ONKYO TX-SR609 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Παρέχει ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο ,Συνδέεται στον δέκτη μέσω USB
Άμεση αναπαραγωγή Ραδιόφωνο Internet μέσω Wireless Router

εχω ασυρματο router του connex θα μπορω να παιζω ραδιο απο τον ενισχητη με κλειστο τον υπολογιστη?
ταινιες ή τραγουδια που εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστη θα μπορω να τα αναπαραγω ασυρματα?

η συνδεση με υπολογιστη που εχει ο onkyo 609 ειναι για αναπαραγωγη μοναχα εικονας?
εχω ενα laptop που εχω μεσα αρκετες ταινιες υψηλης ευκρινιας αλλα δεν εχει hdmi πως θα τον συνδεω με τον ενισχητη?

Last edited by a moderator:
Παρέχει ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο ,Συνδέεται στον δέκτη μέσω USB
Άμεση αναπαραγωγή Ραδιόφωνο Internet μέσω Wireless Router

εχω ασυρματο router του connex θα μπορω να παιζω ραδιο απο τον ενισχητη με κλειστο τον υπολογιστη?
ταινιες ή τραγουδια που εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστη θα μπορω να τα αναπαραγω ασυρματα?

η συνδεση με υπολογιστη που εχει ο onkyo 609 ειναι για αναπαραγωγη μοναχα εικονας?
εχω ενα laptop που εχω μεσα αρκετες ταινιες υψηλης ευκρινιας αλλα δεν εχει hdmi πως θα τον συνδεω με τον ενισχητη?

ναι σε ολα νομιζω . Το λαπτοπ θα το συνδεσεις μεσω vga στην τιβι και την τιβι στον ενισχυτη

Το λαπτοπ θα το συνδεσεις μεσω vga στην τιβι και την τιβι στον ενισχυτη

θα παιρνει ηχο ομως ο ενισχητης μεσο vga?
τωρα συνδεω το λαπτοπ με vga στην τιβι αλλα μου δινει μονο ηχο.
τον ηχο των παιρνω με βισματακι απο το λαπτοπ με κατι ηχεια του υπολογιστη...

Last edited by a moderator:
. Το λαπτοπ θα το συνδεσεις μεσω vga στην τιβι και την τιβι στον ενισχυτη

θα παιρνει ηχο ομως ο ενισχητης μεσο vga?
τωρα συνδεω το λαπτοπ με vga στην τιβι αλλα μου δινει μονο ηχο.
τον ηχο των παιρνω με βισματακι απο το λαπτοπ με κατι ηχεια του υπολογιστη...

ναι ετσι ειναι με το vga μονο εικονα περνας. Δεν εχει μιντια πλειερ η τιβι να περνας εκει τις ταινιες?

δεν υπαρχει αλλος τροπος να δωσω πολυκαναλο ηχο στον ενισχητη?

με ενα mini jack to rca , το mini jack στο line out των ακουστικων του laptop και το rca στο audio του ενισχυτη.

με ενα mini jack to rca , το mini jack στο line out των ακουστικων του laptop και το rca στο audio του ενισχυτη.

thanks... ετσι θα εχω 5καναλο ηχο ή μονο δικοναλο απο το λαπτοπ?

:a0210:

thanks... ετσι θα εχω 5καναλο ηχο ή μονο δικοναλο απο το λαπτοπ?

:a0210:

νομιζω εξαρταται απο την καρτα ηχου του λαπτοπ, χρειαζεσαι 5.1 surround card αλλα και απο τις pre-out του ενισχυτη πρεπει να εχει 5.1 αναλογικες εισοδους και ο 609 δεν εχει μονο front left-right απο τον 708-709 και πανω

Αρκετα παραπονα μαζευονται σχετικα με το του ενισχυτη κοντα στο 1/4 αυτον που εχουν σχολιασει ,οντας αγοραστες του μοντελου διαμαρτυρονται

http://www.amazon.com/Onkyo-TX-NR60...e=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addThreeStar

sorry που ρωτω αλλα δεν ξερω τι ειναι HDMI Pass thru..

διαβασα το αρθο του amazon και αν καταλαβα καλα δεν μπορουμε να παρουμε ηχο απο την τηλεοραση?

Last edited:
sorry που ρωτω αλλα δεν ξερω τι ειναι HDMI Pass thru..

διαβασα το αρθο του amazon και αν καταλαβα καλα δεν μπορουμε να παρουμε ηχο απο την τηλεοραση?

με τον ενισχυτη στο stand by μπορουν οι πηγες που εχουμε συνδεδεμενες στον ενισχυτη μεσω hdmi (blue ray, δορυφορικος δεκτης, κα) μεσω ενος καλωδιου εξοδου hdmi του ενισχυτη προς την τιβι να περνα η εικονα και ο ηχος τους

με τον ενισχυτη στο stand by μπορουν οι πηγες που εχουμε συνδεδεμενες στον ενισχυτη μεσω hdmi (blue ray, δορυφορικος δεκτης, κα) μεσω ενος καλωδιου εξοδου hdmi του ενισχυτη προς την τιβι να περνα η εικονα και ο ηχος τους

δηλαδη δεν δουλευει το pass thru σωστα στον ονκυο 609?

ερωτηση στους κατοχους του 609. Το ipod/iphone χρειαζεται dock για να συνδεθει ή παιζει απευθειας?

ερωτηση στους κατοχους του 609. Το ipod/iphone χρειαζεται dock για να συνδεθει ή παιζει απευθειας?

απευθειας πρεπει να παιζει, το μανιουαλ μαλλον με μπερδεψε που γραφει για συνδεση του με το dock

οι 4 από τους 17 που το έχουν δοκιμασει διαμαρτύρονται για αρρυθμίες και hardware setup.
ουτε σε μενα δουλευει,πρεπει να εχω αναγκαστικα ανοιχτο τον ενιχυτη (σπαστικο καποιεσ φορες),επισης το τηλεχειριστηριο δεν δουλευει με το playstation3 παρολου που το βρισκει κανονικα,τον dreambox toν δεχεται κανονικα

Το Pass Through δουλεύει μια χαρά (στο 99,9% των περιπτώσεων). Πιθανόν δεν το έχεις ενεργοποιήσει από το μενού των ρυθμίσεων.

2-3 φορές μου έχει τύχει να έχω εικόνα χωρίς ήχο, αλλά τη μία είχα ανοίξει ταυτόχρονα 2 πηγές (με τον ενισχυτή κλειστό), έκλεισα τη μια που έβλεπα αν θυμάμαι καλά, και μετά έκανε αλλαγή στην άλλη πηγή αλλά είχα εικόνα χωρίς ήχο.

Οι άλλες δύο ήταν με ένα δορυφ.δέκτη που έτσι κι αλλιώς είχε θεματάκια και με ένα HDMI switch που είχα πριν (και οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται, με cable box είχαν το πρόβλημα). Αν και κλειστός ο δέκτης στην ουσία είναι always on και στέλνει κάποιο σήμα στην HDMI και μερικές φορές πάθαινε ένα κοκομπλόκο το switch. Και άλλοι είχαν θέμα με τον δέκτη αυτό. Οπότε δε με εκπλήσσει που καμια φορά κολλάει. Στατικές εικόνες με ήχο που αναφέρει κάποιος στα review δεν έχω δει πάντως ούτε μια φορά.

Η λύση όποτε συνέβη (εικόνα χωρις ήχο), άνοιγμα και κλείσιμο του ενισχυτή και έρχεται το HDMI (εικόνα και ήχος) στα ίσια του.

Σχετικά με το iPhone παίζει απευθείας και φορτίζεται χωρίς dock. Το μενού το βλέπεις και στο OSD και στην οθονίτσα του ενισχυτή. Μην περιμένεις coverflow πάντως. Τα γραφικά του DLNA θα δεις.

δεν θα επρεπε να δειχνει και την λιστα του iphone στην τηλεωραση?