Oppo BDP-103/BDP-105

Τελικά πήρα απάντηση από την OPPO EUROPE για το παραπάνω θέμα των υποτίτλων και σας τη μεταφέρω όπως μου εστάλη : '' There is only support for srt subtitle files with media files not BD discs '' .
Κρίμα...... Άντε να έρθει και το player....

Βόμβα μεγατόνων!! (τουλάχιστον κατά την προσωπική μου γνώμη )
Μετά το σταμάτημα της αναπαραγωγής ISO,στα νέα μοντέλα σταματάνε κι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό
της ενσωμάτωσης εξωτερικών υποτίτλων .srt σε φυσικά δισκάκια Blu-ray και Blu-ray 3D καθώς και σε αρχεία ISO
και σε BD folders !!

Νομίζω πως είχα διαβάσει κάπου πως ούτε τα dune hd μπορούν να προσθέσουν εξωτερικούς υπότιτλους σε BD ISO!
Γνωρίζει κανείς μήπως αν υπάρχει κάποιο media player γενικώς που να κάνει τέτοια ενσωμάτωση ?

Δηλαδή αν είναι έτσι,τότε τα δυο παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Αναπαραγωγή BD 3D ISO με full Blu-ray menu
2. Ενσωμάτωση εξωτερικών υποτίτλων .srt σε:
2α. φυσικά δισκάκια Blu-ray και Blu-ray 3D που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους από τη μάνα τους.
2β. σε αρχεία ISO (BD ISO και BD 3D ISO)
2γ. σε BD folders (BDMV,CERTIFICATE)

νομίζω πως είναι μάλλον μοναδικά στα oppo 93/95 με το firmware Δεκεμβρίου 2011...
Αν κάτι δε θυμάμαι καλά ή μου ξέφυγε εκ παραδρομής με διορθώνετε...

Ατομική βόμβα....!

Επιτέλους το oppo 103 έφτασε σήμερα το απόγευμα στα χέρια μου.Πρωτες εντυπώσεις πολύ θετικές, άψογη συσκευασία, παίζει άψογα από δικτυακό σκληρό δίσκο που έχω και απο ότι είδα διαβάζει και ελληνικά sub/idx σε 3d mkv που του εδωσα να παιξει.Μολις άρχισα να το ψάχνω οπότε περισσότερα σε λίγες μέρες.Αν κάποιος φίλος ξέρει κάποια μυστικά ας τα μοιραστεί μαζί μου γιατί αλλιώς με βλέπω να ρίχνω πολύ διάβασμα στα forum.

Καλησπέρα σε ολους ....Πρώτες δοκιμές στο oppo 103 και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!! Η μεγάλη αποκάλυψη : το OPPO 103 υποστηρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπό τίτλους σε δίσκο blu ray.!! Ο εκπρόσωπος της oppo uk που μου είπε ότι δεν υποστηριζει έκανε λάθος.Δουλευει όπως και στο 93 δηλαδή βάζεις σε USB stick fat 32 εντός φακέλου με το όνομα sub τους υπό τίτλους με το ίδιο όνομα και τους αναγνωρίζει κανονικά σαν other....Τώρα βλέπω το jaws αγοράς νέο απο amazon με ελληνικούς υποτιτλους....!!!

[hdfever.fr]...OPPO BDP-103EU Reference & Signature Audiocom review...http://www.hdfever.fr/2013/03/11/test-oppo-bdp-103eu-reference-signature-audiocom/

μετάφραση google fr to en

Presentation of OPPO players Signature and Reference modified Audiocom
IMG_1441.jpg

source:[hdfever.fr]

Γνωρίζετε αν ενσωματώνει το player cinavia; Λογικά ναι, αλλά έχει συμβεί σε κάποιον να παίζει αρχείο και να κόβεται η αναπαραγωγή;
Επίσης, τι γίνεται όταν παίζει απο δίκτυο; Πάλι επεμβαίνει το cinavia;

Ειναι πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ αν και απο μικρος μεγαλωσα με μουσικη......ειμαι κατοχος του oppo 103 ps3 sony 790 και denon 3910.θα σας πω λοιπον μα καθε ειλικρινια αυτο που ειδα στην εικονα και γιατι οχι και σε μουσικη!!!Στην εικονα εχω μια hitashi plasma 9700 kai optoma 33 protjector παιζω με προενυσχητες audiolab q kai sony 5400es kai τελικους audiolab m kai p με διπλοενυσχηση στα προστινα καναλια που οδηγουν τα tannoy dc2 kai tannoy dc1.kαταρχιν θα μιλησω για το 3910 στο θεμα της εικονας εχει ξεπεραστει απο τα πανω μηχανακια στο θεμα ομως του CD ακομη και σημερα ειναι ενα αξιολογο μηχανακι.....με εμφαση στην μεσαια περιοχη και καταπλιχτικη ποιοτητα κατασκευης.το ps3 ειναι πολυ σκληρο για μουσικη θα ελεγα λοιπον οτι το ps2 einai το καλυτερο.....αληθεια ποσα μηχανακια βλεπανε την πλατη του ps2. Στο θεμα της εικονας τοσο σαν dvd kai plu ray μεχρι το 2011 το ps3 ηταν η απολυτη μηχανη γιατι πολυ απλα η sony το υποστηριζε με αναβαθμισεις και ας λενε ορισμενη οτι ειναι μια παιχνιδομηχανη...... Σημερα ομως που μιλαμε τοσο το oppo 103 kai sony 790 αφηνουν το PS3 πισω οσο η η οθονη μεγαλωνει.....ποιο ειναι το καλυτερο?θα ελεγα λοιπον σαν dvd μου αρεσει το sony θα ελεγα οτι πολες φορες χωρις υπερβολες μου θυμιζε blu ray eidika σε ταινιες που ηταν απο sony columbia pictures αυτο που λεω κατι λεει γιατι η sony κινει τα παντα...πηγανε και βαλανε ενα πολυ καλο τσιπ σε ενα φτηνo μικρο σασι και η τιμη το ενα τριτο του oppo.Το 103 σαν dvd einai κοντα απλα πρεπει να το ριθμισεις...σαν blu ray ομως αφηνει το 790 πισω σε λεπτομεριες οπως στο cazino royale στο σακακι του μπορεις να δεις τις ριγες ποιο καθαρα αναφερομαι βεβαια στην σκηνη που ο james bond einai mesa sto τραινο.Σαν cd ομως ειναι πισω γιατι με ενα γαμ.......φιλτρο θελανε να δωσουν μια λαμπατη χροια αλλα το αποτελεσμα ηταν να ακουγεται βαρυ....και η μαγεια ειδικα της μεσαιας περιοχης να χαθει ειναι ξεκουραστο ομως σε υψιλες εντασεις.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολη καλη αλλα πρεπει καποια στιγμη το netflix kai vd να τα βλεπουμε στην χωρα μας δεν ειμαστε πολιτες τριτης κατηγοριας!!!Εκει που επαθα σοκ με το 103 ηταν με την εισοδο hdmi που διαθετει συνδεσα λοιπον το applie tv.Το tsipaki pou λεγεται odeon κανει πολι καλη δουλεια στις ταινιες που νοικιαζεις απο i tunes kai oxi μονο αλλα συνδεοντας τις αναλογικες του 103 με τον προενισχυτη του adiolab q kai ακουγοντας το αpple tv μεσω hdmai sto oppo ακουγοντας τα τραγουδια που εχω αγορασει απο ι tunes meso i tunes muts επαθα .....δεν πιστευα αυτο που ακουγα πως ειναι δυνατο το συμπιεσμενο τραγουδι να ακουγεται τοσο ασυμπιεστο αυτο μονο η apple kai h oppo μπορει να απαντησει ενα πραγμα θα πω το denon πουληθηκε και η ψηφιακη τεχνολογεια ειναι αμειληκτη γιαυτο προτιμω να ακουω ακομη βινιλιο!!!Εχουμε λοιπον δυο καταπλιχτικα μηχανακια oppo kai sony και αναλογα με τις αναγγες του καθενα επιλεγη ελα ντε που ομως ερχεται το ps4......

Re: Απάντηση: Oppo BDP-103/BDP-105

Καλησπέρα,

Έχει δοκιμάσει κανείς να το χρησιμοποιήσει ως προενισχυτή;
Εάν είχε επιπλέον σαν δυνατότητα να μπεί ένας εσωτερικός δίσκος νομίζω πως θα ήταν τέλειο σαν player.

Εχω σε εξωτ. σκληρο μουσικά αρχεία SACD ISO. Αν τον συνδέσω μέσω usb θα μου τα παίξει το BDP-105?

Εγώ το 95αρι τo χρησιμοποιώ σαν προ στο home cinema μου και από τη στιγμή που βάλανε βηματα του 1 db στο volume παίζει άψογα .

το λαπτοπ θα τα παίξει (πχ με foobar) αλλά πως θα στείλεις dsd στο dac του 105?
δε νομίζω ότι γίνεται.

τα iso sacd θα τα αναπαράγεις μόνο με dvd όπως σου είπε ο Κώστας παραπάνω.

καλύτερα να έβρισκες κάποιο μεταχειρισμένο 95 (με ένα 700άρι πάνω κάτω) με το καλό fw όμως και θα είσαι μια χαρά και με το hc και με το audio με κάθε λογής υλικό έχεις. με τα ρέστα παίρνεις και ένα καλό dac, αν σου λείπει αυτή η ευκολία του 105 (ψηφιακές είσοδοι)