'Οποιος ενδιαφέρεται Hiface USB -> I2S 24bit/192Khz!

Πραγματικά ακούγεται για ευκαιρία. 50 euro για ένα bit perfect 24/192 transport με driver.

Λογικά είναι σε μορφή πλακέτας, με είσοδο usb για να μπει απευθείας μέσα στο DAC (για όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση του I2s σήματος)
Τέλος υπάρχουν 4 μοντέλα ανάλογογα με την τροφοδοσία τους σε ρεύμα!

Σε τι βύσμα θα καταλήγει; Εχω to Northstar που έχει Ι2S είσοδο για τα 24/192.Μου κάνει;

Θα χρειαστείς εξτρά περιτύλιγμα!, για τις τροφοδοσίες σου και ότι βύσμα θέλεις εκτός και άν το βάλεις μέσα στο dac σου!

Αν και ήδη δήλωσα συμμετοχή να πάρω και εγώ ένα για πειραματισμό, θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει ενδιαφέρον στην ανάπτυξη οδηγών για linux, ένα πρόβλημα που τα περισσότερα usb dac της αγοράς άνω των 48Κ έχουν...

Re: Απάντηση: 'Οποιος ενδιαφέρεται Hiface USB -> I2S 24bit/192Khz!

Αν και ήδη δήλωσα συμμετοχή να πάρω και εγώ ένα για πειραματισμό, θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει ενδιαφέρον στην ανάπτυξη οδηγών για linux, ένα πρόβλημα που τα περισσότερα usb dac της αγοράς άνω των 48Κ έχουν...

Αχχχχ φιλε Αρη μην ξυνεις πληγες... (καταραμενη Μ$ )

Απο τους μονους που θα μπορουσε να γινει κατι θα ηταν απο την κοινοτητα... αλλα στα περισσοτερα αυτα τζιτζιφρικια ο κωδικας ειναι κλειστος...

Μπορώ να έχω μια υπερσύνδεση για να διαβάσω τι είναι το I2S και ποιες οι διαφορές του με το spdif?

ευχαριστώ,

Μάνος

Hiface USB -> I2S

Αν κάποιον τον ενδιαφέρει από USB -> I2S & 24bit/192Khz. 'Οτι πρέπει για τα βουβαλάκια και άλλα dac που δέχονται I2S σήμα!

Υπάρχει groupbuy (ο μόνος τρόπος μέχρι στιγμής και στα 50 )
εδω:

http://www.diyaudio.com/forums/group-buys/166354-hiface-usb-i2s-24bit-192khz.html

δεν κατάλαβα ακριβώς...
χρειάζεται ΚΑΙ το hiface usb?
ή το υποκαθιστά?
επίσης είδα υπάρχουν 3-4 εκδόσεις τους ως προς την τροφοδοσία.
Γιατί πχ λέει 3.3+1.8?

Μιλάμε για μια συσκευή που κάνει την επικοινωνία pc-dac chip. Δεν περιλαμβάνεται το DAC. Η συσκευή έχει USB είσοδο για υπολογιστή και i2s έξοδο για να συνδεθεί με ένα DAC. Η συσκευή που προτείνεται στο power buy είναι η έκδοση 4 με ανεξάρτητες τροφοδοσίες στα 3,3Volt και στα 1,8Volt (που δεν περιλαμβάνονται)

supersonic, αγόρασε πρώτα και ρώτα μετά ;-)
Στα λεφτά του ούτε και εγώ δε ξέρω κάτι αντίστοιχο.
Μπορεί να έχω βολευτεί με την pci-juli@ και i2s αλλά το σκέπτομαι και εγώ, καθώς θα μπορώ να βάλω μακρύ usb καλώδιο μέχρι το βουβάλι, και μετά εκεί μέσα πολύ κοντό καλώδιο για το i2s.

Re: Απάντηση: 'Οποιος ενδιαφέρεται Hiface USB -> I2S 24bit/192Khz!

Αυτό πως σου φαίνεται;
Ή προτιμάς κάτι στα ελληνικά;

Μια χαρά ήταν, ευχαριστώ πολύ!

Για κατόχους Buffalo (νην και μελλοντικούς) που παίζουν από H/Y φαντάζει από τις καλλίτερες λύσεις, δε μένει παρά να το ακούσουμε κιόλας

supersonic, αγόρασε πρώτα και ρώτα μετά ;-)
Στα λεφτά του ούτε και εγώ δε ξέρω κάτι αντίστοιχο.
Μπορεί να έχω βολευτεί με την pci-juli@ και i2s αλλά το σκέπτομαι και εγώ, καθώς θα μπορώ να βάλω μακρύ usb καλώδιο μέχρι το βουβάλι, και μετά εκεί μέσα πολύ κοντό καλώδιο για το i2s.

κάτσε ρε μάστορα, τι αγόρασε?
τί είναι τα 50άρια?
πως θα αγοράσουμε αν δεν ξερουμε ποιά έκδοση θα αγοράσουμε?

κάτσε ρε μάστορα, τι αγόρασε?
τί είναι τα 50άρια?
πως θα αγοράσουμε αν δεν ξερουμε ποιά έκδοση θα αγοράσουμε?

Δεν έχει αποφασιστεί η έκδοση (όποια έκδοση και να είναι η διαφορά είναι στην τροφοδοσία η οποία εύκολα παρακάμπτεται! το σημαντικό μυστικό βρίσκεται στην γαλβανική απομόνωση του usb... ) αλλά σε spdif κοστίζει 100 και νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψεις το PC σε πραγματικό transport!
Tα 50 είναι πραγματική ευκαιρία, και η επιλογή USB >>> I2s 24bit/192Khz είναι η μοναδική στον κόσμο (θεωρητικά είναι πολύ καλύτερη της spdif)!!!!
Τέλος τα εξωτερικά τροφοδοτικά όπως και εσύ κατάλαβες θα είναι ευεργητικά...

Τέλος στο λαπτοπ σου με τον Amd μάλλον δεν θα σου δουλέψει, προς το παρόν αλλά ήδη έχω ενημερώσει την M2tech και ετοιμάζουν νέο driver!

Τέλος έχω εδώ και ένα μήνα την hiface spdif και ομολογώ η απόδοση της είναι πάρα πολύ καλή, ενώ με υλικό 24bit/192Khz είναι απίστευτη.....
(έχει συγκριθεί με την auzentech explosion στα 24bit/96Khz και της μητρικής στα 24bit/192Khz, ανεξαρτήτου ανάλυσης πάντως το Hiface είναι καλύτερο!)

Last edited:
ενημέρωνέ μας πάντως πως πάει και το βλέπουμε...
Σου έχω εμπιστοσύνη

Η τρίτη μέρα και ήδη έχουν φτάσει τα 84 κομμάτια με ελάχιστο όριο τα 100!!!

Πάντως για σωστή γαλβανική απομόνωση του USB χωρίς απώλειες στην ανάλυση είναι λιγο νωρίς ακόμη, τώρα ξεκίνησαν οι μεγάλες εταιρείες και παρουσιάζουν τα πρώτα τους τσιπάκια...

Σε τι βύσμα θα καταλήγει; Εχω to Northstar που έχει Ι2S είσοδο για τα 24/192.Μου κάνει;

φιλε μου πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση,ψαξε το γιατι το northstar (που το εχω κι εγω) ειναι περιεργο στην θυρα i2s,εγω παντως ΔΕΝ καταφερα να το κανω να δουλεψει...μου εσπασε τα νευρα... (εχω ενα terradac -terralink usb-spdif-i2s )... για οσους δεν το γνωριζουν ειναι αυτο

http://cgi.ebay.com/USB-Spdif-Tosli...efaultDomain_0&hash=item439ef39afb#ht_4371wt_

....και φυσικα αν καποιος γνωριζει κατι...ειμαι σε αναμονη!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: 'Οποιος ενδιαφέρεται Hiface USB -> I2S 24bit/192Khz!

Η τρίτη μέρα και ήδη έχουν φτάσει τα 84 κομμάτια με ελάχιστο όριο τα 100!!!

Πάντως για σωστή γαλβανική απομόνωση του USB χωρίς απώλειες στην ανάλυση είναι λιγο νωρίς ακόμη, τώρα ξεκίνησαν οι μεγάλες εταιρείες και παρουσιάζουν τα πρώτα τους τσιπάκια...

Και γιατί να μην απομονωθεί η Ι2S γαλβανικά με τετρακάναλο ADUMxxx ;
Σαν ιδέα με ψήνει αρκετά μπορώ να πω...

Τελικά το όλο πρότζεκτ ναυάγησε και προσπαθούν εκ νέου να επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο σε άλλο chip/supplier. Για περισσότερες πληροφορίες στο site του diyaudio