Και το Ου Φονευσεις που μου αρεσει το πήγε αποψε στις 12. (μια χαρα ηταν στις 11), αντε να ξυπνησεις πρωι. Οι ειδησεις ειναι κάπως άοσμες αν εξαιρεσεις το ΗD και το μεγάλο στουντιο που φανταζει όμως άδειο. Δεν τοποθετείται υπέρ κάποιου πολιτικά αλλα εχει μια γευση συντηρητική και πατριωτική με την γενικότερη έννοια, φοβάται τις διαφοροποιησεις από τα άλλα δελτία. Εχει εκτεθει και με το fake news της πρωτης μερας για το δηθεν στρατοδικειο των δυο αξιωματικών. Η Σταη 3η μερα εκτός (διπλωματική ασθένεια?), ο Ευαγγελάτος (δυστυχώς για εκείνη) εκανε καλύτερα νουμερα. Και να σκεφτει κανείς ότι τα νουμερα τα τωρινα ειναι χωρις την παρουσία του Mega που έπαιρνε πίτα.
Η κοπελιά που ειναι τώρα στο δελτίο γραφει καλύτερα και πιο καθαρά στο φακό χωρίς τα φίλτρα και τα φωτοστέφανα που έπεφταν στη Σταη. Από το δημοσιογραφικό προσωπικό που εχει, μου αρεσει ο νεαρός ο Τσεκουρας που ειχαν στο δελτιο του Σαββατου, μου κανει σαν τον Σροιτερ, θα μπορουσαν να τον δοκιμάσουν σε πιο κεντρικό ρόλο.
Οι ταινίες του πραγματικά ειναι οι καλυτερες από ολα τα κανάλια τωρα και πιο φρέσκιες και πιο δυνατές. Και σε καλό HD. Τα σηριαλ εκτός Ου φονευσεις, αγευστα, αλλα και μαζεμενα πεσανε ρε παιδι μου, ο τηλεθεατης δεν μπορει ευκολα να τα παρακολουθησει ολα μαζί. Θα ημουν υπέρ μιας σταδιακής ενσωματωσης νεων εκπομπών. Η εκπομπή μαγειρικης στις 8 ακυρη τελειως σε prime time ωρα.
Και το Ου Φονευσεις που μου αρεσει το πήγε αποψε στις 12. (μια χαρα ηταν στις 11), αντε να ξυπνησεις πρωι. Οι ειδησεις ειναι κάπως άοσμες αν εξαιρεσεις το ΗD και το μεγάλο στουντιο που φανταζει όμως άδειο. Δεν τοποθετείται υπέρ κάποιου πολιτικά αλλα εχει μια γευση συντηρητική και πατριωτική με την γενικότερη έννοια, φοβάται τις διαφοροποιησεις από τα άλλα δελτία. Εχει εκτεθει και με το fake news της πρωτης μερας για το δηθεν στρατοδικειο των δυο αξιωματικών. Η Σταη 3η μερα εκτός (διπλωματική ασθένεια?), ο Ευαγγελάτος (δυστυχώς για εκείνη) εκανε καλύτερα νουμερα. Και να σκεφτει κανείς ότι τα νουμερα τα τωρινα ειναι χωρις την παρουσία του Mega που έπαιρνε πίτα.
Η κοπελιά που ειναι τώρα στο δελτίο γραφει καλύτερα και πιο καθαρά στο φακό χωρίς τα φίλτρα και τα φωτοστέφανα που έπεφταν στη Σταη. Από το δημοσιογραφικό προσωπικό που εχει, μου αρεσει ο νεαρός ο Τσεκουρας που ειχαν στο δελτιο του Σαββατου, μου κανει σαν τον Σροιτερ, θα μπορουσαν να τον δοκιμάσουν σε πιο κεντρικό ρόλο.
Οι ταινίες του πραγματικά ειναι οι καλυτερες από ολα τα κανάλια τωρα και πιο φρέσκιες και πιο δυνατές. Και σε καλό HD. Τα σηριαλ εκτός Ου φονευσεις, αγευστα, αλλα και μαζεμενα πεσανε ρε παιδι μου, ο τηλεθεατης δεν μπορει ευκολα να τα παρακολουθησει ολα μαζί. Θα ημουν υπέρ μιας σταδιακής ενσωματωσης νεων εκπομπών. Η εκπομπή μαγειρικης στις 8 ακυρη τελειως σε prime time ωρα.
Nουμερα δεν θα δουν ευκολα . Μεχρι να πεισθει να μετακομισει στα βασικα καναλια στο χειριστηριο ο Ελληνας οταν βλεπει Βουρθιωτη θα περασει πολυς καιρος.
Θελει υπομονη το πραγμα και αρκετα λεφτα στον καιαδα....
Θα συμφωνήσω.
Ο Αlpha έκανε μια δεκαετία να ξεφύγει από χαμηλότατα ποσοστά τηλεθέασης στις ελληνικές σειρές.
Τη προηγούμενη δεκαετία έβγαζε σειρές διαμάντια όπως τα ματωμένα χώματα, το 10 κλπ και έκαναν άθλια νούμερα γιατί ο κόσμος ήταν συνηθισμένος να βλέπει σειρές μόνο στο Mega και τον Ant1 ακόμη και σειρές που ήταν χάλια.
Ο Σκαι κάνει καλά νούμερα ακόμη και σε αντικειμενικά χάλια ριάλιτι λόγω της φόρας του σαρβαιβορ, ο κόσμος έχει συνηθίσει να πατάει το κουμπί.
O Ant1 μετά από κάποια χρόνια πολύ κακών σήριαλ έχασε το "γκελ" που είχε στις σειρές και φέτος που δεν έχει άσχημες σειρές δεν κάνουν υψηλά νούμερα.
Το Mega έκανε μέχρι τώρα νούμερα λόγω της συνήθειας του τηλεθεατή να πατάει το κουμπί, τις σειρές τις έχει δει 100 φορές.
Για αυτό και δεν έπιασε το αντίστοιχο εγχείρημα του Ant1 στο Μακέδονια με τις παλιές σειρές. ο κόσμος δεν πατάει το κουμπί του Μακεδονία.
Η συνήθεια του τηλεθεατή είναι πολύ μεγάλο πράγμα, είναι δύσκολο να τη κερδίσεις αλλά και δύσκολο να τη χάσεις.
Τα κανάλια για αυτό είναι ακριβό σπορ, θέλει χρήμα και θα έχεις χασούρες για πολύ καιρό. Θέλει υπομονή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.