ΟΠΑΠ TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΠΑΠ TV

Σε όλους αυτο βγάζει , ΔΕΝ είναι δορυφορικό αυτο το κανάλι αλλα δυκτιακό , πρέπει να ελενξεις το cisco κα το καινούργιο σου router ....
ναι φίλε μου οι 26αρες οθόνες είναι όντως διακικτυακές και παίζουν απο το cisco...εγώ λέω για τις 32αρες με δέκτη της intralot που είναι συντονισμένοι στον hotbid...για να παίζουν το κανάλι...εκει signal is weak και 37% μόνο στην ένταση του σήματος...απο ποιότητα 0%....προχθές απο περι'εργια εβαλα και το πεδιόμετρο στον hotbird και ειδα ότι κλειδώνει με 88%.....Αθήνα έμαθα ότι παίζει και ότι τα περισότερα προβλήματα είναι επαρχία....Τι να πώ...

Το ξέρω οτι αναφέρεσαι στις 32άρες , και στις 2 σου βγάζει το ίδιο μήνυμα ;;;;;

Re: Απάντηση: ΟΠΑΠ TV

Εμενα, αν και εχω καλο σημα 60% με edision mini 2in1, γιατι μου κανει κολληματα?

Δεν παρουσιάζει πάντως κανένα πρόβλημα σε μένα .

Το ξέρω οτι αναφέρεσαι στις 32άρες , και στις 2 σου βγάζει το ίδιο μήνυμα ;;;;;

ναι...απο ενα LNB κατεβαζω το καλώδιο για τον hotbird...ο Ενας ο δεκτης παιρνει στο ιn και δινει στο out το σημα στον άλλο...Απο κει και περα το χάος...τι reset τι το ενα τι το άλλο...Τζίφος...5 φορές πήρα στο βλαβοληπτικό και ακόμα ερχονται....:fahne90:

μόλις συνδέθηκα και στο δικό μου πρακτορείο...Να ρωτήσω ε'αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εχουμε ημερήσιο η εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μεταδώσεων του ΟΠΑΠ TV ....?

το κανάλι αυτό είναι ανοιχτό? σήμερα έχει το τουρνουά μπάσκετ που συμμετέχει ολυμπιακός-παναθηναικός,γι'αυτό ρωτάω...

Σάββατο 1/10/2011

18.30 Anadolu Efes vs Παναθηναϊκός
21.00 Fenerbahce Ulker vs Ολυμπιακός

CNN Turk

Turksat 42 E

Βρέθηκα σε πρακτορείο όπου είχε εικόνα και απο το novasports4. Η εικόνα της ΟΠΑΠ ΤV, ήταν ασύγκριτα πιο καθαρή.

Αυτό το κανάλι είναι μόνο για τα πρακτορεία? γιατί εγώ μου δείχνει με κλειδιά ότι ανοίγει αλλά μόνο ήχο έχω...

Και να ρωτήσω κάτι τους φίλους προπατζήδες. Πληρώνετε κάτι γι' αυτό το κανάλι όπως την nova;

Και να ρωτήσω κάτι τους φίλους προπατζήδες. Πληρώνετε κάτι γι' αυτό το κανάλι όπως την nova;

όχι,το κανάλι ειναι του ΟΠΑΠ και γι αυτι παιζει μόνο μεσα στα πρακτορεία

Απάντηση: Re: ΟΠΑΠ TV

Το Sport TV δεν τα μεταδίδει αυτά;

Δεν πιανω Sport TV για να σου πω με σιγουρια, αλλα νομιζω πως εχει παρει και αυτο καποια απο αυτα τα πτωταθληματα, απ' ο,τι ακουω.
Στο ΟΠΑΠ tv ομως εχω δει αγωνες απο Ρωσια, Ελβετια, Δανια, (αν θυμαμαι καλα Σουηδια) και Βελγιο.

Άσχετο με την ΟΠΑΠ TV άλλα η ομοασπονδία μας σε συνεργασία με ΟΤΕ TV και NOVA μας δίνει και τα 2 πακετα για χρήση μονο στα πρακτορεία με 45 ευρώ το μηνα και για τα 2 πακετα.Βεβαια...μόνο τα αθλητικά κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: ΟΠΑΠ TV

Εγώ μια φορά που το έβαλα έδειχνε Ολλανδικό πρωτάθλημα και εκείνη την ώρα το έδειχνε και το sportv.

Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων;
Σήμερα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε:
13.30 ΦΙΤΕΣΕ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
15.30 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ
17.30 ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΓΙΑΞ
19.30 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ-ΣΠΑΡΤΑΚ
Το αστείο είναι ότι οι μεταδόσεις δεν αναφέρονται ούτε στο κουπόνι του στοιχήματος.