Eιναι το επομενο sigma τσιπακι στα medi aplayers.Θα ειναι διπυρηνο με εξαιρετικοτατες επιδοσεις σε καθε τομεα.
Απο την αλλη, αν θες το 93 κυριως για τις ταινιες σου, περιμενε λιγο ακομα το asus 700 που εχει το ιδιο hardware στο video κομματι αλλα και καλυτερο αναλογικο απο τα συνηθη της κατηγοριας.
Λογικα θα εχει την μιση τιμη απο το oppo 93.
Αν πάλι θέλετε το απόλυτο βάλτε ένα media player των 100-150 ευρώ δίπλα για τα λιμά κάθε είδους αρχεία και αφήστε το ΟΡΡΟ να αναλάβει τα δύσκολα...Αυτό άλλωστε κάνω και εγώ και πιστέψτε με απολαμβάνω χωρίς πειραματισμούς, codecs, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις και οδηγούς που τα περισσότερα στοιχίζουν λίγα τη φορά, αλλά έχετε ποτέ προσθέσει τι έχετε δώσει σούμα;
Σε ολα συμφωνω μαζι σου εκτος απο δυο πραγματακια...
1)Πολλά media players παιζουν full bd rips/iso μεσω δικτυου (και μαλιστα οχι gigabit) χωρις το παραμικρο σπασιματακι και με κινηση βουτυρο (ολα τα dune πχ).
2)Δεν υπαρχει κανενα θεμα λατρειας ή μη για τον αντιπροσωπο.Δεν θυμαμαι εδω να τον εφαγε κανεις εξαλλου.Μαλλον επιλογη του ειναι.Κουβεντα για μηχανακια κανουμε.
Και κακα τα ψεμματα.Το lx55 και το asus 700 ΘΑ ΕΧΟΥΝ την ιδια ποιοτητα video (οχι audio φυσικα) με τα oppo 93/95.Ο καθενας ομως μπορει να δινει βαρος σε αλλα πραγματα οταν επιλεγει.
Και κακα τα ψεμματα.Το lx55 και το asus 700 ΘΑ ΕΧΟΥΝ την ιδια ποιοτητα video (οχι audio φυσικα) με τα oppo 93/95.
ΟΚ προσωπική μου άποψη ως κατόχου (του 95)....Είναι το μηχάνημα που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο απ' όλα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και έχουν περάσει πολλά (όποιοι με θυμούνται από παλιά καταλαβαίνουν)...
Τι κάνει το ΟΡΡΟ που δεν κάνουν τα άλλα ...Με ένα γρήγορο sata δίσκο έχει παίξει κάθε καρυδιάς καρύδι full bluray rip με πλήρη υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων (άμα βρείτε ποιό media η bluray player μπορεί το ίδιο τα λέμε ξανά) θα του φορτώσετε το iso ή το δισκάκι από το "Βρέχει κεφτέδες" (δείτε το bitrate του -κάτι 40-45+ - και μετά γελάστε), ή το Star Wars from Amazon και θα το παίξει νεράκι χωρίς κάν να δαγκώσει ούτε να χάσει frame ελάτε να μου το πείτε και μένα...Ε το 95 μου το κάνει...Και με full menu παρακαλώ...
ΟΚ δεν στριμάρει το full bluray από το δίκτυο (αλήθεια ποιό το κάνει αυτό ...ολόκληρο το έργο και όχι για 10-15 λεπτά), αλλά πόση ώρα θέλει να φορτώσει κάποιος 30-45 GB σε ένα γρήγορο σκληρό να το βάλει στο ΟΡΡΟ και να απολάυσει χώρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι του αν το δίκτυο δεν καταρεύσει στη μέση της ταινίας αν δεν αρχίσει να παίζει σε slow motion ή άν κολλάει και ξεκινάει μόνο του το όποιο media player ή software...
Έχω καταλάβει ότι ο αντιπρόσωπος προτιμάει το απέναντι φόρουμ και ισως για αυτό και δεν τον ...λατρεύετε εδώ, όμως είναι κρίμα το πιο ..."βαρβάτο" μηχανάκι και σε τιμή ...χώμα για αυτά που κάνει (θυμάστε πόσο έκανε το universal Denon ή το μεγάλο Pioneer; 2-4 φορές όσο κάνει ένα 95 αν ξεχάσατε όσοι τα αποθεώνατε) ....Και δεν μιλάω για το κομμάτι του ήχου (ιδιαίτερα αν ακούσετε αναλογικά τα Sabre του 95 ελάτε να μου πείτε τι παραπάνω θα ψάχνατε στα DAC των 2-3.500 των Antilope ή Weiss)...άντε να είναι ενα κλικ κάτω το ΟΡΡΟ αλλά πόσοι από εσας έχετε καλιμπραρισμένα δωμάτια για να τα ακούσετε στο 100%...Η μήπως τα σεμεδάκια ή τα επιπλάκια των χώρων μας βοηθούν και αναδεικνύουν τα χαρίσματα της ηχογράφησης; ΟΚ δεκτόν ....
Αν πάλι θέλετε το απόλυτο βάλτε ένα media player των 100-150 ευρώ δίπλα για τα λιμά κάθε είδους αρχεία και αφήστε το ΟΡΡΟ να αναλάβει τα δύσκολα...Αυτό άλλωστε κάνω και εγώ και πιστέψτε με απολαμβάνω χωρίς πειραματισμούς, codecs, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις και οδηγούς που τα περισσότερα στοιχίζουν λίγα τη φορά, αλλά έχετε ποτέ προσθέσει τι έχετε δώσει σούμα;
Τώρα να θα βγεί του χρόνου κάτι καλύτερο; Προσωπικά πιστέυω ότι μέχρι το τέλος του μπλέ φορμά το 95 τουλάχιστον έχει πλησιάσει επικίνδυνα το ταβάνι...Ειλικρινά περιμένω να δώ τι μπορεί να δώσει παραπάνω κάποιο άλλο του χρόνου ή τον άλλο χρόνο...
Α και πλέον παίζει και mp3 με την τελευταία αναβάθμιση...Αν μάλιστα βάλετε και ένα Asset στο server ή το δικτυακό υπολογιστή σας βλέπει και διαβάζει κανονικά το δίκτυο (και τα flac)...
Τουλάχιστον στο ταπεινό δικό μου setup όταν το άκουσα να κελαϊδάει μέσα από τα B&W 802 D κατάλαβα ότι έφτασε η ώρα η αναζήτηση να τελειώσει και να αρχίσει η απόλαυση...
ΥΓ: Αλήθεια αν το έβγαζε η Denon, η Pioneer η κάποιος άλλος πόσο θα το πούλαγε; ΟΚ εμείς εδώ δεν ξέρουμε ...για ψαχτείτε πόσοι highend-αδες μέσα στο φανταχτερό ή βαρύγδουπο κοτί τους κρύβουν ένα 93 ή ένα 95 με ένα customised τροφοδοτικό ή κάποιο άλλο μασκαραλίκι...Ούτε κι αυτοί ξέρουν...
ΥΓ2: Μη το παρετε ...περιμένετε θα βγάλει player η Xtreamer (που εδώ λατρεύεται...πω πω Παναγία μου δεν την πάτησα με το Prodigy που παίζει ένα τέταρτο και μετά πάλι πίσω Ασία)...που θα στίβει το δίκτυο σας και θα τρώει τα δισκάκια!!!!(πλάκα κάνω ΟΚ?)
Δεν υπάρχουν δύσκολα και εύκολα αρχεία για το pc (τουλάχιστον όσο αναφερόμαστε σε BD ή ματρόσκες), γιατί απλά τα παίζει όλα. Οι αναβαθμίσεις και οι οδηγοί γίνονται κυρίως για κέφι και όχι γιατί κάτι κολλάει ή δεν παίζει. Όσον αφορά τη σούμα...παίζω μ' έναν Core2Duo E6600. Καρτούλα μέχρι τις προάλλες είχα μια Nvidia 8600GT. Δεν είχα πρόβλημα ποτέ θέμα στην αναπαραγωγή από άποψης hardware. Το παραπάνω σετ απ θα παίζει μια χαρά τα πάντα όλα 2D μέχρι το 2037...![]()
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω στο πρώτο σκέλος.
Ως κάτοχος του 95 και του dune prime, αλλά και του e-great παλαιότερα, έχω την εμπειρία για το πως χειρίζονται τα bluray rip & iso, αλλά και τη ροή αυτών μέσω του δικτύου (δομημένη καλωδίωση στο σπίτι μου). Το dune δυστυχώς δεν παίζει πολλά μπλε δισκάκια από σκληρό δίσκο και δυσκολεύεται πολύ και στο δίκτυο (με τις ματρόσκες να μην έχει πρόβλημα). Ενδεικτικά αναφέρω τη φαντασία και φαντασία 2000 της Ντίσνεϋ, τη λεπτή κόκκινη γραμμή και άλλα.
Αλλά το άπαιχτο του 95 (πέραν του αναλογικού ήχου) είναι η δυνατότητα να παίζει μπλε δισκάκια με εξωτερικούς υπότιτλους.
Όσο για το αν τα νέα player έχουν την ίδια ποιότητα βίντεο είναι ένα θέμα. Εξωτερικούς υπότιτλους σε blu θα βλέπουν;
Nα 'παιζε και στα 24p...![]()
:ernaehrung004:
...Το lx55 και το asus 700 ΘΑ ΕΧΟΥΝ την ιδια ποιοτητα video (οχι audio φυσικα) με τα oppo 93/95.Ο καθενας ομως μπορει να δινει βαρος σε αλλα πραγματα οταν επιλεγει...
...Και δεν μιλάω για το κομμάτι του ήχου (ιδιαίτερα αν ακούσετε αναλογικά τα Sabre του 95 ελάτε να μου πείτε τι παραπάνω θα ψάχνατε στα DAC των 2-3.500 των Antilope ή Weiss)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.