ONKYO TX-NR905 - Εντυπώσεις, σχόλια, φωτογραφίες

Τελικα τον παρελαβα και εγω. θα τον ψαξω καλα και θα σας πω.Πιστευω οτι φοραει το τελευταιο firmware . διπλα στο serial number εχει το(s).

Καλωρίζικο Κομνηνέ. Να είσαι σίγουρος ότι θα τον κατευχαριστηθείς και δεν θα μετανιώσεις ούτε μια στιγμή για την αγορά σου!! :2thumb22sup:
Το ίδιο γράμμα είχε κι εμένα δίπλα στο serial, που σημαίνει ότι έχεις το τελευταίο firmware. Περιμένουμε εντυπώσεις.

για να δουμε τι θα παρω και γω
μηχανακι προς κατσαβιδιασμα
η τελειωμενο κουτι?

μπορει να παω και εγω προς κατσαβιδιασμα!παιδια ευχαρισω. πανο καλωριζικος και σενα.

To technikdirekt.de πουλά τον ΟΝΚΥΟ ΤΧ-ΝR 905 στα 1005 ευρώ συν 22 ευρώ μεταφορικά.:music-smiley-005:
Υ.Γ Δεν είναι σε στοκ.

Εχει κανένας να αναφέρει προβλήματα στον 905 σαν αυτα που παρουσιαστηκαν στον 875 ή έστω μικρά ελαττώματα; Ενδιαφέρομαι να τον πάρω απο Γερμανία.

O 905 ειχε τα ιδια προβληματα με τον 875 οι οποιοι εξαφανιστικαν στην ανακληση την περασμενη χρονια...
Το προβλημα ειχε να κανει με την υλοποιηση του REON που παρουσιαζε αδικαιολογητα εναν μη συγχρονισμο μεταξυ ηχου και εικονας...

Καποιοι βεβαια (και μονο στο εξωτερικο) αναφερουν οτι πηρε φωτια καποιος 875, χωρις φωτογραφιες ή καποιο αλλο αποδειχτικο... οποτε μαλλον ειναι ενα απλο hoax που (αντι)γραφτικε τοσες φορες οπου εγινε γεγονος και καραμελα απο τους "οχτρους" της νικητριας onkyο για φετος στους AV...

Ενα ακομη προβλημα ηταν οχι στο κεντρικο (main) firmware του AV αλλα στο DSP και ειχε να κανει με την αποκωδικοποιηση του DTS HD-MA που γινεται ενα απλο update απο CD και ειχε εμφανιστει σε yamaha & onkyo και δεν υπαρχει πια... (λυθηκε μεσα σε λιγες μερες)

Γενικα η υποστηριξη ειναι απιστευτη και ολο προσθετουν νεα μενου και λειτουργιες απο εποχης firmware 1.00. Οπως, Audisey Pro, εξτρα μενου Reon, full support bitstream DTS HD-MA 7.1 24/192, κλπ που οχι μονο δεν ειχαν αρχικα αλλα δεν ειχαν αναφερει ΚΑΝ οτι θα υποστηριζαν...
Π.Χ. καποιες αλλες εταιριες απλα θα αλλαζαν ενα νουμερο στο μοντελο και θα εδιναν το ιδιο προιον με νεα τιμη 6 μηνες μετα με νεες -και καλα- λειτουργιες αλλαζοντας μονο το firmware... (βλεπε προς pioneer μερια)

πως το ειπες αυτο
για πες μου τα μοντελα που αλλαξε η pionner απο το 2002 ως τωρα
2011 2001 - 2003
αχ5 2003- 2005
πες μου τωρα και για την γιαμαχα και τις αλλε εταιριες

Re: Απάντηση: ONKYO TX-NR905 - Εντυπώσεις, σχόλια, φωτογραφίες

πως το ειπες αυτο
για πες μου τα μοντελα που αλλαξε η pionner απο το 2002 ως τωρα
2011 2001 - 2003
αχ5 2003- 2005
πες μου τωρα και για την γιαμαχα και τις αλλε εταιριες

Μιλαμε για τερατα ή προσιτα AV?...
Γιατι κατι πηρε το ματι μου για 71, μολις λιγους μηνες μετα τον 70αρη...

τα πιο πανω ηταν του 1200 στο μετρητο
αν τα θεωρεις ακριβα οκ
το καλο-κακο που εκανε η ονκιο με τα βατακια εστεψε πολλους στην ευκολη λυση
ψηφιακη ενισχυση
και πρωτη το εκανε η Pioneer
α εχεις ακοσει για τους νεους ονκιο μαλλον
για τους νεους denon μαλλον οχι
για την γιαμι τι να λεμε

τελειωσα τη δοκιμη ως ολοκληρομενος.απο βδομαδα θα τον δοκιμασω ως προενισχητη.Σαν ολοκληρομενος συνφωνω με τον πανο αν και 875.Η δοκιμη εγινε με ps3 και samsung 1400.αναμενω ερωτησεις.