OpenPLi images και νέα

Σε αυτό το μενού (φώτο)...βάλε επιλογή γλώσσας EPG1 & επιλογή γλώσσας EPG2 Ελληνικά.
Κάθε φορά που θα κάνεις επανεκκίνηση E2 το EPG θα το βλέπεις πάντα στα Ελληνικά. (Στα Ελληνικά κανάλια)
Ισχύει για όλα τα Images
Είχα παρατήρηση παλιά αυτό το πρόβλημα με το EPG στα ελληνικά κανάλια....αφού πάντα έβαζα επιλογή γλώσσας EPG2 Αγγλικά.

Ωραίος! To epg ήταν και βλέπω και με το ένα στα ελληνικά δουλεύει, αλλά όταν το δεύτερο στο έχω στο ''Κανένα''.

Rascalicon# στα ελληνικά το έχω το μενού.

Re: Απάντηση: OpenPLi images και νέα

Με ποια μορφή πρέπει να καταχωρήσω τη δ/νση ενός ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού στο favorites.radio?
Αν χρησιμοποιεις το DreamboxEDITμπορεις ευκολα να το κανεις.Επιλεγεις το μπουκετο π.χ favorites.radio,κανεις δεξι κλικ στο παρθυρο του μπουκετου και επιλεγεις IPTV and other streaming services,στη συνεχεια Add,στο παραθυρο που ανοιγει βαζεις την διευθυνση και το ονομα,τσεκαρεις τις επιλογες ΝonTs και Data και πατας Save.Clipboard01.jpgView attachment 123960

Attachments

• Clipboard03.jpg
    Clipboard03.jpg
    205.1 KB · Views: 363
Last edited:
Για να μη ξαναπερνάω πάλι απο την αρχή το image,
όταν δε φαίνεται στα πρόσθετα(addons) ένα plug πως μπορώ να το τρέξω ή να το κάνω να εμφανιστεί κάπου στο μενού?

γιατι σε εναν edision osmini,ενω του περναω το καινουργιο Openpli με το που ανοιγει εχει κρατημενο το λογοτυπο του openatv?
το ιδιο εκανε και με την εκδοση 6,αλλα και με την καινουργια 6.1 του pli.
η αναβαθμιση γινεται με UsbFlash και μπουταρισμα με τα απο κλεισιμο/ανοιγμα του κεντρικου διακοπτη.

Να ξαραχνιασω λίγο το νήμα -μαζί με τον δέκτη μου...
Στο openpli μπορούμε να ορίσουμε με κάποιον τρόπο να φιλτράρει ο δέκτης τα ονόματα ή και τα ίδια τα κανάλια και να εμφανίζονται στη λίστα μόνο τα FTA?