ONKYO TX-SR607 ή TX-SR707

avraamp

New member
27 October 2009
46
Καλησπέρα σε όλους,
είμαι μεταξύ αυτών των δύο ενισχυτών. Ποιον θα προτείνατε για να δουλέψει με τα kef kht 3005? Αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για τον 707? Ποιες είναι οι βασικές διαφορές τους? Ο χώρος μου είναι 25τμ περίπου και δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η διαφορά τους στην ένταση, όσο σε άλλες λειτουργίες που μπορεί να έχει ο ένας σε σχέση με τον άλλο.

Last edited:
Θεωρώ οτι με τα kef ο 607 θα σε καλύψει μια χαρά. Ουσιαστική διαφορά ειναι οτι ο 707 εχει τα pre-outs για σύνδεση με τελικούς...

Re: Απάντηση: ONKYO TX-SR607 ή TX-SR707

Όχι μόνο.Έχει καλύτερο σύστημα ισοστάθμισης και καλύτερο τσιπάκι επεξεργασίας ήχου, Audio DAC 192 kHz/24-Bit Burr-Brown σε σχέση με τον 607 που έχει της Cirrus Logic,λέγετε πως κάνει την διαφορά.
Α είναι και σφραγισμένος. http://www.eu.onkyo.com/products_compare_8598435.html?button=Compare&BID_1459498=on&BID_1459343=on

ο 607 βλέπω δεν κάνει video upscaling σε 1080p.
Τι ακριβώς είναι αυτή η λειτουργία? Τι εννοείς σφραγισμένος? (THX?)

Αλλη μια διαφορα, ισως αδιαφορη αλλα εμενα μου στοιχισε μερικα χρηματα παραπανω, ειναι η ελειψη phono στον 607 δηλαδη αν θελεις να βαλεις πικαπ πανω θελει προενισχυση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ONKYO TX-SR607 ή TX-SR707

ο 607 βλέπω δεν κάνει video upscaling σε 1080p.
Τι ακριβώς είναι αυτή η λειτουργία? Τι εννοείς σφραγισμένος? (THX?)
Δεν "ανεβάζει" το σήμα του βίντεο σε 1080p,αυτό δεν είναι και τεράστιο μειονέκτημα αν η πηγή σου ή το προβολικό σου μέσω έχει επεξεργαστή (scaler),τότε αναλαμβάνει αυτό και σε πολλές περιπτώσεις με καλύτερα αποτελέσματα.
Ο σφραγισμένος,ναι THX εννοώ.

ΠΙΚ ΑΠ δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω, πιο πολύ το θέλω για ταινίες και να ακούω και μουσική, κανά cd και mp3. Για player ακομα δεν έχω διαλέξει, αλλά εφόσον ο 607 υποστηρίζει 1080p αλλά δεν κάνει upscaling σε 1080p και όπως μου λες θα εξαρτάται απο το player ότι θα δίνει το player θα παίζει. Δηλαδή αν μία ταινία είναι 720p και ο ενισχυτής κάνει upscaling σε 1080p, θα την μετατρέψει σε 1080p?
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο άσχετος με το αντικείμενο, απλά είμαι μεταξύ των δύο και επειδή έχουν 200€ διαφορά να μην τα δώσω αν δεν αξίζει στην χρήση που θα του κάνω. Η tv που θα παίζει είναι μία samsung ue46b8000.