Onkyo TX-SR607 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)

paka

New member
18 November 2009
9
Nea Peramos-Kavala
Καλημέρα παιδιά....θα ήθελα να μου λύσει κάποιος μια απορία που έχω. O Onkyo TX-SR607 με ποια μοντέλα της Pioneer, Yamaha, Denon, Marantz συγκρίνεται; Για παράδειγμα με το 919 ή το 1019 της Pioneer, με το 663 ή το 863 της Yamaha;
Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Re: Onkyo TX-SR607 και άλλοι..!!

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βρεις μόνος σου. Ρίξε μία ματιά στα sites των παραπάνω εταιρειών και κάνε συγκρίσεις. Κοίταξε ισχύ, συνδέσεις in/out, multichannel in, αν υπάρχουν pre-outs, πρώτα στον ΟΝΚΥΟ και μετά ψάξε να βρεις περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά στους άλλους.
Αν κάπου μπερδευτείς ή θέλεις κάποια διευκρίνηση, εδώ είμαστε....

Απάντηση: Onkyo tx-sr607

http://www.audiovisualonline.co.uk/view/2835/onkyo-tx-sr607-7.2-home-theatre-receiver-Kαλησπερα φιλοι.Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του εν λογω ενισχυτη,αλλα εχω μια απορια(μπορει χαζη για καποιους).Το subwoofer σε ποια εξοδο συνδεεται;

Εάν βάλεις ένα sub μόνο ,σε οποιαδήποτε έξοδο από τα δύο μωβ rca PRE OUT SUBWOOFER.
Εαν βάλεις δύο sub και στα δύο μώβ rca.

κανε κλικ επάνω στην φωτο , στο έχω τσεκάρι με κόκκινο

21485323_378b6b86a6.jpg

Last edited:

Ναι παιρνει 2sub.νομιζω οτι το μονο παει στη Left out.Παντως με τα μεταφορικα απο το παραπανω μαγαζι παει κατι λιγοτερο απο 400ευρω ενω το πιο φτηνο απο ελλαδα ειναι ο Κωτσοβολος στα 620!!!

νομιζω οτι το ενα sub παει στο πανω(διπλα στο L) και οχι σε οποιαδηποτε απο τις δυο εξοδους sub.

Στον παραπάνω ενισχυτή η έξοδος για τα sub είναι κοινή ,δεν έχει L,R (μην μπερδεύεστε από την διπλανή ένδειξη του Zone 2.

Δύο ανεξάρτητα κανάλια Sub (2 Independent Subwoofer Pre Outs -1&2) έχουν τα μοντέλα από τον ΤΧ-ΝR1007 και πάνω ,απο τον 1007 και κάτω ,όλα τα 7.2 η διπλή έξοδος για sub ειναι κοινή(Dual Subwoofer Pre Outs)

Last edited:
Re: Onkyo tx-sr607

Ευχαριστω φιλε.Βασικα δεν εχω και πολλες απαιτησεις,αλλα νομιζω στο θεμα θεασης ταινιων θα με καλυψει.Δυστυχως δεν τον εχω πετυχει καπου συνδεδεμενο,αλλα με αυτα που εχω διαβασει στο ιντερνετ.Επισης μια αλλη απορια.Μεχρι τι ισχυς ηχεια περνει;Μεχρι 140w η μεχρι 90w;

Απάντηση: Re: Onkyo tx-sr607

Ευχαριστω φιλε.Βασικα δεν εχω και πολλες απαιτησεις,αλλα νομιζω στο θεμα θεασης ταινιων θα με καλυψει.Δυστυχως δεν τον εχω πετυχει καπου συνδεδεμενο,αλλα με αυτα που εχω διαβασει στο ιντερνετ.Επισης μια αλλη απορια.Μεχρι τι ισχυς ηχεια περνει;Μεχρι 140w η μεχρι 90w;

Θα σε καλύψει άριστα!!!

Για τι ηχεια μηλάμε?

Re: Απάντηση: Onkyo tx-sr607

Δύο ανεξάρτητα κανάλια Sub (2 Independent Subwoofer Pre Outs -1&2) έχουν τα μοντέλα από τον ΤΧ-ΝR1007 και πάνω ,απο τον 1007 και κάτω ,όλα τα 7.2 η διπλή έξοδος για sub ειναι κοινή(Dual Subwoofer Pre Outs)

...που τελικά σημαίνει τι; Μπορώ ή όχι να βάλω 2 sub στους κάτω του 1007;

Re: Onkyo tx-sr607

http://www.audiovisualonline.co.uk/view/2835/onkyo-tx-sr607-7.2-home-theatre-receiver-Kαλησπερα φιλοι.Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του εν λογω ενισχυτη,αλλα εχω μια απορια(μπορει χαζη για καποιους).Το subwoofer σε ποια εξοδο συνδεεται;

Παρακαλώ μην ανοίγετε 2 ίδια νήματα για το ίδιο ακριβώς θέμα. Το άλλο νήμα που άνοιξες με το ίδιο θέμα θα διαγραφεί.

ONKYO TX-SR607

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (schlauershoppen.de). ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΟΒΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ Ή ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ? ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ONKYO? ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MANUAL ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ? ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Last edited by a moderator:
Re: ONKYO 607

Εγώ που πήρα τον 606 από techikdirect.de έχω να πω τα καλύτερα για το κατάστημα. 100% επαγγελματίες, δεν το συζητώ. Ο 606 σκυλί και super αξιόπιστος, τα κάνει όλα και συμφέρει, δεν έχω ακούσει για onkyo κανένα πρόβλημα όπως λες... o δικός μου δεν έχει κάνει κιχ

Re: ONKYO 607

Εγώ πήρα τον 607 απο το schlauer και σε μια εβδομάδα ήρθε. Οδηγίες χρήσης είχε σε διάφορες γλώσσες, όχι στα ελληνικά αλλά τα αγγλικά με κάλυψαν πλήρως!