Καλησπέρα παιδιά προέκυψε προχθές το εξής θέμα στον ενισχυτή μου onkyo 807:Εδώ και κάποιον καιρό σε τακτά χρονικά διαστήματα όταν λειτουργούσε ο ενισχυτης σαν να έχανε την επαφή με τα ηχεία και εξαφανιζόντουσαν τα κουτάκια που τα δείχνουν στο πάνελ και είχα μόνο εικόνα κ όχι ήχο σε όλα τα Mode.Αυτό μέχρι πρότινος λυνόταν με το να τον κλείνω από το κουμπί πάνω στον ενισχυτή του power και επανερχόταν.Προχθές πρώτη φορά δεν επανήλθαν, ούτε όταν το έκλεισα ούτε με το να βγάλω την πρίζα όλο το βράδυ ούτε με hard reset.Επίσης στο μενού hardware setup τα πεδία network και firmware update είναι γκρίζα και δεν επιλέγονται έτσι ώστε να κάνω αναβάθμιση, ενώ με το audyssey δεν προχωράει το setup ούτε μετά το πρώτο βήμα και μου βγάζει wait.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?πρέπει να είναι θέμα γνωστό του ενισχυτή γτ κάτι διάβασα σε ξένα φόρα.Επίσης τον έχω παρει τον ενισχυτη από γερμανία και είναι εντός εγγύησης, θα τον δεχτούν εδώ στο σέρβις ή θα κάνουν θέμα? Έχει κάνει κανείς update από την rs-232?Ευχαριστώ