ΟΝΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

λοιπον υπαρχουν νεωτερα !
μετα απο παρα πολλα τηλεφωνηματα που εκανα στην αντιπροσωπεια επιτελους βρηκα καποια ακρη !
πλεον εχω απευθειας επικοινωνια με τον υπευθυνο του σερβις της ονκυο !
ο ενισχυτης ειχε οντως προβλημα και εχουν παραγγελθει 2 πλακετες προς αντικατασταση .
νεωτερα απο εβδομαδα ...

καλησπερα και απο εμενα...
ενδιαφερομαι να αγορασω τον 607, αλλα εχω ακουσει οτι με τις Panasonic tv εχει προβληματα συμβατοτητας....
γνωριζει κανεις αν το εχουν λυσει με καποιο νεο firmware;
ευχαριστω εκ των προτερων-bye--bye--bye-

ενδιαφερομαι να αγορασω τον 607, αλλα εχω ακουσει οτι με τις Panasonic tv εχει προβληματα συμβατοτητας....
Εγω εχω τον 906 σε συνδεση με την panasonιc 46pz-85 κ δν εχω κανενα προβλημα!

να διευκρινησω οτι εχω την G10....

εχουμε νεωτερα !
πλεον εχουμε παρακαμψει την ευρωπαικη αντιπροσωπεια κ εχουμε ανοιχτη επικοινωνια με Ιαπωνια !
περιμενουμε τις πλακετες απο εκει ...

θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με το τι εγινε με τον ονκυο 886 .
εχουμε και λεμε !
οπως σας ειχα πει περιμενα την εκθεση ωστε να μπορεσω επιτελους να μιλησω με καποιον υπευθυνο .
οταν λοιπον πηγα εκει ειπα ολη την ιστορια απο την αρχη και οφειλω να ομολογησω οτι η υπευθυνος εμεινε με το στομα ανοικτο και αμεσως μου προτεινε να κανω υπομονη 2 με 3 μερες ακομα ωστε να τελειωσει η εκθεση και μετα θα εκανε οτι μπορει να λυθει αμεσως το προβλημα μου .
φυσικα δεν περιμενα να γινει κατι συντομα το ομολογω και το υπογραφω κιολας !!!
την τριτη με πηρε τηλ στις 8 το βραδυ η ιδια καθως ειχε κρατησει τα στοιχεια μου στην εκθεση και μου ειπε οτι μιλησε απευθειας με ιαπωνια για το προβλημα μου ωστε να βρεθει μια λυση που θα με ικανοποιησει...
φυσικα παλι δεν εδωσα βαση γιατι υπεθεσα οτι θα ειχαμε παλι τα ιδια απο την αρχη και γιαυτο δεν εγραψα τιποτα τοσες μερες .
σημερα ομως με πηρε τηλ παλι η ιδια στις 7 το απογευμα και μου ειπε τα ευχαριστα !
μου ζητησε συγνωμη για πολλαπλη φορα και μου ζητησε να περασω αυριο το πρωι απο την αντιπροσωπεια ωστε να παραλαβω εντελως ΔΩΡΕΑΝ το νεο μοντελο και αντικαταστατη του 886 !!

πλεον νομιζω οτι δεν ειχα αδικο που επελεξα την ελληνικη αντιπροσωπεια για την αγορα μου και απλα ολα ηταν μια καθηστερηση λογω οτι δεν ειχα καταφερει να μιλησω στο σωστο ατομο νωριτερα !

οποιος θελει λεπτομερειες για το που πρεπει να απευθυνθει για προιοντα της ονκυο ας μου στειλει πμ !

chr. argyropoulou you mean !!!:worshippy::award:
επισης ξεχασα να σας πω οτι μου ειπε εαν θελω μπορει να ερθει δωρεαν τεχνικος στο σπιτι να κανει ολες τις συνδεσεις αλλα και τις ρυθμισεις !!!

τι λες να το δοκιμασω ???

εννοηται, και ελα να σου δωσω το οντισι και πες του να στο συνδεσει.Και αμα καψει ηχειο κατα την συνδεση ............:twoguns:

chr. argyropoulou you mean !!!:worshippy::award:
επισης ξεχασα να σας πω οτι μου ειπε εαν θελω μπορει να ερθει δωρεαν τεχνικος στο σπιτι να κανει ολες τις συνδεσεις αλλα και τις ρυθμισεις !!!

τι λες να το δοκιμασω ???

Ναι εχεις δίκιο για το όνομα, είναι η κόρη του αντιπροσώπου η οποία κάνει οτι μπορεί ,για να άλλάξει το κακό ονομα της εδω αντιπροσωπείας , που είχε για πολλά χρόνια.