Onkyo TX-SR875

Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Δε γνωριζω καποια TV που να εχει το REON "μεσα" της...!
(Ισως καμια πανακριβη pioneer...?)
Η δοκιμη παντως θα ειναι πανευκολη, θα βαλεις ενα DVD player κατευθειαν στην τηλεοραση, και μετα το ιδιο μεσω του 875 και θα δεις διαφορες... αν οι διαφορες σου αρεσουν υπερ του ενος ή του αλλου, κανεις τις επιλογες σου...

Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος αλλά μου έχει μπει στο μάτι...
Οπότε το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο.

Βέβαια και τα 2060 περίπου που είπε ο Μανώλης δεν είναι και λίγα όμως τα γούστα πληρώνονται!

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

λοιπον τι λετε να μαζευτουμε 3-4 για τον 805?

Αυτός στα πόσα βγαίνει αφεντικό?

Και έχει τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας με τον μεγάλο αδερφό(875)?

Μάστορα για αυτό μιλάς?

Oui. Αναλυτικό τεστ στον ΗΧΟ που θα κυκλοφορήσει.
Θα περιμένω να ακούσω και τους Yamaha & Denon(ίσως 3808,4308 την επόμενη εβδομάδα).
Στο θέμα της επεξεργασίας της εικόνας όμως θεωρώ ότι είναι πολύ μπροστά.

Oui. Αναλυτικό τεστ στον ΗΧΟ που θα κυκλοφορήσει.
Θα περιμένω να ακούσω και τους Yamaha & Denon(ίσως 3808,4308 την επόμενη εβδομάδα).
Στο θέμα της επεξεργασίας της εικόνας όμως θεωρώ ότι είναι πολύ μπροστά.

Thanx Mr Kastro!!!!:award:-bye-:grinning-smiley-043

Εν αναμονή του ΉΧΟΥ λοιπόν....:drummer:

επιτελουν βρηκα μερικους ανθρωπους που μπορουμε να μιλησουμε για το θεμα..εχετε καμια βοηθεια για τον 705? θελω να τον συνδιασω με τα roister ht-4000..εχει αρκετη δυναμη?

Last edited:

επιτελουν βρηκα μερικους ανθρωπους που μπορουμε να μιλησουμε για το θεμα..εχετε καμια βοηθεια για τον 705? θελω να τον συνδιασω με τα roister ht-4000..ειναι αρκετη δυναμη?

Αγαπητέ φίλε τα ηχεία αυτά αποτελούν ένα εύκολο φορτίο και δεν θα δυσκολέψει τον ενισχυτή.-bye--bye-

τα ηχεια τα αγορασα διαβαζοντας τον ΗΧΟ..την τηλεοραση το ιδιο(m86)..τον ενισχυτη θα τον αγορασω μιλωντας με τον ΗΧΟ!!! -bye-

τα ηχεια τα αγορασα διαβαζοντας τον ΗΧΟ..την τηλεοραση το ιδιο(m86)..τον ενισχυτη θα τον αγορασω μιλωντας με τον ΗΧΟ!!! -bye-

Μιλώντας και παίρνοντας απόψεις μέσα από αυτή την κοινότητα...(και όχι μόνο)-bye-

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Αγαπητέ φίλε τα ηχεία αυτά αποτελούν ένα εύκολο φορτίο και δεν θα δυσκολέψει τον ενισχυτή.-bye--bye-

Αξίζει σαν προενισχυτής σε High-end δικάναλο σύστημα?

Σκεπτόμενος βέβαια
ότι αργότερα μπορείς να φτιάξεις ένα καλό Home cinema.

Thanks

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Αξίζει σαν προενισχυτής σε High-end δικάναλο σύστημα?

Σκεπτόμενος βέβαια
ότι αργότερα μπορείς να φτιάξεις ένα καλό Home cinema.

Thanks

Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ AV ενισχυτή σε High-end δικάναλο σύστημα.

Μανωλη δηλαδη το εχεις δοκιμασει το μηχανημα(875);
Το εχω παραγγειλει εδω και ενα μηνα απο Γερμανια αλλα δεν υπαρχει σε μαυρο ουτε δειγμα γι αυτο περιμενω.

Παιδιά είμαι και εγω μέσα σε μαζική αγορά .

Αντε να ......μαζευόμαστε σιγά .... σιγά ...!!!!!-bye-

Μανωλη δηλαδη το εχεις δοκιμασει το μηχανημα(875);
Το εχω παραγγειλει εδω και ενα μηνα απο Γερμανια αλλα δεν υπαρχει σε μαυρο ουτε δειγμα γι αυτο περιμενω.

Το review το έχει κάνει ο Λευτέρης ο Ξένος. Επειδή όμως με συντρόφεψε (0 875) μουσικά για πάνω από 13 ώρες μουσικής(2.0 & 5.1) και 1 ώρα με ταινίες κατά το test και μετρήσεων τηλεοράσεων μπορώ να έχω άποψη για το μηχάνημα.
Το ξαναλέω ότι μου άρεσε πολύ το τμήμα video μια και σε αυτην την κατηγορία τιμής δύσκολα συναντάς τέτοια ποιότητα.

Μανωλη μου να σαι καλα.Ο κυριοτερος λογος που τον παραγγειλα ηταν για το τμημα video αρα μπορω να αισθανομαι χαρουμενος:ernaehrung004: