ONKYO TX-SR605

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ONKYO TX-SR605

ego elega me vash ayta poy exo dei apo to net gia ton onkyo tx-sr606
kai deyterh epilogh ton tx-sr-506 alla den xero an tha toys vrei o aderfos moy sthn agglia kai poia timh.exaloy allo onkyo allo yamaha

diavasa kai gia tis agores meso net apo ta paidia alla tis psilofovamai.
να σου πω και γω της ιδιας γνωμης ειμαι για αγορα απ εξω.αλλα σκεφτομαι προσωπικα 2 πραγματα.1 παιρνω καινουργιο μηχανημα και 2 βρηκα σε μαγαζι εδω τον 705 στα 1160 και απο το φοουμ κοιτωντας γερμανια σε μαγαζι ειχε τον 805 στα 819.εχει βεβαια το ρισκο της εγγυησης αλλα εγω πρωσοπικα μαλλον καποια στιγμη ελπιζω συντομα θα τον παραγειλω.κοιτα αν θες και τις τιμες στους yamaha που εχουν οι ωδες.www.odes.gr

Re: Απάντηση: ONKYO TX-SR605

Παρακαλώ πολύ...να γράφουμε με λληνικούς χαρακτήρες.......διαφορετικά είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ,και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέμε.Προσπαθήστε το, υπάρχει τρόπος.

Συγνώμη αλλά δεν το ήξερα.Όπως βλέπεις είμαι καινούριος.

Καλό Πάσχα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ONKYO TX-SR605

να σου πω και γω της ιδιας γνωμης ειμαι για αγορα απ εξω.αλλα σκεφτομαι προσωπικα 2 πραγματα.1 παιρνω καινουργιο μηχανημα και 2 βρηκα σε μαγαζι εδω τον 705 στα 1160 και απο το φοουμ κοιτωντας γερμανια σε μαγαζι ειχε τον 805 στα 819.εχει βεβαια το ρισκο της εγγυησης αλλα εγω πρωσοπικα μαλλον καποια στιγμη ελπιζω συντομα θα τον παραγειλω.κοιτα αν θες και τις τιμες στους yamaha που εχουν οι ωδες.www.odes.gr

:fahne90:Έχω φάει τα μάτια μου να βρω ένα μηχάνημα μέχρι 400 euro.
Εύχομαι να βρω στην Αγγλία τον onkyo μέχρι 400 γιατί αλλιώς μάλλον πάω για τον denon AVR-1708.
Άσε σου λέω έχω χαλάσει τα μάτια μου.Αυτό πάλι το HDMI v1.2 τί είναι?

Eγώ έψαχνα μηχάνημα με 3 HDMI in v1.3 αλλά όλα πάνε πάνω από 500 euro.Και το ταμείο δεν τα έχει.Θέλω και τα ηχεία μετά.Οπότε θα περιοριστώ στα 2 HDMI in.:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ONKYO TX-SR605

:fahne90:Έχω φάει τα μάτια μου να βρω ένα μηχάνημα μέχρι 400 euro.
Εύχομαι να βρω στην Αγγλία τον onkyo μέχρι 400 γιατί αλλιώς μάλλον πάω για τον denon AVR-1708.
Άσε σου λέω έχω χαλάσει τα μάτια μου.Αυτό πάλι το HDMI v1.2 τί είναι?

Eγώ έψαχνα μηχάνημα με 3 HDMI in v1.3 αλλά όλα πάνε πάνω από 500 euro.Και το ταμείο δεν τα έχει.Θέλω και τα ηχεία μετά.Οπότε θα περιοριστώ στα 2 HDMI in.:fahne90:
χρονια πολλα και χριστος ανεστη φιλε.να σου πω δεν γνωριζω τι διαφορα εχει η hdmi v1.2 με την 1.3 αλλα φανταζομαι καποιος ξερει απο δω σιγουρα πιθανολογω πως υπαρχει πιο καλη αναλυση και αναβαθμιση εικονας.βλεπεις δεν τα γνωριζω τοσο καλλα.για ηχο μπορω να σου πω τη γνωμη μου γιατι εχω ασχοληθει αρκετα παραπανω.

pandos ke ego apo germania tha paro onkyo... o edo andiprosopos as perimeni ta koroida... (mono na iksere posa exoun idi erthi apo ekso..)...

Eυχαριστώ αδερφέ :SFGSFGSF:

Nα είχε και αγγλικά.

thanks πάντως.

Τι να τα κανεις? Το νομισμα το ιδιο παραμενει, οι τιμες μας ενδιαφερουν. :ernaehrung004: Στα αποτελεσματα που 8α σου βγαλει και 8α σου κανει redirect στο αντιστοιχο καταστημα, εχει και οδηγιες στα Αγγλικα (τα περισσοτερα sites που πετυχα εγω τουλαχιστον)

Καλησπέρα νομίζω πως αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο ebay το ιταλικό, στο οποίο τον βρήκα 520 euro με τα μεταφορικά!!
Εδώ τον βρήκα στο Βενιέρη (πίσω από την ηλεκτρονική Αθηνών του Κηφισσού) στα 780 euro.
Εγώ βιάστηκα και τον έφερα από Αμερική και μου πήγε με τα μεταφορικά και τα τελωνεία και το μετασχηματιστή από 110 σε 220 v περίπου 600 euro!

Λεω να παραγγειλω απο Γερμανια το νεο μοντελο onkyo 606 με 530-550 ευρο
με τα μεταφορικα,αλλα αν χαλασει θα εχω προβληματα με την εδω αντιπροσωπια θα πρεπει να τον στειλω Γερμανια.

ρε παιδια οκ,εννοειται απ εξω.τρελεσ διαφορες...αλλα με το menu του τι γινεται???στα γερμανικα θα ειναι?

Οποιος καλος συνφορουμιτης εχει αγορασει απο εξω τιν onkyo θα θελα να μου στειλει ενα pm να με βοηθησει να την κανω και εγω και να τον ρωτησω κατι πραγματακια....ευχαριστω πολυ!!!!