Online καταστήματα εντός Ε.Ε. με αποστολή Ελλάδα?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Έχετα να μου προτείνετε κάποιο site του εξωτερικού (εντός Ε.Ε.) για αγορά DENON (1611 ή 1911) ενισχυτή?

Πλησίαζα στην αγορά ενός 1611 από Ελλάδα όταν έπεσε το μάτι μου στο redcoon.de και είδα τον 1911 στην ακριβώς ίδια τιμή...
Προσπαθώντας να δώσω την παραγγελία όμως (με την βοήθεια translator) συνηδειτοποίησα ότι δεν στέλνει Ελλάδα.

Μπορείτε να μου δώσετε εναλλακτικές?

Αν έχει στο amazon.co.uk στελνει σίγουρα Ελλάδα και απο την εμπειρία μου απο αλλες αγορες ειναι πολύ αξιόπιστο και φτηνό και εντός Ε.Ε. (δηλαδή όχι τελωνεία...)

ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ?!?!?!?!?!?!?
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!
evil6.gif

Δεν βλέπω καμιά σπουδαία διαφορά στις τιμές από Ελλάδα δεδομένου πως πρόκειται και για ενισχυτές χαμηλού κόστους, συνήθως υπάρχουν διαφορές σε ακριβά κομμάτια. Αυτά τα 20 και 30 θα είναι το κόστος μεταφοράς.

Δεν βλέπω καμιά σπουδαία διαφορά στις τιμές από Ελλάδα δεδομένου πως πρόκειται και για ενισχυτές χαμηλού κόστους, συνήθως υπάρχουν διαφορές σε ακριβά κομμάτια. Αυτά τα 20 και 30 θα είναι το κόστος μεταφοράς.

Όταν θα μπώ με κάποιον φίλο που γνωριζει Γερμανικά να συμπληρώσω τη παραγγελία, θα δώ πόσο θα κοστίσει τελικά.

Για μικρή διαφορά, και εγώ προτιμώ να το πάρω από εδώ... να έχω και την προσωπική επαφή με τον πωλητή. -bye-