Οποιος θέλει να ρωτήσει κατι

Lazaros32

New member
26 April 2007
8
Opios exei na rotisei kati pano sta doriforika elpizo kai thelo na voithiso oso ginete mias kai eimai maniac kai asxoloume polla xronia

Απάντηση: Opios thelei na rotisei kati

Εχω μια ερώτηση , αλλά περισσότερο πάει για μαγαζί η ερώτηση ...

Θέλω να βάλω πιάτο 1,8 με μοτερ και ποζισιονερ , πόσο θα μου κοστίσει άραγε;

Re: Opios thelei na rotisei kati

Λαζαρε καλως όρισες φιλε μου κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!!

Ontos i erotisi einai gia magazi kai den tha mporeso na se voithiso apla otan pareis times pes mou mipos mporoume na vroume kati kalitero. Fisika kalo tha itan na sou lene oloi akrivos ti ilika tha valoun oste na ta sigkrinoume kai na vgaloume simperasma

@Larry : euxaristo

Γειά σας και από μένα. Νέος στο forum και επειδή έχω ένα digimax combo δέκτη και είδα ότι δέχεται το card sharing θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρεις τι εξάρτημα χρειάζεται έτσι ώστε να μοιράζω το σήμα ασύρματα σε έναν άλλο δέκτη στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Επίσης είδα ότι εάν πατήσεις 9339 στο τηλεκοντρόλ σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού που έχει διάφορα keys. Που μπορώ να βρω τέτοια κλειδιά και να ταιριάζουν με αυτά του δέκτη.
Ευχαριστώ και ελπίζω να είμαι στα πλαίσια των κανόνων του forum.

Απάντηση: Re: Opios thelei na rotisei kati

Γειά σας και από μένα.
Καλώς ήρθες!

Νέος στο forum και επειδή έχω ένα digimax combo δέκτη και είδα ότι δέχεται το card sharing θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρεις τι εξάρτημα χρειάζεται έτσι ώστε να μοιράζω το σήμα ασύρματα σε έναν άλλο δέκτη στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Πως είδες ότι δέχεται το card sharing?
- Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ασύρματο σύστημα card splitter με κόστος περι τα 130 .
Επίσης είδα ότι εάν πατήσεις 9339 στο τηλεκοντρόλ σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού που έχει διάφορα keys. Που μπορώ να βρω τέτοια κλειδιά και να ταιριάζουν με αυτά του δέκτη.
Αυτός που σου είπε τον κωδικό δεν σου είπε και τον κλειδαρά?
Ευχαριστώ και ελπίζω να είμαι στα πλαίσια των κανόνων του forum.
Στα όρια είσαι. Γενικά απαγορεύονται οι συζητήσεις περί card sharing, κλειδιών και κλειδαράδων. Εξαιρείται το μοίρασμα μέσω card splitter εντός οικίας.

Απάντηση: Opios thelei na rotisei kati

Να ρωτήσω κάτι εγώ... Θέλω να συνδέσω μια δορυφορική κάρτα με έναν ντρήμπόξ500. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

tiposdim η μόνη σύνδεση που με έρχεται στο μυαλό(μεταξύ dreambox και δορυφορικής κάρτας) είναι από την έξοδο κεραίας του dreambox στην είσοδο της κάρτας για να παίρνει σήμα.Προσοχή δεν πρέπει να λειτουργούν και τα δύο μαζί.Ενα-ένα.

μια ερώτηση κι από μένα

προβάλλεται FTA το Eurosport από κάποιο δορυφόρο; Το πιάνω στον hotbird αλλά περιέργως ΜΟΝΟ φωνή οπότε δεν έχει νόημα

ευχαριστώ

@tiposdim Γίνετε σύνδεση μέσο δικτύου οπότε είναι δύσκολο να σου πω τι και πως γιατί θα χρειαστούμε ολόκληρες σελίδες οποτε θα πρότεινα να πας σε ένα δορυφορικό forum.

Απάντηση: Re: Opios thelei na rotisei kati

Astra
12226.50 H 27500 3/4

Eντάξει αυτό το συντόνισα, thanks.

Τι "παίζεται" όμως με το ελληνικό Eurosport & Eurosport 2;
Κάποτε τα ανοίγαμε αυτά, μετά όμως τα χάσαμε.
Το περίεργο όμως είναι ότι η αδερφή μου με το cam που έχει (EuroCam νομίζω λέγεται...) συμβατό με irdeto, nagra, viaccess κλπ. ανοίγει κανονικότατα τα Eurosport με ελληνικό ήχο, χωρίς να έχει περάσει ποτέ κλειδιά στο cam (ούτε καν ξέρει πώς γίνεται αυτή η διαδικασία)

Υπάρχει κανείς άλλος που να ανοίγει τα ελληνικά (και το Κυπριακό) Eurosport;
Και αν ναι, με τι τρόπο;

κατ αρχην ειναι FTA τωρα τελευταια
ριξτε μια ματια στα FTA καναλια σε αλλη κατηγορια

Ερώτηση:Έχω έναν Humax 5400 και λέω να τον εγκαταστήσω στο σπίτι.Σε ποιόν δορυφόρο να τον συντονίσω,μιλάω πάντα για ελεύθερα κανάλια.Ποιός αξίζει καλύτερα;Και επειδή κατοικώ στην επαρχία θα με ενδιέφερε και το ραδιόφωνο.Ποιός δορυφόρος έχει σε ελεύθερα τα καλύτερα προγράμματα;Και αν είναι εφικτό να βάλω 2 πιάτα και να έχω Astra,Hotbird και Hellas Sat.Αυτό το ρωτώ γιατί μετά από μία έρευνα στην τοπική αγορά μου πρότεινε ένας τεχνικός την παραπάνω λύση.Δηλαδή 2 πιάτα για 3 δορυφόρους.Αυτά τα λίγα για αρχή και ελπίζω σε κάποια βοήθεια.Ευχαριστω πολύ!