Onkyo TX-NR3008 ή Onkyo PR-SC5508

dimosa

New member
23 December 2010
6
Καλησπέρα σας,

Επειδή είμαι νέος στον χώρο θα ήθελα να μου πείτε πια είναι η διάφορα μεταξύ ενός

Onkyo TX-NR3008 (black) 9.2-Channel A/V Surround Home Network Receiver
Και ενός
Onkyo PR-SC5508 (black) THX® Ultra2 Plus™ AV-Pre-Amplifier .

Τι κερδίζεις και τι χάνεις αν πάρεις τον δεύτερο? Αξίζει να τον συνδέσεις με έναν Onkyo PA-MC 5500 (black) 9 Channel-Amplifier και πιο το όφελος.

Ευχαριστώ,

O 3008 είναι ολοκληρωμένος ενισχυτής, ενώ ο 5508 είναι προενισχυτής, δηλ. δεν έχει συνδέσεις για ηχεία, χρειάζεται να συνδεθει σε σειρά με έναν τελικό ενισχυτή για να βγάλει ήχο, σαν τον 5500 που αναφέρεις.

Το βασικό πλεονέκτημα του προενισχυτή είναι ότι το συνδιάζεις με τελικό και οδηγείς σωστά τα ηχεία σου. Αυτό το κομμάτι είναι συνήθως το αδύνατο σημείο των ολοκληρωμένων ενισχυτών. Όμως ο τελικός της ΟΝΚΥΟ όπως λέει και ο Μάκης δεν είναι κάτι αξιόλογο.

Γνωρίζει κανένας απο εσάς που μπορούμε να βρούμε τον Onkyo PR-SC5508 σε καλή τιμή; Σε αντιπρόσωπο στην Ελλάδα μου είπανε για 2600 και μου φανήκανε πολλά αν σκεφτεί κανείς οτι αντίστοιχα ο 5507 (Με μικρή διαφορά στις ευκολίες) είχε 2000 . Οποιαδήποτε πληροφορία σας θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ
:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Onkyo TX-NR3008 ή Onkyo PR-SC5508

Γνωρίζει κανένας απο εσάς που μπορούμε να βρούμε τον Onkyo PR-SC5508 σε καλή τιμή; Σε αντιπρόσωπο στην Ελλάδα μου είπανε για 2600 και μου φανήκανε πολλά αν σκεφτεί κανείς οτι αντίστοιχα ο 5507 (Με μικρή διαφορά στις ευκολίες) είχε 2000 . Οποιαδήποτε πληροφορία σας θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ
:2thumb22sup:

Από εκεί που προτείνει ο Σωτήρης. 100% αξιόπιστο:

http://www.schlauershoppen.de/en/Ho...THX-Ultra2-Plus-AV-Pre-Amplifier::266971.html

Στείλε e-mail και ζήτησε τους καλύτερη τιμή σαν μέλος του AVclub.gr σίγουρα θα σου δώσουν καλύτερη από την αναγραφόμενη στο Site τους τιμή.

Απάντηση: Re: Onkyo TX-NR3008 ή Onkyo PR-SC5508

Στείλε e-mail και ζήτησε τους καλύτερη τιμή σαν μέλος του AVclub.gr σίγουρα θα σου δώσουν καλύτερη από την αναγραφόμενη στο Site τους τιμή.

Τακούλη το avclub δεν έχει καμία σχέση με κανένα κατάστημα. Μέλη του avclub ναι αλλά το avclub όχι. Άρα καλό είναι να μην γίνει χρήση του ονόματος του φόρουμ (και βέβαια δεν υπάρχει και η έγκριση του ιδιοκτήτη του φόρουμ, δηλαδή του σωματείου, για χρήση του ονόματος του σε τέτοιες ενέργειες).