολής (π.χ. brightness, contrast, sharpness, κλπ). Και καμία από τις επιλογές δεν λειτουργεί στα 24hz.Φυσικα και εχει με τον scaler, αφου ολα περνουν απο το reon, ειτε through, ειτε 480p, ειτε 1080p...
To through ειναι για την αναλυση και οχι για την επεξεργασια...
Αν δεν περασει το video απο το μοναδικο chip που εχει ο AV πως θα δειξει αλλωστε???
Τα αλλα περι ps3... μπορει και να ισχυουν (δεν εχω προσωπικη γνωμη) γιατι και το ps3 reon εχει... οποτε αν του εχουν λιγο καλυτερα φιλτρα ή setup ειναι φυσικο να (ξε-)περναει τον onkyo...
Ο (875-876-905-)906, δεν εχει τον καλυτερο scaler της αγορας... εχει απλα τον καλυτερο με διαφορα scaler για AV χωρις να ανεβαινει σε τιμη...
Συνηθως στους AV βρισκουμε (καταταξη κατα ποιοτητα εικονας):
Cirrus logic < Faroudja DCDi < Reon
Ε, οι περισσοτεροι AV στην αγορα (ακομη και αυτοι με τα 4-5000 ) φτανουν στην καλυτερη μεχρι το faroudja... η onkyo πηγε παραπανω στους "φθηνους"... οχι και να μην γινεται ντορος λοιπον, πανικος επικρατει σε ολο το ιντερνετ 1μιση χρονο τωρα!
To through ειναι για την αναλυση και οχι για την επεξεργασια...
Αν δεν περασει το video απο το μοναδικο chip που εχει ο AV πως θα δειξει αλλωστε???
Συγνώμη ρε παιδιά, με ένα χιλιαρικάκι άντε ενάμιση μην τα θέλετε κι όλα δικά σας.....κλέφτες θα γίνουν οι εταιρείες scalers
Cirrus logic < Faroudja DCDi < Reon<Realta
AVP-A1HD and APC-A1HD A/V receivers
THROUGH σημαινει οτι απλως περναει απο μεσα χωρις καμμια επεξεργασια.
Δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι το reon επεμβαίνει μόνο ως scaler. Πάντως πολλές από τις επιλογές στο σχετικό μενού υπάρχουν ήδη στα μέσα προβολής (π.χ. brightness, contrast, sharpness, κλπ). Και καμία από τις επιλογές δεν λειτουργεί στα 24hz.
Προσπαθώ δηλ. να καταλάβω που μπορώ να χρησιμoποιήσω το τμήμα video του onkyo. Σε ματρόσκες και bluray δεν δουλεύει, οπότε πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις στο μέσο προβολής. Για τα υπόλοιπα (π.χ. dvd) αφού θα έχω κάνει τις ρυθμίσεις πάνω στο μέσο προβολής, δεν μου χρειάζονται οι ρυθμίσεις του onkyo. Και αν παίζω απ'το ps3 κλείνω και τον scaler του (resolution: through). Άρα τι μένει;
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος κάπου...
Από στέρεο ήχο τι λέει για μουσική;
Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει τον 906 από το TECHNIKdirekt ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να έρθει? (η πληρωμή είναι με πιστωτική και τους έχω στείλει τα σχετικά έγγραφα -ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης.):a0210:
Διαφωνω, οχι θεωρητικα... αλλα πρακτικα... δουλευει μια χαρα η επεξεργασια και το βλεπω με τα ματια μου ΤΩΡΑ να γινεται...!
Σου θυμιζω την διαφημηση, "μερικες φορες ειναι καλυτερο να μασας... παρα να μιλας"...
Επεξεργασια γινεται και στο through με ολες τις παραμετρους και λειτουργιες του κρυφου μενου να δουλευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ... απλα δεν δουλευει το scaling, δηλαδη δεν πειραζει την αναλυση... Αρα το reon μια χαρα επεξεργαζεται το σημα και στο through...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.