Onkyo TX-SR875

Pantos ego paidia katafera na brw to firmware tou 875 to 1.05. Den to ebala akomh giati prwton den ksero akomh an pragmatika mou xreiazete kai deuteron pisteuo oti 8a htan kalytera an ginetai pote kati tetio kalytera na phgenoume se eksousiodothmena service.

Pantos an 8elei kaneis na dokimasei euxaristws na to dwso.Osoi 8elete steilte email

OK . Απλά να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση στραβής δεν θα σας καλύψει η εγγύηση. Σε τέτοια θέματα το ρίσκο είναι του καταναλωτή.
Δεν μιλάμε για περιπτώσεις που η ίδια αντιπρωσοπεία δίνει ένα firmware με οδηγίες για να το κάνουμε μόνοι μας για να μην τρέχουμε στις αντιπροσωπείες.

Υ.Γ. Φίλε SpartanGR σε παρακαλώ γράφε με ελληνικά. ευχαριστώ.

καλημερα και καλη χρονια σε ολους

αναβαθμιση για τον TX-SR 875 δεν εχουμε παραλαβει ακομα στο service
της ONKYO στην ελλαδα
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ οταν θα την εχουμε θα σας ενημερωσω

SERVICE ONKYO

εαν θελετε να μαθετε πως θα γινει η αναβαθμιση του ΤΧ-SR875
να σας την στειλω

ειναι ομως τεσσερις σελιδες

SERVICE ONKYO

FIRMWARE UPDATE -1
How to Check Versions of Main, DSP(1st to 3rd), HDMI, Video and Network FW
1. Press and hold down [DISPLAY] button, then press [STANDBY/ON] button when the unit is power on.
The main microprocessor version will be displayed on Front Display for about 3 seconds.
2. Press [Tone +] button while the version is displayed. Then, “DSP 1st SR8051/07601A” will be displayed.
Press [Tone +] button again while “DSPS8051:07601A” is displayed. Then, “DSP 2nd: SR8052/07518A” will be
displayed. In this way, as [Tone +] button is pressed while a version is displayed, the next information will be displayed.
If [Tone -] button is pressed, the order will be reversed.
DSP 2nd:
SR8052:07518A
DSP 1st:
SR8051:07601A
Main:
87 1.03/07903A
Main:
87 1.03/07903A
<e.g.>
Video:
07606EO0924
HDMI:
1.01/07706A
Net:
1.00/07602A
DSP 3rd:
SR8053:07820B
[Tone +] [Tone -]
Video FW cannot be reloaded.
Board replacement is necessary for newer version.
For Integra models, “07606EI0924”
Network FW: only DTC-9.8

Κυριακο μεταβιβασα την καλημερα σου στην Μαρια.
Ευχαριστως θα εχετε παντα την βοηθεια μου.

SERVICE ONKYO BOSE LOEWE

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Α! Να λοιπόν γιατί ο εδώ αντιπρόσωπος τους πουλάει ακριβώτερα από τα διάφορα internetoμάγαζα. Γιατι είναι made in Japan. Ενω οι άλλοι πουλάνε made in trehagyreve...
ελεος με τις πατατες...
Λες να ερχονται και καλυτερα κομματια στην ελληνικη αγορα σε σχεση με την αυστηρη γερμανικη αγορα? :flipout:
Ο τοπος κατασκευης δεν εχει καμια σχεση πια... ενα συγχρονο εργοστασιο στεινεται με προδιαγραφες εταιριων και οχι βαση τοποθεσιας!

ελεος με τις πατατες...
Λες να ερχονται και καλυτερα κομματια στην ελληνικη αγορα σε σχεση με την αυστηρη γερμανικη αγορα? :flipout:
Ο τοπος κατασκευης δεν εχει καμια σχεση πια... ενα συγχρονο εργοστασιο στεινεται με προδιαγραφες εταιριων και οχι βαση τοποθεσιας!

καλησπέρα,
δεν έχεις άδικο...παρόλαυτα με την ίδια τιμή θα ήθελα να είναι γιαπωνέζικο...οποιδήποτε σύστημα ποιότητας και προδιαγραφές αν τηρούσαν στη Μαλαισία....

FIRMWARE UPDATE -1
How to Check Versions of Main, DSP(1st to 3rd), HDMI, Video and Network FW
1. Press and hold down [DISPLAY] button, then press [STANDBY/ON] button when the unit is power on.
The main microprocessor version will be displayed on Front Display for about 3 seconds.
2. Press [Tone +] button while the version is displayed. Then, “DSP 1st SR8051/07601A” will be displayed.
Press [Tone +] button again while “DSPS8051:07601A” is displayed. Then, “DSP 2nd: SR8052/07518A” will be
displayed. In this way, as [Tone +] button is pressed while a version is displayed, the next information will be displayed.
If [Tone -] button is pressed, the order will be reversed.
DSP 2nd:
SR8052:07518A
DSP 1st:
SR8051:07601A
Main:
87 1.03/07903A
Main:
87 1.03/07903A
<e.g.>
Video:
07606EO0924
HDMI:
1.01/07706A
Net:
1.00/07602A
DSP 3rd:
SR8053:07820B
[Tone +] [Tone -]
Video FW cannot be reloaded.
Board replacement is necessary for newer version.
For Integra models, “07606EI0924”
Network FW: only DTC-9.8
Για εμενα ισως αυτη να ειναι,και η πρωτη καλη κινηση αυτης που ονομαζουμε "ONKYO HELLAS"!!!

ελεος με τις πατατες...

Καλα ενταξει ρε παιδια μιας και η Μαλαισια ειναι ακριβως το ιδιο με Ιαπωνια να διαλεγετε μαλαισια οταν σκατε τα τριχιλιαρα :FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

ελεος με τις πατατες...

Θεωρητικά έτσι θα έπρεπε να είναι, όπως το λες. Ελα όμως που στην πράξη τελικά δεν είναι έτσι... :frown:

1690 ευρω εχει ο TX-SR 805 KAI OXI O TX-SR875

TO MEDIAMARKT Συνεργαζετε με την ONKYO Kαι εχει
τις ιδιες τιμες με την αντιπροςωπεια

Στέλιο, υπάρχει θέμα με τις θερμοκρασίες των μηχανημάτων; Παρατηρώ ότι ακόμα και προενισχυτής ζεσταίνεται αρκετά. Υπάρχει ένας συνδυασμός που μπορούμε να ελέγχουμε την θερμοκρασία του μηχανήματος real time.
Πάνω από ποιά επίπεδα πρέπει να ανησυχούμε;

Ειμαι τεχνικος στην ΟΝΚΥΟ απο το 1986
δεν εχω δει ποτε αλιωμενα υλικα απο την θερμοκρασια.
οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες
οι ψυκτρες ζεματανε αλλα τα τρανζιστορ ειναι κρυα.
αυτο ειναι και το σωστο.
Μονο ενα πραγμα δεν ξεχναμε.

1.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
2.ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΑΦΙ
3. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

1690 ευρω εχει ο TX-SR 805 KAI OXI O TX-SR875

TO MEDIAMARKT Συνεργαζετε με την ONKYO Kαι εχει
τις ιδιες τιμες με την αντιπροςωπεια

Φίλε μου εγώ είδα με τα ματάκια μου την ταμπελίτσα ρώτησα και τον πωλητή
επειδή ξέρω ότι είναι ΟΝΚΥΟ HELLAS και μου είπε ότι ισχύει.Δεν έχω λόγω να γράψω ψέματα.Μάλιστα του είπα με 1690 τον παίρνω και φεύγω και μου είπε ναι. Σήμερα θα είμαι εκεί γύρω στις 14:00 γιατί πάω για δουλειά και άμα θες στείλε μου πμ με τηλ που μπορώ να σε βρώ να σου πω. Το έχω δει πάντως 2 φορές.