Onkyo TX-SR875

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Θεωρητικά έτσι θα έπρεπε να είναι, όπως το λες. Ελα όμως που στην πράξη τελικά δεν είναι έτσι... :frown:

Σεβομαι την αποψη σου... αλλα διαφωνω! :grinning-smiley-043
Τα Τoyota γιατι παραμενουν ΚΑΛΑ (χωρις προβληματα εννοω) αμαξια και ας μας ερχονται απο τουρκια...? Τα Νissan και mitsubishi απο ευρωπη... κλπ
Δε ζουμε στο 80... Αν υπηρχαν διαφορες δε θα περνουσαν το quality check της ευρωπης και το πολυ αυστηροτερο της Γερμανιας... επειδη ζουσα εξωτερικο και βλεπω πως για πλακα γυριζουν τα κοντεινερ αν κατι βγει προβληματικο...
Και το πιο πιθανο ειναι το εργοστασιο στη μαλεσια να ειναι πιο νεο... αρα και καλυτερο... στα ηλεκτρονικα δε παιζει ρολο το μερος αλλα οι προδιαγραφες... επαναλαμβανω...

Last edited:
Φίλε μου εγώ είδα με τα ματάκια μου την ταμπελίτσα ρώτησα και τον πωλητή
επειδή ξέρω ότι είναι ΟΝΚΥΟ HELLAS και μου είπε ότι ισχύει.Δεν έχω λόγω να γράψω ψέματα.Μάλιστα του είπα με 1690 τον παίρνω και φεύγω και μου είπε ναι. Σήμερα θα είμαι εκεί γύρω στις 14:00 γιατί πάω για δουλειά και άμα θες στείλε μου πμ με τηλ που μπορώ να σε βρώ να σου πω. Το έχω δει πάντως 2 φορές.

service onkyo

τηλ. 2106721200

Φίλε μου εγώ είδα με τα ματάκια μου την ταμπελίτσα ρώτησα και τον πωλητή
επειδή ξέρω ότι είναι ΟΝΚΥΟ HELLAS και μου είπε ότι ισχύει.Δεν έχω λόγω να γράψω ψέματα.Μάλιστα του είπα με 1690 τον παίρνω και φεύγω και μου είπε ναι. Σήμερα θα είμαι εκεί γύρω στις 14:00 γιατί πάω για δουλειά και άμα θες στείλε μου πμ με τηλ που μπορώ να σε βρώ να σου πω. Το έχω δει πάντως 2 φορές.

Αυτό το είδα και στα Bose Acoustimass 10 IV. Η αντιπροσωπία τα έχει 1500 και το http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?15332
1399 .

1690 ευρω εχει ο TX-SR 805 KAI OXI O TX-SR875

TO MEDIAMARKT Συνεργαζετε με την ONKYO Kαι εχει
τις ιδιες τιμες με την αντιπροςωπεια

Καλά ρε φίλε Στέλιο. Νομίζω ότι για αυτό έχεις δίκιο αφού συχνά σε κατάστημα MediaMarkt έχω δεί τιμές αλλων μοντέλων σε άλλα. Επίσης επέτρεψέ μου να σε ρωτήσω κάτι. ΓΙΑΤΙ τέτοια διαφορά τιμής μεταξύ ευρώπης και Ελλάδας? Δουλέυω σαν Key Account Manager σε εισαγωγέα ηλ.συσκευών μεταξύ άλλων. Επίσης το MediaMarkt είναι και πελάτης μου και έτισ γνωρίζω ποσοστά και προστιθέμενες αξίες εφοδιαστικής αλυσίδας σε αυτό τον κλάδο της αγοράς. Και σε ρωτάω: Γιατί δεν αγοράζετε και εσείς σαν εισαγωγείς από λιανεμπόρους της Γερμανίας? Πάλι φτηνότερα θα είχε ο 875 από 2000 !!! Απόρώ πως Δέχεται μια Γερμανική Αλυσίδα όπως η MediaSaturn να αγοράζει από Ελλάδα με τετοιες διαφορές. Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις και τις γνωρίζω!

Η μία είναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ από πλευράς αντιπροσωπείας, η άλλη είναι ΑΝΙΣΗ μεταχείρηση από Onkyo Company μεταξύ Retailers και distributors!

Για αυτό δεν έχεις κανένα σχόλιο? Και αν δεν έχεις εσύ λόγω ιδιότητας αφού από ότι κατάλαβα είσαι στο SERVICE ΔΕΝ επικοινωνείται μεταξύ σας σε αυτή την εταιρεία? Θέλω να πώ ότι αν όλοι οι άλλοι διαβάζουν μόνο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ενώ εσύ (και καλά κανεις) χρησιμοποιείς και το Internet ΔΕΝ μπορέις να κάνεις μια εκτύπωση ΟΛΟ το thread να τους το δείξεις???

Anyway! Συγνωμη αν θίγω κάτι που δεν πρέπει αλλά να ξέρεις πως από το 1999 είμαι κάτοχος Onkyo AV TX-DS 575 Και Bose Acoustimass 15 Series II. Άρα λοιπόν και τα μηχανήματα ξέρω και επάφη με την εταιρεία είχα κάποιες φορές σε πελατιακό επίπεδο. Και πάλι μάλλον σε κανα μήνα τον 875 ή τον 905 θα πάρω! Για το από ΠΟΥ δεν ξέρω μόνο και ΠΩΣ??? Ελπίζω να καταλαβάινεις τι εννοώ! :grinning-smiley-043

Last edited:
Καλά ρε φίλε Στέλιο. Νομίζω ότι για αυτό έχεις δίκιο αφού συχνά σε κατάστημα MediaMarkt έχω δεί τιμές αλλων μοντέλων σε άλλα. Επίσης επέτρεψέ μου να σε ρωτήσω κάτι. ΓΙΑΤΙ τέτοια διαφορά τιμής μεταξύ ευρώπης και Ελλάδας? Δουλέυω σαν Key Account Manager σε εισαγωγέα ηλ.συσκευών μεταξύ άλλων. Επίσης το MediaMarkt είναι και πελάτης μου και έτισ γνωρίζω ποσοστά και προστιθέμενες αξίες εφοδιαστικής αλυσίδας σε αυτό τον κλάδο της αγοράς. Και σε ρωτάω: Γιατί δεν αγοράζετε και εσείς σαν εισαγωγείς από λιανεμπόρους της Γερμανίας? Πάλι φτηνότερα θα είχε ο 875 από 2000 !!! Απόρώ πως Δέχεται μια Γερμανική Αλυσίδα όπως η MediaSaturn να αγοράζει από Ελλάδα με τετοιες διαφορές. Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις και τις γνωρίζω!

Η μία είναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ από πλευράς αντιπροσωπείας, η άλλη είναι ΑΝΙΣΗ μεταχείρηση από Onkyo Company μεταξύ Retailers και distributors!

Για αυτό δεν έχεις κανένα σχόλιο? Και αν δεν έχεις εσύ λόγω ιδιότητας αφού από ότι κατάλαβα είσαι στο SERVICE ΔΕΝ επικοινωνείται μεταξύ σας σε αυτή την εταιρεία? Θέλω να πώ ότι αν όλοι οι άλλοι διαβάζουν μόνο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ενώ εσύ (και καλά κανεις) χρησιμοποιείς και το Internet ΔΕΝ μπορέις να κάνεις μια εκτύπωση ΟΛΟ το thread να τους το δείξεις???

Anyway! Συγνωμη αν θίγω κάτι που δεν πρέπει αλλά να ξέρεις πως από το 1999 είμαι κάτοχος Onkyo AV TX-DS 575 Και Bose Acoustimass 15 Series II. Άρα λοιπόν και τα μηχανήματα ξέρω και επάφη με την εταιρεία είχα κάποιες φορές σε πελατιακό επίπεδο. Και πάλι μάλλον σε κανα μήνα τον 875 ή τον 905 θα πάρω! Για το από ΠΟΥ δεν ξέρω μόνο και ΠΩΣ??? Ελπίζω να καταλαβάινεις τι εννοώ! :grinning-smiley-043

Πολυ ευχαριστως να μεταβιβασω αυτα που λες
αλλα δεν θα μπω στο παιχνιδακι σου

εαν θελεις τεχνικες συμβουλες απο μενα θα τις εχεις
ειμαι στο site για να βοηθησω τεχνικα και τιποτα παραπανω

Πολυ ευχαριστως να μεταβιβασω αυτα που λες
αλλα δεν θα μπω στο παιχνιδακι σου

εαν θελεις τεχνικες συμβουλες απο μενα θα τις εχεις
ειμαι στο site για να βοηθησω τεχνικα και τιποτα παραπανω

Καλά κάνεις και είσαι για αυτό και είναι τιμή σου. Άλλωστε δεν σου ζήτησα να μπέις σε κάνένα "παιχνιδάκι"! Καλώς λες ότι μπορείς να μεταβιβάσεις εκεί που πρέπει αυτά. Έτσι κι αλλιώς θα παρατήρησες ότι χρησιμοποιώ πολύ φιλική γλώσσα και νομίζω 2 - 3 προκαταβολικά συγνώμη.

Και πάλι συγνώμη αν παρεξήγησες.:worshippy:

Να ρωτήσω και κάτι τεχνικό. Μελλοντικά firmware upgrade γίνονται μέσω της θύρας rs232??? με σχετικό PC software? Και επίσης ποιο firmaware "φοράνε" τα κομάτι απου είναι αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά?

Να ρωτήσω και κάτι τεχνικό. Μελλοντικά firmware upgrade γίνονται μέσω της θύρας rs232??? με σχετικό PC software? Και επίσης ποιο firmaware "φοράνε" τα κομάτι απου είναι αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά?

δεν ξερω πρεπει να ρωτησεις το εμπορικο τμημα

service onkyo

τηλ. 2106721200

Παίρνω τώρα γιατί είχα φύγει απο την εταιρεία μου πριν το γράψεις και μου είπε μια κοπέλα ότι έφυγες και αυριο από 9. Το ξαναείδα και το έβγαλα και φωτογραφία με το κινητό, θα προσπαθήσω να το βάλω σήμερα να το δείτε.
Ισχύει πάντως η τιμή.

να πω επισης οτι το digital-versand στελνει σε ελλαδα με 19ευρω... οποτε 1190+19=1209... δε νομιζω να χαλαει καποιον ενα "μωβ" δωρο... και παραπανω...

να πω επισης οτι το digital-versand στελνει σε ελλαδα με 19ευρω... οποτε 1190+19=1209... δε νομιζω να χαλαει καποιον ενα "μωβ" δωρο... και παραπανω...

410E διαφορα στο χρωμα? κατι αλλο θα παιζει..

δυο ψαχτίρια για τα γερμανικά sites:
www.idealo.de
www.guenstiger.de

Μου έβγαλαν στο http://www.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=550947
1138 + μεταφορικά (δεν ξέρω το βάρος του)
Nachnahme: 0-20kg 13,-
Nachnahme: 20-31kg 16,-
Nachnahme: 31-40kg 50,-