Open

Πώς και παίζει η σειρά " Αν Υπήρχες θα σε Χώριζα ", στο Open... :unsure:
Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο Mega και το Open για 5 σειρές.
Syndication.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Απορω με ποιο κριτηριο επελεξαν τις συγκεκρειμενες σειρες.Ολες ειναι κατω του μετριου,και δεν θεωρουνταν καν επιτυχημενες στην πρωτη τους προβολη

Χαιρετε!
Οταν παταω το κοκκινο κουμπι στο τηλεχειριστηριο, στο OPEN και διαλεγω αθλητικα, League 1,
παιζει κανονικα η εικονα αλλα ο ηχος ειναι απο οτι παιζει το καναλι εκεινη την ωρα.
TCL τηλεοραση εχω. (Περυσι επαιζε κανονικα το γαλλικο πρωταθλημα, με περιγραφη δλδ)
Τα αλλα καναλια, πχ ertflix, παιζουν κανονικα ο ηχος τους.
Γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω!

Χαιρετε!
Οταν παταω το κοκκινο κουμπι στο τηλεχειριστηριο, στο OPEN και διαλεγω αθλητικα, League 1,
παιζει κανονικα η εικονα αλλα ο ηχος ειναι απο οτι παιζει το καναλι εκεινη την ωρα.
TCL τηλεοραση εχω. (Περυσι επαιζε κανονικα το γαλλικο πρωταθλημα, με περιγραφη δλδ)
Τα αλλα καναλια, πχ ertflix, παιζουν κανονικα ο ηχος τους.
Γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?
Ευχαριστω!
Πονεμένη ιστορία με αυτό το HbbTV. Είχα ασχοληθεί παλαιότερα. Αυτό που θυμάμαι μία είναι η εταιρεία που ασχολείται με το HbbTV όλων των καναλιών. Απλώς αλλάζει λίγο το μενού και είναι προσαρμοσμένο διαφορετικά. Καμία σχεδόν τηλεόραση δεν αναβαθμίζει το σύστημα αυτό μετά την αγορά της. Οπότε όταν τα κανάλια αναβαθμίζουν την εφαρμογή και προσθέτουν ευκολίες οι τηλεοράσεις οι παλαιότερες έχουν θέματα. Βγάλε λίγο την τηλεόραση από την πρίζα. Δες λίγο πιο firmware φοράει η τηλεόραση. Αυτό εμφανίζεται πατώντας ένα από τα χρωματιστά κουμπιά.
Παλαιότερα είχα προσπαθήσει να επικοινωνήσω με το Open αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. με τη ΕΡΤ και το ΕΡΤΦΛΙΞ έβγαλα άκρη

Δοκίμασα τώρα σε μια Sharp τελευταία που έχω πάρει και λειτουργεί κανονικά. Αντιθέτως σε μια Panasonic (top model όταν βγήκε) ειδικά του Open δεν έπαιξε ποτέ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ