Οnkyo sr 608 ή Pioneer vsx 920 gια heco victa 500?

Λοιπον επισκεφτηκα το media markt και συνδεθηκαν τα heco πανω στον pioneer vsx 520.Tιποτα το ιδιαιτερο απο μουσικης πλευρας...Μαλλον οι pioneer ειναι σχεδιασμενοι για ταινιες και cinema περισσοτερο..Ο ΟΝΚΥΟ 508 κολλημενος σε κατι bose μου ελεγαν πως δεν τον βγαζουν απο εκει...Μαλλον στον 608 θα καταλληξω.Κατι θα ξερει η EISA που τον βραβευσε...

Διαφωνώ με τη γενίκευση όσον αφορά την Pioneer παίρνοντας ως παράδειγμα ένα μηχάνημα entry level. Και εγώ δηλαδή αν πάω να ακούσω τον TX-SR308 και δεν παίζει καλά θα πω οτι δεν βγάζει η Onkyo καλούς ενισχυτές και κάνουν μόνο για μπαμ μπουμ και θόρυβο? Όσο για το θέμα της ερώτησής σου, πιστεύω οτι όντως ο Onkyo είναι καλύτερος σ'αυτή την κατηγορία τιμής.

Είμαι και εγω στο ψάξιμο για ενισχυτή αυτές τις μέρες...και το θέμα ειναι ενδιαφέρον για τον ΟΝΚΥΟ ειδικα σε αυτήν την τιμη που δίνει στο ebay!!το θέμα ειναι οτι οντως για ταινίες εχει μεγάλη διαφόρα σε ποιοτητα σε σχεση με τον pioneer? αν και σκέφτομαι να τον παντρέψω με τα KEF C5, C3,C6,C4 θα ειναι οκ και για τους 2 αυτούς ενισχυτές?

Ο ΟΝΚΥΟ θα είναι οκ με αυτά τα ηχεια ή θα ειναι too much? απο το ebay λόγω της τιμής ειναι αρκετά ελκυστικός...αν και η χρήση θα είναι περισσότερο για ταινίες αλλά και για μουσική λιγότερο..!!

Ο ΟΝΚΥΟ θα είναι οκ με αυτά τα ηχεια ή θα ειναι too much? απο το ebay λόγω της τιμής ειναι αρκετά ελκυστικός...αν και η χρήση θα είναι περισσότερο για ταινίες αλλά και για μουσική λιγότερο..!!

Διαβασε τα σχολια που παρεθεσα σε προηγουμενο ποστ για τις εντυπωσεις ενος υποψηφιου αγοραστη..Οσο και entry level να θεωρειται ο 520,σημερα καταλαβα τι εννοουσαν μερικοι φιλοι σε παλαιοτερα ποστς τους ,οταν ελεγαν οτι γενικα ο pioneer δεν προτεινεται για μουσικη..

Διαβασε τα σχολια που παρεθεσα σε προηγουμενο ποστ για τις εντυπωσεις ενος υποψηφιου αγοραστη..Οσο και entry level να θεωρειται ο 520,σημερα καταλαβα τι εννοουσαν μερικοι φιλοι σε παλαιοτερα ποστς τους ,οταν ελεγαν οτι γενικα ο pioneer δεν προτεινεται για μουσικη..

Καλά εγώ εννοούσα για τον 920 σε συγκρίση με τον 608...το θεμα η αγορά απο το ebay λεεί? ή θα υπάρχει κανα πρόβλημα?

Και οι τρεις ενισχυτες, Onkyo TX-SR608, Pioneer VSX-920-K, Yamaha RX-V667, ειναι μεσσαια μοντελα.
Δηλαδη ουτε και "entry level" αλλά ουτε και "high class".

Τωρα ειναι αδυνατον να συγκρινεις τον 520 με τον 920 και να βγαλεις συμπερασμα.

Με βαση τα οικονομικα σου απορριπτεις τον Yamaha.
Μενει ο Onkyo και ο Pioneer.
Aλλά αφου τον Onkyo τον κοιτας απο γερμανια τοτε μπαινει ξανα στο παιχνιδι και ο Yamaha...
http://cgi.ebay.de/YAMAHA-Verstaerk...uter_Audio_Hi_Fi_Receiver&hash=item53e4817ab4
(φυσικα κανε ενα google translate πρωτα)

Τωρα απο τους τρεις μονο ο Pioneer σου εξασφαλιζει τον πιο ευκολο τροπο αποκτησης και εγγυησης.

Μενει να διαλεξεις καποιον και να πειστεις οτι πηρες το καλυτερο.
Αυτο μετραει στην ακροαση μουσικης. Το πως νιωθεις.
Αν δεν νιωθεις καλα με την αγορα και παπαδες να παιζει θα σου ξυνιζει.

ΥΓ. Εγω μαλλον λογω κολληματος θα πηγαινα στον Yamaha.
ΥΓ2. Δεν χρειαζεται να γραφτεις στο ebay.de, απλα κανεις copy τον αριθμο αντικειμενου, αναζητηση του αριθμου αντικειμενου μεσω του ebay.com (ή οπου αλλου εισαι γραμμενος) και αγοραζεις απο κει.

Και οι τρεις ενισχυτες, Onkyo TX-SR608, Pioneer VSX-920-K, Yamaha RX-V667, ειναι μεσσαια μοντελα.
Δηλαδη ουτε και "entry level" αλλά ουτε και "high class".

Τωρα ειναι αδυνατον να συγκρινεις τον 520 με τον 920 και να βγαλεις συμπερασμα.

Με βαση τα οικονομικα σου απορριπτεις τον Yamaha.
Μενει ο Onkyo και ο Pioneer.
Aλλά αφου τον Onkyo τον κοιτας απο γερμανια τοτε μπαινει ξανα στο παιχνιδι και ο Yamaha...
http://cgi.ebay.de/YAMAHA-Verstaerk...uter_Audio_Hi_Fi_Receiver&hash=item53e4817ab4
(φυσικα κανε ενα google translate πρωτα)

Τωρα απο τους τρεις μονο ο Pioneer σου εξασφαλιζει τον πιο ευκολο τροπο αποκτησης και εγγυησης.

Μενει να διαλεξεις καποιον και να πειστεις οτι πηρες το καλυτερο.
Αυτο μετραει στην ακροαση μουσικης. Το πως νιωθεις.
Αν δεν νιωθεις καλα με την αγορα και παπαδες να παιζει θα σου ξυνιζει.

ΥΓ. Εγω μαλλον λογω κολληματος θα πηγαινα στον Yamaha.
ΥΓ2. Δεν χρειαζεται να γραφτεις στο ebay.de, απλα κανεις copy τον αριθμο αντικειμενου, αναζητηση του αριθμου αντικειμενου μεσω του ebay.com (ή οπου αλλου εισαι γραμμενος) και αγοραζεις απο κει.

καταρχιν θελω να σε ευχαριστησω και παλι για το ενδιαφερον σου.Πες μου ομως,τι πλεονεκτηματα εχει ο yamaha εναντι στον ονκυο?2ον,αν γινει η αγορα μεσω ebay χανεται η εγγυηση?

καταρχιν θελω να σε ευχαριστησω και παλι για το ενδιαφερον σου.Πες μου ομως,τι πλεονεκτηματα εχει ο yamaha εναντι στον ονκυο?2ον,αν γινει η αγορα μεσω ebay χανεται η εγγυηση?

Θα σου πω την αληθεια. Δεν το εχω ψαξει και πολυ.
Αλλά και να το ειχα ψαξει, μεσω των τεχνικων χαρακτηριστικων και δυνατοτητων (που παιζουν ρολο), και παλι δεν θα ειχα ακουσει και τους τρεις στον χωρο μου, με τα ηχεια μου και προπαντως με τα τραγουδια μου (και οχι με ενα επιλεγμενο που παιζει καλα και σε μπουρουχες).

Γιατι αλλο να ακους καποιο συστημα στο media markt (ή οπου αλλου, δεν εχει να κανει) και αλλο σπιτι σου.
Και απο θεμα χωρου/ηχειων αλλά και απο θεμα το ποσο χαλαρος εισαι.

Οσο για τα τραγουδια... μπορω να σου δωσω κοματια που θα παιζουν τελεια και σε μπουρουχες...

Για την εγγυηση... Δεν νομιζω πως θα βρεις ακρη με την πανευρωπαϊκη εγγυηση...
Απλα θα παρακαλας να πανε ολα καλα, που κατα 99.999% πηγαινουν.

Ο Onkyo έχει αξιοπρεπές "γκάζι". Δεν παύει να είναι entry level όμως. Ο δε Pioneer 520 είναι στον πάτο των ενισχυτών AV, καλά θα ήταν να μπορείς να ακούσεις μουσική με 250 ευρώ, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή...

Αν είναι κάποιος ανώτερος σε ταινίες, αυτός είναι ο Onkyo. Για μουσική θέλει λεφτά, δεν τη βγάζεις καθαρή με κάτω από 1000ρικο κατά τη γνώμη μου.

Ο Onkyo έχει αξιοπρεπές "γκάζι". Δεν παύει να είναι entry level όμως. Ο δε Pioneer 520 είναι στον πάτο των ενισχυτών AV, καλά θα ήταν να μπορείς να ακούσεις μουσική με 250 ευρώ, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή...

Αν είναι κάποιος ανώτερος σε ταινίες, αυτός είναι ο Onkyo. Για μουσική θέλει λεφτά, δεν τη βγάζεις καθαρή με κάτω από 1000ρικο κατά τη γνώμη μου.

+1

Τελος παντων αφου το οικονομικο ειναι δεδομενο τοτε εχεις αυτες τις τρεις, ισως και περισσοτερες αν βαλουμε μεσα τους Denon και Marantz, επιλογες.

Οποτε παρε εναν απο τους δυο. Onkyo ή Yamaha.
Η λογικη ειναι: αγοραζεις κατι και μενεις ικανοποιημενος, αφου δεν παυει να ειναι μηχανημα, ενισχυτης, και οχι καποιο ολοκληρωμενο συστηματακι με 300 .

Γεγονος ειναι οτι εκει που παλια υπηρχαν τρια ή αντε πεντε μοντελα, με το ακριβοτερο στα 1500 και το αμεσως επομενο στα 700, τωρα τα πραγματα εχουν ξεφυγει. Δηλαδη με 700 επαιρνες σχεδον την κορυφη.
Τωρα εχουμε 10 μοντελα και το ακριβοτερο στα 3000 . Και το κακο ειναι οτι τα "καλα" ξεκινουν απο 1000 ...

Τελος παντων αφου το οικονομικο ειναι δεδομενο τοτε εχεις αυτες τις τρεις, ισως και περισσοτερες αν βαλουμε μεσα τους Denon και Marantz, επιλογες.

Οποτε παρε εναν απο τους δυο. Onkyo ή Yamaha.
Η λογικη ειναι: αγοραζεις κατι και μενεις ικανοποιημενος, αφου δεν παυει να ειναι μηχανημα, ενισχυτης, και οχι καποιο ολοκληρωμενο συστηματακι με 300 .

Γεγονος ειναι οτι εκει που παλια υπηρχαν τρια ή αντε πεντε μοντελα, με το ακριβοτερο στα 1500 και το αμεσως επομενο στα 700, τωρα τα πραγματα εχουν ξεφυγει. Δηλαδη με 700 επαιρνες σχεδον την κορυφη.
Τωρα εχουμε 10 μοντελα και το ακριβοτερο στα 3000 . Και το κακο ειναι οτι τα "καλα" ξεκινουν απο 1000 ...

υπαρχει ομως και ο ορος value for money..Δλδ δεν πιστευω οτι αυτος που δινει 1000+ ευρω παιρνει κατι καλο και αυτος που δινει 400 απλα πεταει τα λεφτα του..αλλωστε για να δεις τεραστιες διαφορες στην αποδοση των ενισχυτων πρεπει να εχεις και τα αναλογα ηχεια(ακριβα). Μπορει για καποιους οι σταμπες να μην ειναι κατι σοβαρο,αλλα και παλι ειναι 'κατι', και ο ΟΝΚΥΟ ειναι EISA award winning product και ο μονος ΤΗΧ πιστοποιημενος σε σχεση με τους ανταγωνιστες του.Πιστευω λοιπον με τη λογικη παντα και χωρις να τον εχω ακουσει πως ειναι ικανος να αναδειξει ενα μεγαλο ποσοστο των δυνατοτητων ενος τιμιου μεν entry level δε ηχειου σαν τα Heco.

φιλε ο ονκυο ειναι αρκετα πανω απο τον 920, ειναι πολυ δυνατοτερος και εχει καναλι επιστροφης ηχου που δεν εχει ο 920

θα τον παραγγειλω απο δευτερα μαλλον...http://www.technikdirekt.de/ τι γινεται με αυτο το site και ανεβοκατεβαζουν τις τιμες ανα μια ωρα???το απογευμα ειχε 379 και τωρα κανει 392...

χρηματηστηριο φιλε μου , αυτα τα σαιτ εχουν ενα ανθρωπο που συνεχως παρακολουθει τις τιμες σε πανευρωπαικο επιπεδο (λεγεμε γερμανια), και παιζουν μεταξυ τους ποιος θα ειναι πιο ψηλα στην λιστα του idealo.de . Ωραια παιχνιδια! για εμας!