Only Murders in the Building [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά :

• Εξαιρετική

Votes: 7 36.8%
  • Πολύ καλή

Votes: 6 31.6%
  • Καλή

Votes: 5 26.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 5.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    19
Επειδή με εξιταρατε με αυτά που γράψατε και επειδή ούτε καν γνώριζα την σειρά , ξεκίνησα να δω το πρώτο επεισόδιο. Μηδέν ενδιαφέρον,με πήρε ο ύπνος. Άσε που δεν βλέπω καμιά χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Με το ζόρι να τους κάνουν να ταιριάξουν.
Πω πω πως μεγάλωσε ο Steven martin

Επειδή με εξιταρατε με αυτά που γράψατε και επειδή ούτε καν γνώριζα την σειρά , ξεκίνησα να δω το πρώτο επεισόδιο. Μηδέν ενδιαφέρον,με πήρε ο ύπνος. Άσε που δεν βλέπω καμιά χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Με το ζόρι να τους κάνουν να ταιριάξουν.
Ναι μωρέ.. Ένταξη. Μόνο 7-8 υποψηφιότητες είχε στα ΕΜΜΥ. .... χαχαχχ

Κάνε υπομονή, στο τρίτο επεισόδιο εμφανίζεται ο Gandalf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα συμφωνήσω.

Την ξεκίνησα επειδή διάβασα τα καλύτερα εδώ.

Είδα 4, σχεδόν με το ζόρι, για να δω αν θα στρώσει αλλά μπα…

Άχαρο, κρυοκωλο και βαρετό.

Καλούλι είναι αλλά τίποτα το φοβερά ιδιαίτερο. Λίγο πρωτότυπο όχι ως προς το στόρυ αλλά προς το στυλ. Από την πρωταγωνιστική τριάδα, οι δυο σε κρατάνε, κυρίως λόγω των χαρακτήρων, αλλά η Σελένα εκτός του ότι δε λέει και τίποτα υποκριτικά έχει την ατυχία να έχει και τον πιο άδειο χαρακτήρα της σειράς.

Η τρίτη σεζόν, αν και έχει μερικές καλές προσθήκες χαρακτήρων, με κούρασε λίγο και την παράτησα λίγο πριν το τέλος (ή για να είμαι πιο δίκαιος, όταν είδα τα επεισόδια έλειπαν 1-2 μέχρι να τελειώσει, σταμάτησα, και μετά ξέχασα την ύπαρξη της :) )

Last edited:
Καλούλι είναι αλλά τίποτα το φοβερά ιδιαίτερο. Λίγο πρωτότυπο όχι ως προς το στόρυ αλλά προς το στυλ. Από την πρωταγωνιστική τριάδα, οι δυο σε κρατάνε, κυρίως λόγω των χαρακτήρων, αλλά η Σελένα εκτός του ότι δε λέει και τίποτα υποκριτικά έχει την ατυχία να έχει και τον πιο άδειο χαρακτήρα της σειράς.

Η τρίτη σεζόν, αν και έχει μερικές καλές προσθήκες χαρακτήρων, με κούρασε λίγο και την παράτησα λίγο πριν το τέλος (ή για να είμαι πιο δίκαιος, όταν είδα τα επεισόδια έλειπαν 1-2 μέχρι να τελειώσει, σταμάτησα, και μετά ξέχασα την ύπαρξη της :) )
Θα συμφωνήσω για την Σελένα. Αλλά νομίζω δεν το έχει γενικώς.

Θα συμφωνήσω.

Την ξεκίνησα επειδή διάβασα τα καλύτερα εδώ.

Είδα 4, σχεδόν με το ζόρι, για να δω αν θα στρώσει αλλά μπα…

Άχαρο, κρυοκωλο και βαρετό.

Τι να κάνουμε, δε γίνεται να έχουν όλοι το δικό μας (καλό) γούστο😜

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…
Πάντως αν σου αρέσει το New York scene αποκλείεται να μη λατρέψεις τη σειρά.

Άσε που δεν βλέπω καμιά χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Με το ζόρι να τους κάνουν να ταιριάξουν.
Σωστό κι αυτό.

Ο δε Μάρτιν, παίζει τόσο ''παγωμένα'' που δεν ξέρω αν είναι γεράματα ή πλαστικες (όχι βέβαια ότι ήταν έτσι κι αλλιώς κάνας φοβερός ηθοποιός....αλλά εδώ είναι σαν μούμια).

Η σειρά βλέπεται.
Σε αυτό βοηθάει πολύ ότι τα επεισόδια είναι μισάωρα.
Αλλά ναι, δεν είναι κάτι σημαντικό.
Ειμαι στον 1ο κύκλο, έχουν περάσει 10 μέρες και δεν έχω αξιώσει ακόμα αν δω το 9ο επεισόδιο.
Δεν σε τραβάει δηλαδή να δεις το επόμενο.

Ολα σχετικά είναι , έχουν να κάνουν και πως , ποτε το βλέπεις, τη ψυχολογία σου εκείνη τη στιγμή κλπ.
Εγώ λάτρεψα τους 2 πρώτους κύκλους … τον τρίτο το ξεκίνησα τώρα αλλά δεν με τράβηξε τόσο.

Ολα σχετικά είναι , έχουν να κάνουν και πως , ποτε το βλέπεις, τη ψυχολογία σου εκείνη τη στιγμή κλπ.
Εγώ λάτρεψα τους 2 πρώτους κύκλους … τον τρίτο το ξεκίνησα τώρα αλλά δεν με τράβηξε τόσο.
Όταν μιλάμε για σειρά, αυτό δεν παίζει τόσο ρολο γιατί η «στιγμή« μπορεί να είναι διαφορετικές μέρες….

Σωστό κι αυτό.

Ο δε Μάρτιν, παίζει τόσο ''παγωμένα'' που δεν ξέρω αν είναι γεράματα ή πλαστικες (όχι βέβαια ότι ήταν έτσι κι αλλιώς κάνας φοβερός ηθοποιός....αλλά εδώ είναι σαν μούμια).
Τον αδικείς ΙΜΗΟ. Διότι ο χαρακτήρας είναι ακριβώς αυτό, ένας 'has been', που σε φανερή κατάθλιψη έχει παρατήσει τον εαυτό του και ζει μόνο για τις δόξες του παρελθόντος. Γι'αυτό είναι και έντονο το κόντραστ με τον άλλον, που έχει ακόμα το broadway mentality (αν και επίσης αποτυχημένος).

Η σειρά τα σπάει σε ατμόσφαιρα, στυλ, μουσική, θυμίζει λίγο πλοκή Αγκάθα Κρίστι, ο Μάρτιν που ποτέ δε συμπαθούσα γιατί πίστευα ότι παίζει κρυοκ@λα , έτσι ακριβώς παίζει και εδώ αλλά για ένα λόγο, ο short είναι απολαυστικός... Ενώ ο καθε gust star δίνει πάντα κάτι καινούργιο. Άπο εκεί και πέρα ο καθένας έχει θα γούστα του. Για κάποιον το σταρ τρεκ πχ μπορεί να είναι πολύ ανώτερο.... Χαχα .. η τρίτη σεζόν μετά την μέση πάντως είναι καταπληκτική.. και η μουσική από το μιούζικαλ αν τη έχεις σε home cinema στο τελευταίο είναι καθηλωτικη

Τον αδικείς ΙΜΗΟ. Διότι ο χαρακτήρας είναι ακριβώς αυτό, ένας 'has been', που σε φανερή κατάθλιψη έχει παρατήσει τον εαυτό του και ζει μόνο για τις δόξες του παρελθόντος. Γι'αυτό είναι και έντονο το κόντραστ με τον άλλον, που έχει ακόμα το broadway mentality (αν και επίσης αποτυχημένος).

Αυτό ακριβώς. Και οι δυο παίζουν τέλεια τον ρόλο τους. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το αντιληφθεί οποίος έχει δει 2-3 επεισόδια μόνο.

• Like
Reactions: klamia71
είδα τον πρώτο κύκλο, η σειρά πολύ καλή, απολαυστική, από τους τρεις για μένα ο Μάρτιν κοντός δίνει ρέστα στο ρόλο του πάτμαν.

• Like
Reactions: takisot
Αυτό ακριβώς. Και οι δυο παίζουν τέλεια τον ρόλο τους. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το αντιληφθεί οποίος έχει δει 2-3 επεισόδια μόνο.

1,5 ώρα (οσο διαρκουν 3 επεισόδια ή μια ολόκληρη ταινία) είναι υπεραρκετη για να κρίνεις.

Αν εσένα δεν σου φτάνουν, πάσο.

Αλλα επέτρεψε στους άλλους να μπορούν.

@Maestro Δεν συγχέω ποτε τον ρόλο που ερμηνεύει κάποιος με την ερμηνεία αυτή καθαυτή (προσφατο παράδειγμα η Ρεμπέκα στο Silo που ήταν ώρες ώρες αγγούρι και κάποιοι το αποδίδουν στο χαρακτήρα του ρόλου πραγμα με το οποιο διαφωνώ ).

1,5 ώρα (οσο διαρκουν 3 επεισόδια ή μια ολόκληρη ταινία) είναι υπεραρκετη για να κρίνεις.

Αν εσένα δεν σου φτάνουν, πάσο.

Αλλα επέτρεψε στους άλλους να μπορούν.

@Maestro Δεν συγχέω ποτε τον ρόλο που ερμηνεύει κάποιος με την ερμηνεία αυτή καθαυτή (προσφατο παράδειγμα η Ρεμπέκα στο Silo που ήταν ώρες ώρες αγγούρι και κάποιοι το αποδίδουν στο χαρακτήρα του ρόλου πραγμα με το οποιο διαφωνώ ).
Μωρε σου επιτρέπω να κάνεις ότι θες, αυτό έλειπε. απλά, οι χαρακτηρες της συγκεκριμένης σειράς κάνουν develop σε βάθος χρόνου και μάλιστα με διάφορα flash backs που μας δίνουν να καταλάβουμε το background τους, το οποίο προφανώς δεν αποκαλύπτεται στα 3 πρώτα επεισόδια.