ΟΝΚΥΟ και ΕΓΓΥΗΣΗ

Καλό θα ήτανε ο Στέλιος (αν έχει επαφή με το forum πλεόν γιατί πιο πολύ σαν χάρη σε κάποιον φάνηκε ότι έγραψε έστω και αυτό το μοναδικό post) να πει στους "υπεύθυνους" της εταιρείας τι λέει ο κόσμος και αν θέλουν και τους ενδιαφέρει η εικόνα τους να μας απαντήσουν. Αυτό το forum το διαβάζουν πααάρα πολλοί Έλληνες(εγώ το διάβαζα για κανά χρόνο πριν γίνω μέλος) και πολλοί επηρεάζονται από ότι λέει εδώ.

Δηλαδή μας έχουν γραμένους κανονικά??

Και στην τελική έτσι όπως παρουσιάζεται η πολιτική τους "φέρτε το εδώ και εμείς θα σας χρεώσουμε το κατιτίς μας..."
Και συνεχίζει εμένα το μυαλό μου.. "Αν μας κακοφανεί κιόλας που δεν το πήρατε από εμάς και αυτό που κάνει 10 θα το πληρώσετε 50" είναι άλλη υπόθεση..

θα προτιμήσω αν μου πάθει κάτι ο 807 (όταν τον παραλάβω γιατί είναι σε έλλειψη στην Γεμανία) να δώσω 41Ευρώ μεταφορικά και να το φτιάξουν οι Γερμανοί παρά να δώσω έστω τα μισά σε Έλληνα.. εδώ θα φτάσουμε.. ΑΡΕ ΕΛΑΔΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ...

Και στη τελική-τελική αυτό είναι κάτι που γίνεται ΜΟΝΟ με την ΟΝΚΥΟ... Όλοι οι άλλοι "γνωστοί" ενισχυτές (Yamaha- Maratz- Denon) είναι περίπου 10% πιο ακριβοί από ότι στο εξωτερικό οθώντας μας να αγοράσουμε από τη χώρα μας και για την εγγύηση αλλά ρε αδερφέ γιατί να μη τα δώσουμε και στην Ελλάδα στην τελική???

Η ΟΝΚΥΟ (Ελλάδος) ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτή (για τα προϊόντα ΟΝΚΥΟ) είναι 40%-45% πιο ακριβή από ΠΑΝΤΟΥ..... Δες τιμές σε hifiglobe, amazon, e-bay κτλ.

Έχουν καταλάβει οι άνθρωποι της ΟΝΚΥΟ Ελλάδος οτί πάνε οι καιροί που αγοράζε κάποιος κάτι με 10 δραχμές και το πούλαγε 1000 και όλοι κάνανε μούγκα γιατί κανένας δεν ήξερε τι παιζότανε έξω????

Αν τώρα δε "φταίνε" οι ίδιοι αλλά η μαμά εταιρεία ε τότε με τσαμπουκά πιέστε τις τιμές προς τα κάτω ρε παιδιά... ή αγοράζετε από τη Γερμανία και εσείς (αν τους κάνετε μεγάλη παραγγελία θα σας κάνουν και έκπτωση..) και βάλτε ένα φυσιολογικό κέρδος (για ηλεκτρονικό εμπόριο ε?)... Πάλι πιο φτηνοί θα είναι.....