το brightness του panel είναι αυτό τπτ ουσίας και έχει 3 level νομίζωΕυχαριστώ avatar πράγματι επανήλθε το φως.Μήπως γνωρίζεις και τον λόγο;Καθαρά για θέμα ενημέρωσης.
βρε παιδια γιατι δεν μπορω να δω το htpc απο τον ενισχυτη?
οταν χτυπαω την ip του 807 τις μοναδικες ρυθμισεις που βλεπω ειναι για επεξεργασια των ραδιοφωνικων σταθμων μεσω net.....
Στον ενισχυτή πρεπει να ξαναπατήσεις ΝΕΤ και να ανοίξει το menu server.
Πριν το κάνεις όμως πρέπει να έχεις τον media player 11 στο pc σου και να έχεις δώσει δικαιώματα στον 807 να επικοινωνει με τον media player (δες και το manual).
Έπειτα θα πρέπει να δώσεις στο library του media player όσους φακέλους θέλεις να μοιράζει στον 807.
Όταν θα πάς στον ενισχυτή θα δεις ότι θα δεις το Pc sou.
Flac δεν κατάφερα να παίζει.
Ναι αλλά τι να προσέξουν ακριβώς;Φίλοι μου τον αγόρασα πριν το Πάσχα δούλεψε 18 ημέρες και τώρα πάπαλα
Προσοχή για τους επίδοξους αγοραστές:twoguns:
Σήμερα τον έστειλα στο service και περιμένω:smash:
Από την Ελλάδα αγορασμένος προ 20ημέρου, ενώ στις 18-4-2010 το βράδυ έβαλα ταινία όλα καλά την επομένη τον ανοίγω τίποτα μούγγα, εξαφανίστηκαν τα ηχεία που έδειχνε η οθόνη αριστερά στο setup γκριζαρισμένη η επιλογή speaker setup. Το Audissey ξεκίναγε και πατώντας next ο ενισχυτής κρασάριζε.Μίλησα με το service έκανα reset τίποτα και μου είπαν να το στείλω για service 20 ημερών μηχάνημα.
Από όταν τον έβαλα στην αρχή δεν έβρισκε τα ηχεία ενώ ήταν σωστά συνδεμένα. Δύστροπος. Γενικώς πολύ ντόρος για τον συγκεκριμένο ενισχυτή (εγώ προσωπικά τον βαθμολογώ με 7) έχω τον παλιό Philps 5.1 αστέρι και δεν κάνει κιχ τόσα χρόνια αν τους συγκρίνω μεταξύ τους η διαφορά είναι μισός βαθμός υπερ του Onkyo. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά δουλεύοντας χαμηλά την ένταση ψηνόταν. Το έχω μετανιώσει αλλά δεν πειράζει.:twoguns::twoguns:
Τα ηχεία που έχω Crystal Audio THX3812 αν δεν κάνω λάθος
Σόρρυ τα έχω πάρει λίγο στο κρανίο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.