Onkyo TX-SR875

Ειμαι τεχνικος στην ΟΝΚΥΟ απο το 1986
δεν εχω δει ποτε αλιωμενα υλικα απο την θερμοκρασια.
οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες
οι ψυκτρες ζεματανε αλλα τα τρανζιστορ ειναι κρυα.
αυτο ειναι και το σωστο.
Μονο ενα πραγμα δεν ξεχναμε.

1.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
2.ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΑΦΙ
3. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Αν το ράφι είναι ανοιχτό από πίσω (και από μπροστά εννοείται) αλλά από πάνω μένει μόλις 1 εκατοστό κενό τότε τι κάνουμε για να αποφείγουμε την υπερθέρμανση ? Αγοράζουμε πιο μικρό ενισχυτή ή μεγαλύτερο έπιπλο ?

Αν το ράφι είναι ανοιχτό από πίσω (και από μπροστά εννοείται) αλλά από πάνω μένει μόλις 1 εκατοστό κενό τότε τι κάνουμε για να αποφείγουμε την υπερθέρμανση ? Αγοράζουμε πιο μικρό ενισχυτή ή μεγαλύτερο έπιπλο ?

Το ιδανικο ειναι εξω απο το ραφι
1 εκατοστο ειναι πολυ λιγο
οσο περισοτερο κενο υπαρχει πανω απο
τον ενισχυτη τοσο το καλυτερο για την απομακρυνση του
ζεστου αερα

τον εχει βρει κανεις σε πιο χαμηλη τιμη στην ελλαδα?απο 2000..αν ναι στειλτε ενα πμ με λεπτομερειες..

τελικα παιδια αγορασε κανεις απο mediamarkt αλιμου με 1690?

Μετά από την συζήτηαη μας εδώ αλλά και ενημέρωση της αντιπροσωπείας από κατάστημα πήγε άνθρωπος της ONKYO στο mediamarkt και η τιμή άλλαξε. Αλλά όποιος είχε πάει πριν τον έπαιρνε στα 1690 . Μάλλον κανείς δεν ενδιαφερόταν πραγματικά.....

Υπαρχει καποιο καρφι μεσα απο την ΟΝΚΥΟ που διαβαζει το φορουμ...
Ποιος να'ναι... ποιος να'ναι... :damnyou:

Εχει πλακα στην ελλαδα...
Αντι να φτιαχνουν οι αντιπροσωπιες πλαφον ανωτατων τιμων οπως στο εξωτερικο για να αποφευγονται οι αισχροκερδειες, (λεει πχ. μπορει να πουλησει μεχρι 1.999 τον ΟΝΚΥΟ 875 η onkyo γερμανιας)...
Φτιαχνουν πλαφον κατωτατων τιμων και κοβουν οποιους πουλησουν πιο κατω...
Και η πλακα ποια ειναι...? ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... (εμεις)

Αυτο εκτος οτι ειναι αντιθετο συμφωνα με τους κανονες του ελευθερου ανταγωνισμου και το ελευθερου εμποριου... θα επρεπε να υπαρχει και μια προστασια για τετοια θεματα...

Αφου λοιπον το media markt εβγαζε λεφτα με την προσφορα 1690 (δεν ειναι και εκκλησια)... πως επιτρεπουν να βγαζει +200 ή 300ευρω παραπανω εις βαρος του καταναλωτη απλα και μονο επειδη η ΟΝΚΥΟ της "εβαλε" χερι για να κραταει τις τιμες ψηλα...?

πως επιτρεπουν να βγαζει +200 ή 300ευρω παραπανω εις βαρος του καταναλωτη απλα και μονο επειδη η ΟΝΚΥΟ της "εβαλε" χερι για να κραταει τις τιμες ψηλα...?

Συγνώμη αλλά εδώ κάνεις λάθος.

Δεν της επιτρέΠΟΥΝ αλλά της επιτρέΠΟΥΜΕ. Εμείς (οι καταναλωτές).

Στην Ελλάδα (δυστυχώς) δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση και για αυτό μας κάνουν ότι θέλουμε. Ας πει μια φορά ένας σύλλογος καταναλωτών (και ας τον ακούσουν οι καταναλωτές) να μην αγοράσει κανείς ONKYO μέχρι να ρίξει η αντιπροσωπία της τιμές στα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Μόνο έτσι θα μπορούμε να μην είμαστε πλέον οι μα...κες της υπόθεσης και να μην χτίζουν κάποιοι βίλες πουλώντας 5 ενισχυτές το μήνα.

Συγνώμη αλλά εδώ κάνεις λάθος.

Δεν της επιτρέΠΟΥΝ αλλά της επιτρέΠΟΥΜΕ. Εμείς (οι καταναλωτές).

Στην Ελλάδα (δυστυχώς) δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση και για αυτό μας κάνουν ότι θέλουμε. Ας πει μια φορά ένας σύλλογος καταναλωτών (και ας τον ακούσουν οι καταναλωτές) να μην αγοράσει κανείς ONKYO μέχρι να ρίξει η αντιπροσωπία της τιμές στα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Μόνο έτσι θα μπορούμε να μην είμαστε πλέον οι μα...κες της υπόθεσης και να μην χτίζουν κάποιοι βίλες πουλώντας 5 ενισχυτές το μήνα.

k.m. o energy έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η συγκεκριμένη εταιρεία υπογράφει συμφωνίες με βάση να μην πωλούνται τα προιόντα σε κατώτερες τιμές. Οσο και αν φαίνεται απίστευτο δεν μπορεί ο μαγαζάτορας επειδή γουστάρει να βγάλει λιγότερα να πουλήσει τα Bose αντί 1500 σε τιμή 1200 ή τον 875 από 2000 σε τιμή 1700. Γι αυτό και εγώ τους μαυρίζω και πάω σε denon 3808 ... μάλον

k.m. o energy έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η συγκεκριμένη εταιρεία υπογράφει συμφωνίες με βάση να μην πωλούνται τα προιόντα σε κατώτερες τιμές. Οσο και αν φαίνεται απίστευτο δεν μπορεί ο μαγαζάτορας επειδή γουστάρει να βγάλει λιγότερα να πουλήσει τα Bose αντί 1500 σε τιμή 1200 ή τον 875 από 2000 σε τιμή 1700. Γι αυτό και εγώ τους μαυρίζω και πάω σε denon 3808 ... μάλον

Το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν είπα ότι φταίει ο μαγαζάτορας.

Είπα "να μην αγοράσει κανείς ONKYO μέχρι να ρίξει η αντιπροσωπία της τιμές στα ευρωπαϊκά επίπεδα." και φυσικά να αφήσει τον ανταγωνισμό (των μαγαζιών) να δουλέψει.

Στην αντιπροσωπία αναφέρθηκα και συμφωνώ μαζί σου για το μαύρισμα.

Εχει πλακα στην ελλαδα...
Αντι να φτιαχνουν οι αντιπροσωπιες πλαφον ανωτατων τιμων οπως στο εξωτερικο για να αποφευγονται οι αισχροκερδειες, (λεει πχ. μπορει να πουλησει μεχρι 1.999 τον ΟΝΚΥΟ 875 η onkyo γερμανιας)...
Φτιαχνουν πλαφον κατωτατων τιμων και κοβουν οποιους πουλησουν πιο κατω...
Και η πλακα ποια ειναι...? ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... (εμεις)

Αυτο εκτος οτι ειναι αντιθετο συμφωνα με τους κανονες του ελευθερου ανταγωνισμου και το ελευθερου εμποριου... θα επρεπε να υπαρχει και μια προστασια για τετοια θεματα...

Αφου λοιπον το media markt εβγαζε λεφτα με την προσφορα 1690 (δεν ειναι και εκκλησια)... πως επιτρεπουν να βγαζει +200 ή 300ευρω παραπανω εις βαρος του καταναλωτη απλα και μονο επειδη η ΟΝΚΥΟ της "εβαλε" χερι για να κραταει τις τιμες ψηλα...?

εαν διαβαζες απο την αρχη θα εβλεπες οτι στο site γραφει
ο τεχνικος της ΟΝΚΥΟ
ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

εαν διαβαζες απο την αρχη θα εβλεπες οτι στο site γραφει
ο τεχνικος της ΟΝΚΥΟ
ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

Ηθελα να επιβεβαιωθω αν οντως το εκανες εσυ... κυριε καρφακια! :SFGSFGSF:

Σε ευχαριστουμε για την βοηθεια να παει η τιμη παλι στα υψη... ΜΠΡΑΒΟ!...
Σου οφειλουμε πολλα!...

Σε αγγλικο και αμερικανικο φορουμ που γραφουν καποιοι υπευθυνοι της ΟΝΚΥΟ αν γινοταν αυτο τωρα θα ειχε γινει πανικος... αλλα εδω... σκιβουμε κεφαλι... Εκει εξυπηρετουν πελατες, δινουν firmware, λυνουν προβληματα μεσω φορουμ, προωθουν παραπονα και παρατηρησεις... ε, εδω κρυφακουνε ετσι απλα για την τσεπη τους...

Αυτο για οποιους νομιζαν οτι μπηκε καποιος απο την ΟΝΚΥΟ για να βοηθησει και ειπαν και ευχαριστω πριν λιγα ποστ... Ανοητοι... "φατε" τωρα βοηθεια... καποιοι τριβουν τα χερια τους παντως... και δεν ειμαι εγω που βοηθαω τοσο καιρο για τον εν λογο ενισχυτη... που θα σταματησω φυσικα...

ΥΓ. Ας γινει σε καποιους μαθημα το τι θα πει τελικα... Onkyo Hellas...

Last edited:
Καλά όλα που γράφουμε αλλά να ξέρετε επειδή και εγώ (Η εταιρεία μου) πουλάμε αντικείμενα στα MediaMarkt από την πείρα μου λέω πως απλά η Media έκανε λάθος όπως ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ συμβαίνει σε ποικίλα έιδη στις τιμές και απλά ΜΑΛΛΟΝ με την τιμή που πούλαγε μπορεί να έμπαινε και μέσα! ΔΕΝ είναι εκκλησία σίγουρα αλλά ΚΑΝΟΥΝΕ και ΜΑΛ........ εκεί μέσα! (Απλά ανθρώπινα λάθη!) Τα ποσοστά σε αυτά τα μαγαζία σε τέτοιου τζίρου συσκευές να ξέρετε ότι ΔΕΝ ξεπερνούν το 30% (ΜΙΚΤΟ) Σας το λεώ εκ πέιρας! :grandpa:

Κοιτα... δε θα φαλιριζε το MediaMarkt με ενα τετοιο λαθος...
Καποιοι ομως συμφορουμιτες θα μπορουσαν να κερδισουν 300ευρω απο μια πολυεθνικη...
Ετσι απλα... δε πας να καρφωσεις κατι... περιμενεις απλα να το ανακαλυψουν με τον καιρο...

Όπως και να χει, η τιμη των ΟΝΚΥΟ στην Ελλάδα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, και όποιος θέλει να λέγεται συνηδειτοποιημένος καταναλωτής καλά θα κάνει να ΑΓΝΟΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ή να αγοράζει από το εξωτερικό, με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται αυτό! :grandpa:

energy χαμήλωσε τους τόνους σε παρακαλώ και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί "καρφιά" κλπ ΟΚ;

Ολοι μας έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Τα παράπονα στο τμήμα marketing και στην διεύθυνση πωλήσεων της εκάστοτε εταιρείας. Βάλτε δικηγόρους και στείλτε ότι χαρτιά θέλετε με σφραγίδες και βουλοκέρια.

Ο Στέλιος είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ και έχει την διάθεση να βοηθήσει όσον αφορά τοτεχνικό κομμάτι ΜΟΝΟ. Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο. Για οτιδήποτε άλλο , και εκείνος εκτελεί εντολές. Βρέθηκε ένας άνθρωπος να βοηθήσει και θα πάμε να του φορτώσουμε ότι αμαρτία κουβαλάει η ONKYO Ελλάς και θα τον αποκαλούμε και καρφί;

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.

Ο συνδιαχειριστής μου προσπαθεί, να κρατηθούν οι τόνοι χαρακτηρισμών, απο όλους μας σε χαμηλούς και κόσμιους τρόπους.Μέχρι τώρα νομίζω ότι δεν τον έχετε βοηθήσει όπως θα έπρεπε.Προσωπικά δεν έχω ανακατευτεί στο θέμα, μιά και δεν είχα τίποτε καινούργιο να προσθέσω απο ότι ο Τάσος, με την θέση του οποίου συμφωνώ απόλυτα.
Απλά με την σειρά μου θα σας παρακαλούσα και εγω, το θέμα να κινηθεί στην πορεία προς την ουσία του θέματος και οι εκφράσεις χαρακτηρισμών μελών,προς άλα ας προσεχθούν ιδιαίτερα απο όλους μας,αφού είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε το θέμα, εντός κανόνων του club.
Σας ευχαριστώ πολύ...

Ηθελα να επιβεβαιωθω αν οντως το εκανες εσυ... κυριε καρφακια! :SFGSFGSF:

Σε ευχαριστουμε για την βοηθεια να παει η τιμη παλι στα υψη... ΜΠΡΑΒΟ!...
Σου οφειλουμε πολλα!...

Σε αγγλικο και αμερικανικο φορουμ που γραφουν καποιοι υπευθυνοι της ΟΝΚΥΟ αν γινοταν αυτο τωρα θα ειχε γινει πανικος... αλλα εδω... σκιβουμε κεφαλι... Εκει εξυπηρετουν πελατες, δινουν firmware, λυνουν προβληματα μεσω φορουμ, προωθουν παραπονα και παρατηρησεις... ε, εδω κρυφακουνε ετσι απλα για την τσεπη τους...

Αυτο για οποιους νομιζαν οτι μπηκε καποιος απο την ΟΝΚΥΟ για να βοηθησει και ειπαν και ευχαριστω πριν λιγα ποστ... Ανοητοι... "φατε" τωρα βοηθεια... καποιοι τριβουν τα χερια τους παντως... και δεν ειμαι εγω που βοηθαω τοσο καιρο για τον εν λογο ενισχυτη... που θα σταματησω φυσικα...

ΥΓ. Ας γινει σε καποιους μαθημα το τι θα πει τελικα... Onkyo Hellas...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΥΣ. ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ.
ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ. (ΤΕΛΟΣ)

Αγαπητέ Στέλιο. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για τις εκφράσεις που ''ακούστηκαν'' πιό πάνω, λυπάμαι. Έτσι κι αλλιώς όμως, παντου σε ελεύθερα φόρουμ μπορεί να διαβάσεις το οτιδήποτε. Φταίει για μένα το οτι τα μέλη ήθελαν καιρό τώρα να τα ''χώσουν'' στην ελλ. αντιπρ. Ονκυο και βρήκαν ευκαιρία με σένα. ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. Εσύ δεν ήρθες στο ''χωριό'' μας για τέτοια θέματα. Μερικοί δεν το κατάλαβαν. Κρίμα. Θα σε παρακαλούσα στα γόνατα όμως, για χάρη τους μήν σταματήσεις να βοηθάς αυτούς που εκτιμούν την παρουσία σου και δεν είναι λίγοι, πιστεψέ με. Είναι κρίμα για μερικούς με ιδιέταιρες ιδέες ας τις πούμε να χάσουμε την παρουσία σου.

Με εκτίμηση για αυτό που είσαι πρόθυμος να προσφέρεις, και δεν σε αφήνουν.

... Εσύ δεν ήρθες στο ''χωριό'' μας για τέτοια θέματα. Μερικοί δεν το κατάλαβαν. Κρίμα. Θα σε παρακαλούσα στα γόνατα όμως, για χάρη τους μήν σταματήσεις να βοηθάς αυτούς που εκτιμούν την παρουσία σου και δεν είναι λίγοι, πιστεψέ με. Είναι κρίμα για μερικούς με ιδιέταιρες ιδέες ας τις πούμε να χάσουμε την παρουσία σου.

Με εκτίμηση για αυτό που είσαι πρόθυμος να προσφέρεις, και δεν σε αφήνουν.

+1 Αλλά όχι και στα "Γόνατα!" Επίσης ΣΥΜΦΩΝΩ ότι ΔΕΝ τίθεται ΘΕΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ή ΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ. Και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω σε αυτή την τιμή από Ελλάδα Onkyo, αλλά και εγώ στην θέση του ΣΤΕΛΙΟΥ το ίδιο θα έκανα! Θα ενημέρωνα τον Εργοδότη μου (Χέρι που με ταίζει καλώς ή κακώς) για το λάθος που έκανε ένας retailer για να προστατέψω την εμπορική μου πολιτική! (Καλή ή ΚΑΚΗ είναι άλλο θέμα!)

Στα "Γόνατα" όμως πάει αλλού!!! :aktion033: