ONKYO TX-SR706 η TX-SR806

takis1964

Senior Member
8 October 2007
596
Καλημερα
θελω να αγορασω καινουργιο ενισχυτη, και ειμαι μεταξυ των δυο παραπανω!
η διαφορα τους ειναι κοντα στα 200 ευρω απο το
http://www.schlauershoppen.de/advanced_search_result.php?keywords=Onkyo+TX-SR706&x=45&y=3
ποιον να προτιμησω ? ο 806 αξιζει τα παραπανω ευρω?
Απο ηχεια θα παρω τα crystal audio THX T3
πισω τα B&W M1 και sub εχω το YAMAHA YST515

Απάντηση: Re: ONKYO TX-SR706 η TX-SR806

Ναι, ας πούμε θες να κάνει καφέ?
Τι να θέλει ρε συ γιάννη ο άνθρωπος ? οτι θέλουν όλοι που αγοράζουν πολλυκάναλο ενισχυτή .!!!

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα όσο τα λές...δεν είναι όμως έτσι.Γιά παράδειγμα.....
Θέλω να περνάω την εικόνα μέσα απο τον ενισχυτή και πόσες συσκευές εικόνας θέλω να συνδέονται με αυτόν;Εαν ναι...άρα με ενδιαφέρει αυτη η δυνατότητα αυτη του a/v και φυσικά η ποιότητα των επεξεργαστών εικόνας που διαθέτει, όπως επίσης με ενδιαφέρει και πόσες εισόδους αντίστοιχες διαθέτει σε περίπτωση που θέλω να κολήσω επάνω του περισσότερες απο μία συσκευές εικόνας.
...θέλω να ακούω σε δυνατές εντάσεις;....εαν ναι ...άρα με ενδιαφέρει πρώτιστα η δύναμη που έχει ο a/v ,με αποτέλεσμα να μην κλείνει κάθε λίγο και λιγάκι γιά προστασία με το λίγο πάτημα του γκαζιού!!!
....Θελω να υποστηρίζει τα νέα forma ήχου;.....θέλω να είναι 7,1 η αρκεί γιά εμένα το 5,1;....
....οπως βλέπεις φίλε μου το θέμα είναι αρκετά πιό σοβαρό απο το εαν μπορεί να ψήσει καφέ ο ενισχυτής!!!!-bye-

Με βαση τα ηχεια που λες νομιζω οτι καλυτερος ειναι ο 806 και ισως και μεγαλητερο μοντελο (με ποιο πολλα watt στο καναλι).
Μια ασχετη ερωτηση να σου κανω? Τα ηχεια τα μπροστινα πως τα διαλεξες? Θελω να πω τα ακουσες και σου αρεσαν ή σου αρεσαν απλα εμφανισιακα? Τα συγκρινες με κανενα αλλο ηχειο και αν ναι με ποιο? Σε ρωταω γιατι στα χρηματα τους υπαρχουν πολλα ηχεια κατα τη γνωμη μου καλητερα.
Μηπως θα επρεπε να ξαναδεις το ολο θεμα των ηχειων?

Τον ενισχυτη τον θελω για κινηματογραφο!
Σιγουρα θα περασω το dvd απο το κυκλωμα εικονας του ονκυο!
Το ερωτημα που κανω ειναι αν για την χρηση που τον θελω αξιζουν τα 200 παραπανω για να παρω κατι που θα κρατησω περιπου 7-8χρονια!
Οσον αφορα τα ηχεια ,δεν τα εχω ακουσει ,απλως εχω διαβασει καλες κρητικες , και μου αρεσουν εμφανισιακα στο ασημι
Εχω πριν την μετακομιση τα sony sa705 pascal και το σαλονι που θα μπουνε ειναι το μικρο γυρω στα 28 τετραγωνικα σχηματος L ,
o χωρος ειναι στο πανω μερος ,ο καναπες στα 4 μετρα αποσταση σε συνολο 7 μετρα και το πλατος του τοιχου προβολης 3 μετρα
Μια σκεψη ηταν να βαλω τα Μ1 και μπροστα αλλα απ οτι διαβασα εδω μεσα, ειναι καλυτερα να παω σε μεγαλα!
Οσον αφορα τα πισω επειδη ο καναπες ειναι στην μεση του σαλονιο, θελω κατι διακριτικο και να μπανει σε σταντ
το μονο κακο με τα Μ1 ειναι οτι ενω το ζευγαρι το εχω βρει στα 310 οι βασεις κοστιζουν 250 τουλαχιστον
Παντως αν εχετε να μου προτεινεται καποια ηχεια για εμπρος στα 800 περιπου ειμαι ολος αυτια:a0210:

(απ οτι καταλαβα τα περισσοτερα χαρακτηριστικα των ενισχυτων ειναι ιδια σε γενικες γραμμες και στο κυκλωμα εικονας με βασικη διαφορα την παραπανω ισχυ του 806 )

Last edited: