alexst Senior Member 18 June 2006 394 Αθήνα 18 March 2007 #1 Μηπως ξερετε που μπορω να βρω "πειραγμενο" firmware (φανταζομαι ετσι γινεται), ωστε να μπορω να βλεπω τους ελλ. υποτιτλους σε DivX ταινιες;
Μηπως ξερετε που μπορω να βρω "πειραγμενο" firmware (φανταζομαι ετσι γινεται), ωστε να μπορω να βλεπω τους ελλ. υποτιτλους σε DivX ταινιες;
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ Supreme Member 17 June 2006 3,032 19 March 2007 #2 Και που το βρήκες τι έκανες? Back to the future?
antonios AVClub Addicted Member 14 July 2006 1,366 19 March 2007 #3 τι να σου πω ρε φίλε. Είχα κατεβάσει ένα από το αμερικάνικο site της oppo και έπαιζαν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι.
τι να σου πω ρε φίλε. Είχα κατεβάσει ένα από το αμερικάνικο site της oppo και έπαιζαν κανονικά οι ελληνικοί υπότιτλοι.
alexst Senior Member 18 June 2006 394 Αθήνα 20 March 2007 #5 Re: Απάντηση: OPPO 971 και DivX+ελλ. υποτιτλοι ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said: Και που το βρήκες τι έκανες? Back to the future? Click to expand... Ολα τριγυρω αλλαζουνε, κι ολα τα ιδια μενουν... Δεν μας φτανουν ολα τ' αλλα, εχουμε και τον κ. Μανωλη να μας τη λεει...!!!! Ενταξει λοιπον! Καναμε ενα λαθος (ξανα)!!!! Που θα μου παει ομως... δεν θα ξαναμπει το latest official...? Θα ξαναμπει... Ευτυχως που ενας φιλος, μου εγγυαται οτι δεν επηρρεαζεται η ρυθμιση στο προβολικο, αλλιως...
Re: Απάντηση: OPPO 971 και DivX+ελλ. υποτιτλοι ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said: Και που το βρήκες τι έκανες? Back to the future? Click to expand... Ολα τριγυρω αλλαζουνε, κι ολα τα ιδια μενουν... Δεν μας φτανουν ολα τ' αλλα, εχουμε και τον κ. Μανωλη να μας τη λεει...!!!! Ενταξει λοιπον! Καναμε ενα λαθος (ξανα)!!!! Που θα μου παει ομως... δεν θα ξαναμπει το latest official...? Θα ξαναμπει... Ευτυχως που ενας φιλος, μου εγγυαται οτι δεν επηρρεαζεται η ρυθμιση στο προβολικο, αλλιως...
alexst Senior Member 18 June 2006 394 Αθήνα 23 March 2007 #6 Σας λεω ακριβως τι εχω παθει γιατι δεν βγαζω ακρη!!!!!!!! Πριν απο καιρο ειχα αναβαθμισει το firmware και ειχα βαλει αυτο, με τη γνωστη διαδικασια: www.oppodigital.com/Download/Firmware_971h-11-0830.iso Ολα πηγαν καλα. Νομιζοντας ομως οτι μ' αυτο, δεν μπορω να δω ελληνικους υποτιτλους μαζι με DivX ταινια, αλλαξα ξανα firmware και εβαλα αυτο που ειναι αρκετα παλιο και hackεμενο: OPPO OPDV971H_1111B_CP1253_beta4 απο εδω: http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=157 Νομιζα οτι δεν γινεται με το official και πρεπει να εχω hackεμενο. Τωρα, παω να βαλω ξανα το latest official και δεν γινεται!!!!! Μου βγαζει "Checksum error.Retrying..." και μετα απο λιγο "Can 't copy file". Ουτε παλιοτερες official εκδοσεις μπορω να βαλω!!!!!!! Αν δοκιμασω να βαλω απο πανω, παλι το ιδιο, απο το insomnia.gr, γινεται!!!!!! Τι μπορω να κανω;;;;;;
Σας λεω ακριβως τι εχω παθει γιατι δεν βγαζω ακρη!!!!!!!! Πριν απο καιρο ειχα αναβαθμισει το firmware και ειχα βαλει αυτο, με τη γνωστη διαδικασια: www.oppodigital.com/Download/Firmware_971h-11-0830.iso Ολα πηγαν καλα. Νομιζοντας ομως οτι μ' αυτο, δεν μπορω να δω ελληνικους υποτιτλους μαζι με DivX ταινια, αλλαξα ξανα firmware και εβαλα αυτο που ειναι αρκετα παλιο και hackεμενο: OPPO OPDV971H_1111B_CP1253_beta4 απο εδω: http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=157 Νομιζα οτι δεν γινεται με το official και πρεπει να εχω hackεμενο. Τωρα, παω να βαλω ξανα το latest official και δεν γινεται!!!!! Μου βγαζει "Checksum error.Retrying..." και μετα απο λιγο "Can 't copy file". Ουτε παλιοτερες official εκδοσεις μπορω να βαλω!!!!!!! Αν δοκιμασω να βαλω απο πανω, παλι το ιδιο, απο το insomnia.gr, γινεται!!!!!! Τι μπορω να κανω;;;;;;
N nikolakis New member 23 June 2006 89 27 March 2007 #8 Από εδώ δοκίμασες...? http://oppohellas.blogspot.com/ Εχει και για το "αμερικάνικο"...!
alexst Senior Member 18 June 2006 394 Αθήνα 28 March 2007 #9 nikolakis 1.000.000.000.000.000.000.000 ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους τα καταφερα!!!!!!!!! Ευτυχως, γιατι νομιζα οτι ειχε χαλασει...
nikolakis 1.000.000.000.000.000.000.000 ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτελους τα καταφερα!!!!!!!!! Ευτυχως, γιατι νομιζα οτι ειχε χαλασει...