Onkyo ηχεια για Onkyo 607?

Isokratis

AVClub Addicted Member
18 August 2009
1,311
Παιδια , καλησπερα .
Εχεις κανεις αποψη για αυτα τα ηχεια της onkyo ωστε να παιξουν με τον 607?
Λεγεται οτι ειναι φτιαγμενα για τον 507 , αλλα δε νομιζω οτι εχουν τοσο μεγαλη διαφορα οι 2 τους , ετσι δεν ειναι ?

http://www.schlauershoppen.de/produ...T728--black--Home-Theatre-Speaker-System.html

Υπαρχει καποια οικονομικη αντιπροταση ? Υποψη οτι θα συνδεσω 7 ηχεια επανω στον 607 και οχι 5...
-bye-

Ισοκράτη 5άδα + sub με 359 ευρώ? :speechless-smiley-0

Ευχαρίστως να σου προτείνω 5άδα με sub στα 2 χιλιάρικα.... Αλλά με 359 ευρώ τι να πάρεις; Οπότε αγόρασέ τα. Για ταινίες δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Για μουσική.... :nounder:

Ισοκράτη 5άδα + sub με 359 ευρώ? :speechless-smiley-0

Ευχαρίστως να σου προτείνω 5άδα με sub στα 2 χιλιάρικα.... Αλλά με 359 ευρώ τι να πάρεις; Οπότε αγόρασέ τα. Για ταινίες δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Για μουσική.... :nounder:

xaxaxa
Εχεις ενα δικιο φιλε Κωστα και ευχαριστω για την απαντηση , αλλα μιας και δεν σκοπευω να ξανοιχτω στην παρουσα φαση , ψαχνω μια αξιοπιστη οικονομικη λυση .
Βεβαια θα μπορουσαμε να πουμε και με 367 ευρω τι ενισχυτη να παρεις , αλλα πιστευω πως απο το συγκεκριμενο καταστημα η τιμη αυτη για τον onkyo 607 ειναι πολυ καλη θα ελεγα για ενα εξαιρετικο μηχανημα (για την τιμη του παντα !)....
Σαφως θεωρω πως τα teufel που κοιταζα στα διπλα λεφτα , ειναι καλυτερα , αλλα για τη χρηση που προοριζονται , αναρωτιεμαι αν πραγματικα αξιζουν τα παραπανω χρηματα.
Ο λογος που σκεφτομαι να τα παρω ειναι το οτι δεν θα ρισκαρε η onkyo τα μοναδικα ηχεια που διαθετει υποστηρικτικα των ενισχυτων της να ειναι χαλια...
Θα ειμαι ο πρωτος που θα ακουσω τα onkyo , οπως φαινεται???
-bye-

Last edited:
Σημερα ειναι η πρωτη μερα του Onkyo 607 με τα Teufel Columa 700...

Tο ξερω οτι ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης αλλα επειδη εχω μεινει ενθουσιασμενος τοσο με το παντρεμα ενισχυτη-ηχειων σε ταινιες αλλα ακομα και με την αποδοση του δωρου που μου εστειλαν(...εχει και sub)! σου λεω οτι μαλλον δυσκολα θα απογοητευτεις με οποιοδηποτε Teufel...-bye-

Σημερα ειναι η πρωτη μερα του Onkyo 607 με τα Teufel Columa 700...

Tο ξερω οτι ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης αλλα επειδη εχω μεινει ενθουσιασμενος τοσο με το παντρεμα ενισχυτη-ηχειων σε ταινιες αλλα ακομα και με την αποδοση του δωρου που μου εστειλαν(...εχει και sub)! σου λεω οτι μαλλον δυσκολα θα απογοητευτεις με οποιοδηποτε Teufel...-bye-

Καλοριζικα και να τα χαρεις , φιλε !!!
Μια απορια μονο...σε τι σου χρειαζεται ο δεκτης που εχει επανω το γουφερ ?
:grinning-smiley-043

Σ'ευχαριστω Ισοκρατη!

Μαλλον λες για αυτο
10216-columa700rsubbig.jpg

το οποιο αποκωδικοποιει και ηχο για οσους δεν εχουν-θελουν ενισχυτη.
Εγω πηρα το "σκετο"...

Ενα "τιμιο" review του συστηματος εδω

Ναι φιλε μου , γι'αυτο λεω το οποιο προφανως κοστιζει εξτρα...
Αναρωτηθηκα λογω του οτι εσυ εχεις ενισχυτη...
-bye-