Anyway,το θέμα είναι οτι χειρότερα λάστιχα απο τα run flat ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά και για κανένα λόγο.
Θεωρώ οτι θα πρέπει να "βαράει" άσχημα η μπέμπα(έτσι ο λαχαναγορίτης ράμπο) σου όμως δεν νομίζω να έχεις επιλογές δεδομένου οτι δεν έχεις ρεζέρβα.
Τώρα για το κιτ επιδιόρθωσης που αναφέρεις, θα σου πω οτι το έχω απο το 2003, δεν χρειάστηκε(ΕΥΤΥΧΩΣ) να το χρησιμοποιήσω ποτέ μιας και δεν έπαθα λάστιχο απο τότε που έβαλα νορμάλ ελαστικά!
Παλιότερα με τα run flat, μου έτυχε 2 φορές να πάθω λάστιχο κι εκεί απόδειξαν την υπεροχή τους!
Στο θέμα μας, το κιτ επιδιόρθωσης κάνει δουλειά μόνο σε τρύπημα και όχι -όπως είναι φυσικό- σε σκίσιμο του ελαστικού!
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, όμως απο αυτά που έχω διαβάσει-ακούσει λένε οτι την κάνει την δουλίτσα του!
Το κακό είναι οτι ΑΝ περάσεις σε νορμάλ ελαστικά θα πρέπει να ζεις με τον φόβο μην τυχόν και δεν μπορέσεις να επισκευάσεις την ζημιά του ελαστικού με το κιτ επιδιόρθωσης!
Κι εκεί θα έχεις πρόβλημα.......
Τα run flat μπορεί να είναι σίγουρο οτι δεν θα σε αφήσουν ποτέ στην μέση του δρόμου, είναι όμως πολύ πιο σκληρά, ΔΕΝ έχουν σε καμία περίπτωση τόσο καλή πρόσφυση και φυσικά σου ριμάζουν και την μέση αλλά και το αυτοκίνητο το οποίο σε λίγο χρόνο γίνεται κουδουνίστρα απο τα πολλά "ξερά" χτυπήματα της ανάρτησης.\
Διάλεξε τι λάστιχα θα βάλεις, κι εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.