L leriban New member 13 October 2013 82 26 February 2025 #41 angelalex said: Είμαι πάρα πολλά εγώ το πήρα κανονικά 50 επειδή έχω συγγενείς στην Αμερική. Αξίζει πάντως εγώ παρότι έχω και το google tv streamer το προτιμώ το onn 4k pro Click to expand... Μάλλον θα πέσει παραγγελία Google TV streamer από Amazon Ιταλίας...
angelalex said: Είμαι πάρα πολλά εγώ το πήρα κανονικά 50 επειδή έχω συγγενείς στην Αμερική. Αξίζει πάντως εγώ παρότι έχω και το google tv streamer το προτιμώ το onn 4k pro Click to expand... Μάλλον θα πέσει παραγγελία Google TV streamer από Amazon Ιταλίας...
angelalex AVClub Addicted Member 24 December 2018 1,914 Αθήνα 26 February 2025 #42 leriban said: Μάλλον θα πέσει παραγγελία Google TV streamer από Amazon Ιταλίας... Click to expand... Την ΕΟΝ δεν την παίζει να ξέρεις το google tv streamer σε περίπτωση που έχεις συνδρομή
leriban said: Μάλλον θα πέσει παραγγελία Google TV streamer από Amazon Ιταλίας... Click to expand... Την ΕΟΝ δεν την παίζει να ξέρεις το google tv streamer σε περίπτωση που έχεις συνδρομή
T Totti10 Senior Member 26 February 2015 383 26 February 2025 #43 angelalex said: Την ΕΟΝ δεν την παίζει να ξέρεις το google tv streamer σε περίπτωση που έχεις συνδρομή Click to expand... Πλεον παιζει κανονικα το ΕΟΝ,κανενα προβλημα
angelalex said: Την ΕΟΝ δεν την παίζει να ξέρεις το google tv streamer σε περίπτωση που έχεις συνδρομή Click to expand... Πλεον παιζει κανονικα το ΕΟΝ,κανενα προβλημα
angelalex AVClub Addicted Member 24 December 2018 1,914 Αθήνα 26 February 2025 #44 Totti10 said: Πλεον παιζει κανονικα το ΕΟΝ,κανενα προβλημα Click to expand... Δεν το γνώριζα ευχαριστώ πάρα πολύ! Reactions: Totti10
Totti10 said: Πλεον παιζει κανονικα το ΕΟΝ,κανενα προβλημα Click to expand... Δεν το γνώριζα ευχαριστώ πάρα πολύ!
T Totti10 Senior Member 26 February 2015 383 26 February 2025 #45 angelalex said: Δεν το γνώριζα ευχαριστώ πάρα πολύ! Click to expand... Τιποτα φιλαρακι Reactions: angelalex