Onkyo TX-SR875

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΥΣ. ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ.
ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ. (ΤΕΛΟΣ)

Είμαι σίγουρος γιά την συνέχεια της δικής σου προσφοράς εδω, που άλλωστε είναι και μεγάλη, όπως σίγουρος είμαι ότι η κακιά στιγμή και το ρημάδι που λέγεται πληκτρολόγιο, στάθηκε αφορμή να χαλάσουν λίγο οι καρδιές κάποιοων μελών...καλή διάθεση υπάρχει και ελπίζω να πάμε μπροστά.

Επειδη ολα αυτα τα συγνωμη και ευχαριστω ειναι καθετως αντιθετα με οτι εχει γινει παραπανω και νιωθω και θιγμενος και ριγμενος μετα απο οσα κατεβατα και ενημερωση εχω κανει με την προθυμια μου για βοηθεια... θα ηθελα απο τους Συντονιστες να αφαιρεσουν οσα post εχω γραψει σε αυτο το τοπικ μιας και ειναι ιδιοκτησια μου (αφου οτι γραφω βαραινει προσωπικα εμενα αρα ειναι και δικο μου και οχι του φορουμ)...

Δε μπορεσα να βρω καποια βοηθεια απο το μελος που λετε τοσα ευχαριστω και συγνωμη οσο και να διαβασα τα ποστ του. Ειχα ετοιμασει και νεα κατεβατα που εχω μαζεψει απο το γερμανικο av φορουμ για τον ενισχυτη οπως και το ευρωπαικο 1.5 & 1.6 firmware (τα οποιοα δεν εχουν παει παει ακομη στην ονκυο ελλας)... Δε πειραζει, θα σας τα δωσει (?) ο υπευθυνος...!
Βρηκα ενα "καρφωμα" χαμηλης τιμης (που ειναι καρφωμα οσο και να θελετε να μου επιβαλετε την γνωμη σας)... και τον χαρακτηρισμο "εξυπνακια" προς εμενα (που φυσικα με τοσα ευχαριστω και συγνωμη ξεχασατε να αναφερετε...)

Δε βρηκα καμια ευκαιρια να τα χωσω και δεν εχωσα... το παλικαρι ειπε οτι αυτος το καρφωσε και εγω ειπα μπραβο... μετα με ειπε εξυπνακια και τον ειπα καρφακια...
Η παρατηρηση πηγε μονο σε μενα... ΟΚ... απολυτως δεκτον...
Βαριεμαι να ασχοληθω με αυτο, καντε οτι θελετε δικη σας διοικηση ειναι...

Με ολα τα παραπανω και φυσικα για λογους ευθιξιας δε θα μπορουσα να συμμετεχω σε ενα τοπικ που χαιδευει τετοιες αντιληψεις (δικαιωμα σας αλλα δε με αντιπροσωπευουν) και θα ηθελα να σεβαστειτε την παρακληση να αφαιρεθουν χωρις να αντιγραφουν ολα τα ποστ μου απο το τοπικ αυτο...

Ευχαριστω...

ΥΓ. Επειδη ολοι μιλατε για την προσφορα του... ποια ηταν, περα της ανοδου της τιμης στο mediamarkt...?

θα ηθελα.
θα ηθελα λεω
αν θελετε.
αν θελετε λεω
να μην πυροβολατε και να βλεπετε καθετι καχυποπτα
δεν παμε ετσι μπροστα
καποιοι εδω οτι κανουν το κανουν αναργυρα και δεν ειναι ωραιο αυτο που γινεται

Δε βρηκα καμια ευκαιρια να τα χωσω και δεν εχωσα... το παλικαρι ειπε οτι αυτος το καρφωσε και εγω ειπα μπραβο... μετα με ειπε εξυπνακια και τον ειπα καρφακια...

Επειδή παρατράβηξε το θέμα αυτό, για την ιστορία και επειδή ξέρουμε να διαβάζουμε στο post 206 ξεκίνησες πρώτος να λες για "καρφιά" και αντέδρασε θιγμένος ο Στέλιος σε αποκάλεσε εξυπνάκια.....κι αυτό λάθος.

Δεν διαγράφουμε κανένα Post, αν θες να βοηθήσεις με τεχνικά στοιχεία που λες ότι έχεις έχεις το βήμα είναι ελεύθερο.

Το θέμα ανοίχτηκε για ένα μηχάνημα που ενδιαφέρει με τα χαρακτηριστικά του πολύ κόσμο και στο μισό θέμα μιλάμε για τιμές.

Από εδώ και κάτω ΚΑΝΕΝΑ θέμα περί τιμών. Οποιος θέλει το αγοράζει από εδώ, όποιος θέλει το αγοράζει από Γερμανία ή όπουδήποτε θέλει. Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις της ONKYO Ελλάς και ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και αποφασίζει. Τα παράπονα είναι ήδη γνωστά στην εταιρεία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Τα επόμενα posts που δεν έχουν σχέση με το θέμα θα διαγράφονται.

Τάσο, το τελευταιο σου post είναι ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ και ακρως απαραιτητο για την εκβαση της καταστασης απο δω και περα, έτσι όπως έφτασαν τα πραγματα...

Επετρεψε μου σε παρακαλω να κανω ενα τελευταιο offtopic, και αμεσως μετα θα μπω στο θεμα του τοπικ κανονικα!

ΔΕΝ θα κατηγορησω κανεναν και ΔΕΝ θα πάρω το μερος κανενός με κανεναν τρόπο.

Ωστόσο, συμφωνω εν μερη και με την αποψη του eNeRGy, αλλά αντιτάσομαι ΠΛΗΡΩΣ στην προσωπική του επιθεση απεναντι στο ΣΤΕΛΙΟ, o οποίος δηλωσε απο την αρχή ότι είναι ΚΑΘΑΡΑ τεχνικός της εταιρίας, και ΜΟΝΟ σε τεχνικα θεματα μπορεί και πρέπει να απανταει και ΟΧΙ σε θεματα τιμολογιακης πολιτικης και marketing της ΟΝΚΥΟ. :ernaehrung004:

Κλείνω το offtopic μου με μια ακομα πρόταση, και μετα θα μπω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο θεμα για το οποίο ανοίχτηκε αυτό το τοπικ:

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εχουμε παραπονα απο την ΟΝΚΥΟ HELLAS και θελουμε να τις τα "χωσουμε" κανονικά και με το νόμο, τόσο για το θεμα των τιμών,

αλλά πολύ περισσότερο για το οτι ΔΕΝ επισκευαζει προιοντα που εχουν αγοραστει εντος Ευρωπαικης ένωσης και έχουν Ευρωπαική εγγύση, κάτι το οποίο ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να κανει.... Όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να κατηγορει ΚΑΝΕΝΑΝ σε προσωπικο επιπεδο, μιας και ακομα και αυτοι που εργαζονται στην εταιρια σαν υπαλληλοι σε καποιο τομεα ΔΕΝ ειναι υπευθυνοι και ούτε ειναι στο χερι τους να αλλαξουν την συγκεκριμενη πολιτική της εταιρίας (ομολογουμενως ΑΘΛΙΑ φυσικά!)

Και τωρα στο θεμα μας:

Θα ηθελα να ρωτήσω εσενα Τάσο, και οσους αλλους εχουν τον 875, ποσο ρευμα τραβαει συνηθως ο δεκτης υπο κανονικες συνθηκες λειτουργιας, και αν χρειαζεται δικη του παροχη για να λειτουργησει, ή αν μπορει καλλιστα να μπει σε ενα πολυπριζο ασφαλειας μαζι με αλλες συσκευές όπως subwoofer, ΗΤPC, PS3 κλπ μεσα στο ιδιο ρακ! :2thumb22sup:

Last edited:

Και τωρα στο θεμα μας:

Θα ηθελα να ρωτήσω εσενα Τάσο, και οσους αλλους εχουν τον 875, ποσο ρευμα τραβαει συνηθως ο δεκτης υπο κανονικες συνθηκες λειτουργιας, και αν χρειαζεται δικη του παροχη για να λειτουργησει, ή αν μπορει καλλιστα να μπει σε ενα πολυπριζο ασφαλειας μαζι με αλλες συσκευές όπως subwoofer, ΗΤPC, PS3 κλπ μεσα στο ιδιο ρακ! :2thumb22sup:

Σορυ Διονύση αλλά δεν έχω τον 875 επομένως δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Δεν γράφει στα specs;

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

POWER CONSUMPTION
Καταναλωση ισχυος για ευρωπη 870 w

Τελικά δηλαδή εσύ Στέλιο θα συνιστούσες την ρευματοδότησή του από μια απλή μπρίζα και ας τραβάνε και άλλες συσκευές από ότι κατάλαβα? Κάνουν τίποτα τα πολύμπριζα ασφαλείας? θα χρειαζόταν για κάποιον που έχει τον 875 κάτι τέτοιο?

θα πω κατι ανακυκλωμενο
αλλα θα το πω
οτι κανουμε με δοκιμη
αλλιως οχι
παμε λοιπον
1 το πολυμπριζο ασφαλειας μπορει να προστετευσει αλλα μπορει να χαλασει και το ηχο
αυτο εχω δει και σε επωνυμα πολυμπριζα αφαιροντας τους την προστασια
το ζυγιζεις και βλεπεις τι θες
2 αν σε ενα πολυμπριζο βαλεις στην καθε μπριζα του ενα πολυμπριζο
και στην πρωτη μπριζα του πολυμπριζου βαλεις μια συσκευη που να τραβα αρκετο ρευμα και στο δευτερο μετρησεις την ταση θα δεις οτι η ταση ειναι λιγοτερο απο οτι στην πρωτη μπριζα
και αυτο ακουγεται να μετρησεις και τις υπολοιπες μπριζες με διαφορες συσκευες πανω θα δεις την ταση να πεφτει περισοτερο και οι διαφορες στον ηχο να αυξανονται
αν τα ακους ολα αυτα τα ζυγιζεις και κρινεις
καλο θα ειναι να εχεις ξεχωριστες γραμμες
αν αυτο ειναι δυνατο

καλο θα ειναι να εχεις ξεχωριστες γραμμες
αν αυτο ειναι δυνατο
Πολυ δυσκολο για καποιον που δεν εχει dedicated χωρο να εχει ξεχωριστες γραμμες σε ενα απλό σαλονι για παραδειγμα...

Εμενα το σαλονι μου για παραδειγμα, εχει μονο 2 πριζες απο την ιδια γραμμή (ασφάλεια) και στη μια εχω βαλει ηδη τον προβολεα με το Ups του...

Οπότε η άλλη που μενει, αναγκαστικα ειναι για ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές...:violent-smiley-030:

Αυτό που θελω να πω, ειναι ότι αν τα 870 watt που ειναι το τροφοδοτικό του 875 ειναι η ΜΕΓΙΣΤΗ καταναλωση που μπορει να εχει (σε πολυ υψηλες εντασεις με δυσκολα ηχεια κλπ...) ΤΟΤΕ, σε μια normal κατασταση με ευκολα ηχεια και μετρια ενταση, ΔΕΝ θα πρεπει να καταναλωνει πανω απο 350-450 watt, που σημαινει ότι για καποιον που δεν εχει την πολυτελεια πολλων γραμμων ρευματος, ειναι ΟΚ! :grandpa:

Last edited:
Αυτό που θελω να πω, ειναι ότι αν τα 870 watt που ειναι το τροφοδοτικό του 875 ειναι η ΜΕΓΙΣΤΗ καταναλωση που μπορει να εχει (σε πολυ υψηλες εντασεις με δυσκολα ηχεια κλπ...) ΤΟΤΕ, σε μια normal κατασταση με ευκολα ηχεια και μετρια ενταση, ΔΕΝ θα πρεπει να καταναλωνει πανω απο 350-450 watt, που σημαινει ότι για καποιον που δεν εχει την πολυτελεια πολλων γραμμων ρευματος, ειναι ΟΚ! :grandpa:

To σεσουάρ της γυναίκας μου είναι 2500 watt και το σηκώνουν όλες οι πρίζες :)

Καπου εκει τραβαει και το δικο μου homecinema οταν δουλευει...

Βαλε το HTPC, βαλε το PS3, βαλε τον προβολεα, βαλε τον ενισχυτη με τα ηχεια, βαλε το 500αρι subwoofer...

Να ναι καλα η ΔΕΗ και εμεις να πληρωνουμε.... :violent-smiley-030:

Τελικα παιδια καταφερε ποτε κανεις να κανει αναβαθμιση στον 875? Η αντιπροσωπεια πιπιλαει ακομη τη καραμελα οτι δεν τους εχουν στειλει τα firmware. Ολο αυτο ακουω εδω και μηνες.

Ξερει κανεις κατι σιγουρο?

ε
ε
ε
ε
ε ποσο?
3500 βατ ειναι ο θερμοσυφωνας
επειδη το μπιστολακι γραφει 2500 νομιζεις οτι ειναι

Επαναφέρω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι σοβαρά για αγορά του ενισχυτή. Μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα, που μπορώ να τον παραγγείλω?? ΔΙάβασα από την αρχή το thread, αλλά ρωτάω μήπως υπάρχουν και κάποια άλλα με καλές τιμές που δεν έτυχε να αναφέρονται στο συγκεκριμένο thread.
-bye-

Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Επαναφέρω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι σοβαρά για αγορά του ενισχυτή. Μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα, που μπορώ να τον παραγγείλω?? ΔΙάβασα από την αρχή το thread, αλλά ρωτάω μήπως υπάρχουν και κάποια άλλα με καλές τιμές που δεν έτυχε να αναφέρονται στο συγκεκριμένο thread.
-bye-

Πάνο εγκαταλείφθηκε ο LX-70 ?
Kανέναν DENOΝ δεν κοιτάς ? Ωραίο μηχανάκι ο ΟΝKYO αλλά θα ρισκάρεις παραγγελία από έξω ?

Ο Pioneer LX70 εγκαταλήφθηκε Γιώργο, δυστυχώς, γιατί δεν με κάλυπτε, όσον αφορά τη ζώνη Β, την οποία την είχε μαζί με τα surround back ηχεία.
Ακόμα είμαι σε σκέψεις μεταξύ Yamaha 3800, Denon 3808 (αυτούς τους 2 για αγορά από Ελλάδα) και Onkyo 875(αγορά από εξωτερικό).
Αυτό που με ελκύει πολύ προς τον Onkyo είναι το πολύ καλό κύκλωμα επεξεργασίας εικόνας που φοράει, γιατί θα μου λύσει τα χέρια στο να συνδέσω όλες τις πηγές πάνω σε αυτόν. Αλλά είναι όπως λες και το ρίσκο για μια τέτοια αγορά...τι να πω...το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να αποφασίσω άμεσα, γιατί δεν έχω περιθώρια χρόνου.