Onkyo TX-SR875

δεν χρειαζεται ομαδικη μηνυση
απλα κανεις μια καταγγελια στο υπουργειο εμποριου στην κανιγγος
και αλλη μια στον συνηγορο του πολιτη
μετα βλεπουμε τη διαφορα του
πλυμενου
και
πραγματικα καθαρου

που ελεγε και η διαφημηση
τοτε θα δουμε
ποιος δεν καλυπτει ποιον

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

argi sorry αλλά δεν άντεξα ρε φίλε :grinning-smiley-043

Ρε παιδια αγοραζεις απο Γερμανια 875 και εαν τα παιξει η συσκευη παιρνεις και δευτερη στην μια κανουν μια δωρο 2090 Ellada http://www.homecinema.gr/details.php?prid=1004
1005 στην Γερμανια http://www.technikdirekt.de/main/en/audio/home-cinema/receiver/211561/-/Article.html?
Εαν οι τιμες στα super market ειναι αισχροκερδια αυτο τι ειναι ?
Απο Γερμανια και εαν χαλασει καντον δωρο στο παιδι απο το service και παρε αλλον

Και γιατι να περιμενουμε να χαλασουν ?
Απο τωρα καταγγελιες στο INKA για την πολιτικη της αντιπροσωπιας και τις τιμες της.
Οσοι ενδιαφερονται να στειλουν πμ με τα στοιχεια τους και αναλαμβανω εγω την διαδικασια.
Αντε πια γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με αυτους που μας εκβιαζουν και μας κλεβουν

το μηχανακι πηρε βραβειο στο absolute audio
δε λεει και ολλα
απλα ειναι χαιενταδικο περιοδικο

συνηθως η διακαιωση ερχεται μετα θανατον
οποτε πρεπει να αισθανεσαι και λιγο τυχερος:grinning-smiley-043

Καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει την ρυθμιση lpf of lfe στο setup εχει ευρος απο 80 hz εως 120 hz.
Σημαινει οτι οι συχνοτητες πανω απο την ρυθμιση δεν πανε στο sub ?

Δηλαδη το sub μου παει ως τα 140 hz βαζω στον ενισχυτη 120 και το sub βγαζει για το lfe channel εως τα 120 hz και απο εκει και πανω πανε στα front η σε ολα ?

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πηγαίνουν στα ηχεία που είναι δηλωμένα ως SMALL. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος...δεν είμαι σίγουρος :chinscratch:

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το σύστημα της AUDYSSEY? Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για 3 θέσεις θέασης που το ρύθμισα και τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά!!!

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

οταν ειναι δηλωμένα ως SMALL τα ηχεια δεχωνται απο 80hz και πανω.
αναλογα τι θα δηλωσεις
αν τα ηχεια παιζουν ανετα τους 60 -70 κυκλους καλυτερα να κοπει εκει το κρος

και μην ξεχναμε οτι οι 80 κυκλοι εχουν κατευθυνση
απο 70 και κατω ειναι καλα

Απ' οτι φαινεται σας μπερδεψα μαλλον δεν εθεσα σωστα την ερωτηση μου παμε απο την αρχη.
στο advanced setup στο menu speaker config υπαρχουν οι ρυθμισεις για το crossover των καναλιων εκει ρυθμιζω την συχνοτητα αποκοπης των μπασων για καθε καναλι σε ολα τα καναλια εχει απο full band ,40 hz - 200 hz που σημαινει οτι εαν βαλω full band σε ενα καναλι ολες οι συχνοτητες του παιζουν απο το ηχειο που αντιστοιχει σε αυτο εαν βαλω 40 hz ολες οι συχνοτητες απο 40 και πανω παιζουν απο το ηχειο που αντιστοιχει στο καναλι και απο 40 και κατω απο το sub.
Υπαρχει ομως και μια ρυθμιση που αφορα το καναλι χαμηλων το lfe και ονομαζεται low-pass filter for the lfe channel με ρυθμισεις απο 80-120hz εδω λοιπον δεν ειναι λογικο να λειτουργει οπως τα υπολοιπα γιατι εαν βαλω 120 hz και κοψω τις συχνοτητες εως τα 120 τι σοι καναλι χαμηλων θα ειναι ?
Μαλλον λοιπον συμβαινει το αντιθετο εαν βαλω 120 hz ολες οι συχνοτητες μεχρι τα 120 θα πανε στο ηχειο που του αντιστοιχει στο sub δηλαδη.
Συχνοτητες πανω απο 120 δεν υποστηριζει ουτως η αλλως το lfe channel τοσο στο dolby digital οσο και στο dts και τις παραλλαγες τους.
Εαν ομως υποθεσουμε οτι βαζω 80 hz που ειναι και η default τιμη τοτε οι συχνοτητες πανω απο 80 που κοβονται απο το lfe απο που παιζουν εαν οχι απο το sub ?
Τι δεν καταλαβαινω ?

Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Α
Εαν ομως υποθεσουμε οτι βαζω 80 hz που ειναι και η default τιμη τοτε οι συχνοτητες πανω απο 80 που κοβονται απο το lfe απο που παιζουν εαν οχι απο το sub ?
Το θεωρητικά σωστό είναι ο ενισχυτής να δρομολογεί αυτές τις συχνότητες στα μπροστινά ηχεία(αυτό ουσιαστικά είναι το bass management).

ουτε με το egreat συνδεση hdmi εχω ηχο dts-ma,τι καλωδιο μου προτεινεται μεχρι 60 ευρο,για το pc παρειγγειλα καλωσια rca για multichannel συνδεση και αναπαραγωγη με total media theatre 3

ναι σιγουρα ALC889A,αλλα εχω και την ASUS XONAR HDMI DELUXE πανω αλλα προς το παρον χρησημοποιω το hdmi της καρτας γραφικων asus EAH4670 αλλα δεν μπορω να παρω σημα με αυτη την καρτα